Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimyasal da tam koyulaşmaz diye duydum doğru mu acaba.
Kiz kim diyo onu koyulmasmaz falan benimde tam koyu degildi degerim 406ydi ilk ogrendigimde ve ikinci cizgi digerine gore hafif silikti kim kafana takiyo bunlari bakim senin aaa valla kizicam artik sana

Ayy amin amin inşallah değer yükselecekmi bir sıkıntı varmı çok korkuyorum kadın dogumada gidemiyorum
Bak oyle korkup sıkıntı yapip bebiside strese sokma. Kalbini ferah tut Allaha sigin o ol derse olur:)
Bende ay sonu ense kalinligi 2li teste gidecem canim ama Rabbime emanet kuzularimiz :)

Canım hilal 7+4 de duymuş
Benim ki duyup duymama değil canım yaa. Doktor değerin çok düşük büyük ihtimalle düşük yapıyorsun kimyasal gebelik dedi. Pazartesine kadar sabredicem kan vercem adet olmazsam.

Baya bilgili gibi duruyordu canım. Bhcg 500-600'lere çıkıp bi kaç günde düşüşe geçip adet olanları duyunca iyice kaçtı hevesim. Yükseliyor olması çokta bişey ifade etmiyor yani.

Kiz kim diyo onu koyulmasmaz falan benimde tam koyu degildi degerim 406ydi ilk ogrendigimde ve ikinci cizgi digerine gore hafif silikti kim kafana takiyo bunlari bakim senin aaa valla kizicam artik sana
Anlamadım canım. Kimyasal olup olmadığını anlayamam mı yani idrar testinden.

Anlamadım canım. Kimyasal olup olmadığını anlayamam mı yani idrar testinden.
Canim dedim ya benim bile degerim 406 kusurdu ogrendigim gece testim diger koyuya gore digeri hafif silikti. Bence sabredip bekle bisey yapma derim ben Rabbim onun yasamasina izin verecekse oyle yada boyle yasiyacak zaten suanda test yapmanda sadece kafani karistiracak canim

Öyle mi diyorsun canım. Öyle yapayım madem. Zamana bırakayım.
O değil de ben aileme söylememe kararı aldım kardeşim bende kaldığı zamanda telefon konuşmamızı dinlemiş eşimle. Annemlere söylemiş. Herkes öğrenmiş. eşimin tarafı hariç

Öyle mi diyorsun canım. Öyle yapayım madem. Zamana bırakayım.
Biraz kendini rahatlatman gerek boyle stres yaparsan esinde kotu olur kuzum
Oku biraz bende kuran okuyorum simdi sizlerede yollicam.Rabbim icinize ferahlik versin kendini yipratarak sonuca varamazsin zaten yarinida bi atlat bakalim insaallah bisey olmicak ben inaniyorum :) ❤

Allah razı olsun canım İnşallah

Bende kimyasal bos gebelik dıs gebelik korkuyorum sevinemiyorum hamileyim diye . Allahım bizlere inşallah kucagımıza alıp onları sevmyi koklamayı nasip et saglıkla ilerlesin gebeliğimiz inş

Kizlar yarın kadın doğuma randevum var şimdi testte çıktı ya yarın muayene de belli olurmu bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…