Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende kimyasal bos gebelik dıs gebelik korkuyorum sevinemiyorum hamileyim diye . Allahım bizlere inşallah kucagımıza alıp onları sevmyi koklamayı nasip et saglıkla ilerlesin gebeliğimiz inş
İnşallah canım sağlıklıysa devam etsin. Değilse zaten yapacak bişey yok.

3 gun var canım test yaptim silik cikti
Anladim benimde ilk hamillegimde 3 gun kala silik cikmisti adet gununnde kan yaptrmisyim 300 lerde cikmisti.dr un ultrsanda gormek icin 1 hafta sonra gel keseye bakalim falan diyo mesela degerim cok yulselmesi lazim binler ikibinler

Anladım canım sagol
Silikse kan değeri düşük çıkacaktır benden tavsiye adet geçmeden kan verme. Sonra düşük mü yüksek mi diye düşünmek çok stresli çok yıpratıcı. Bebeğe de zararlı tabi stres. Bence sabret adet 1-2 gün geçsin.

Ca
Canım ilkte silik ti baya koyulasti adet günüm geçmedi daha bide daha çok yeni 9 gün falan o yüzden silikti

9 gün. Yumurtlamadan sonraki 9 gün mü.
Koyulaşması çok güzel. İnşallah böyle devam eder.
Canım gecen ayin 30nda betaya bakıldı baska sebepten o zaman negatif di o zamanda bu zamana 9 gun oldu o ara oldu yani yumurtlama falan takip etmedim adet belirtim olmayinca bi test yapayım dedim normalde 1 hafta öncesine başlardı sanirm kasıklarm da oluşan batma yeni yeni yerlesiyor

Herkese merhaba
Bugun bat gunumdu. Adet hala olmadim ama test yaptim. Silkk cizgi falan bile cikmadi. Cok kotuyum. Usandim tek cizgiden.

Herkese merhaba
Bugun bat gunumdu. Adet hala olmadim ama test yaptim. Silkk cizgi falan bile cikmadi. Cok kotuyum. Usandim tek cizgiden.
merhaba canım benim de bat yarın bugün sabah yaptım negatifti silik çizgi bile gormeyi çok isterdim seni çok iyi anlıyorum yani hayırlısı artik

Evet canım yerleşme sırasında oluyor batma. Hatta lekelenmeler de olabilir.

E Efulimm41 Canım yat dinlen mümkün olduğu kadar. Kimyasalsa genelde kromozom bozukluğu olan sağlıklı olmayan embriyolar olurmuş. Daha zaman geçtikçe daha kötü olurdu.

Ama iyi düşün sağlıklıysa zaten seninle kalacak, hiç korkma. Progestan vermeye gerek yok dediyse doktor , doktora gitmene de gerek yok. Evde istirahat et, her halükarda dinlenmen senin için iyi olur. Fazla sancin olmaz. Bebeğin tutunur.

Ben adetten 6 gün önce erken gebelikle öğrendim. 4 gün kala betahcg 19 cıktı. Bende iki gün sonra sağlık ocağında ölçtureyim dedim aile hekimi bir hafta sonra gel dedi. Sonra haftasonu özele randevu aldım. Adetten 4 gün sonra kahve akinti geldi 1 gün annem yat dinlen dedi. Ertesi günde doktora gittik ama hafif kanama baslamisti. Test yapti betahcg 1lerde cikti. Insan başına ilk defa gelince panik yapıyor. Kanaman olursa da korkma öyle abartı bir kanama olmuyor. Ben de bat günü ondan sonraki gün test yapmaya devam ettim. Ilkine göre siliklesiyor. Ve ben karnımın yumuşadığını hissettim, dedim bu çocuk gitti kesin.

Inşallah hiç yaşamazsın, herşey sağlıklı ilerler.
Bebişin sana tutunur, bu doktoru da morartir:))

merhaba canım benim de bat yarın bugün sabah yaptım negatifti silik çizgi bile gormeyi çok isterdim seni çok iyi anlıyorum yani hayırlısı artik

Her hayirlisi demekten cok sıkildim artik. Kac tane arkadasim hamile kalmak istemeden hamile kaldi. Her ay olsun diye bu kadar cabaliyorum. Olmuyoo tukendim

Bak oyle korkup sıkıntı yapip bebiside strese sokma. Kalbini ferah tut Allaha sigin o ol derse olur:)
Bende ay sonu ense kalinligi 2li teste gidecem canim ama Rabbime emanet kuzularimiz :)
İnşallah canım supriz oldu ya bana sipam benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…