Anladım canım sagolSu an warsada keseyi goremezki.onunda bakacagi kan degeri
Gunun gectimiAnladım canım sagol
İnşallah canım sağlıklıysa devam etsin. Değilse zaten yapacak bişey yok.Bende kimyasal bos gebelik dıs gebelik korkuyorum sevinemiyorum hamileyim diye . Allahım bizlere inşallah kucagımıza alıp onları sevmyi koklamayı nasip et saglıkla ilerlesin gebeliğimiz inş
3 gun var canım test yaptim silik ciktiGunun gectimi
Anladim benimde ilk hamillegimde 3 gun kala silik cikmisti adet gununnde kan yaptrmisyim 300 lerde cikmisti.dr un ultrsanda gormek icin 1 hafta sonra gel keseye bakalim falan diyo mesela degerim cok yulselmesi lazim binler ikibinler3 gun var canım test yaptim silik cikti
Anladim benimde ilk hamillegimde 3 gun kala silik cikmisti adet gununnde kan yaptrmisyim 300 lerde cikmisti.dr un ultrsanda gormek icin 1 hafta sonra gel keseye bakalim falan diyo mesela degerim cok yulselmesi lazim binler ikibinler
Kan testi yaptir bence canimValla bende kasık ağrısı var ondan korkuyorum biraz
Silikse kan değeri düşük çıkacaktır benden tavsiye adet geçmeden kan verme. Sonra düşük mü yüksek mi diye düşünmek çok stresli çok yıpratıcı. Bebeğe de zararlı tabi stres. Bence sabret adet 1-2 gün geçsin.Anladım canım sagol
Canım ilkte silik ti baya koyulasti adet günüm geçmedi daha bide daha çok yeni 9 gün falan o yüzden siliktiSilikse kan değeri düşük çıkacaktır benden tavsiye adet geçmeden kan verme. Sonra düşük mü yüksek mi diye düşünmek çok stresli çok yıpratıcı. Bebeğe de zararlı tabi stres. Bence sabret adet 1-2 gün geçsin.
9 gün. Yumurtlamadan sonraki 9 gün mü.Ca
Canım ilkte silik ti baya koyulasti adet günüm geçmedi daha bide daha çok yeni 9 gün falan o yüzden silikti
Canım gecen ayin 30nda betaya bakıldı baska sebepten o zaman negatif di o zamanda bu zamana 9 gun oldu o ara oldu yani yumurtlama falan takip etmedim adet belirtim olmayinca bi test yapayım dedim normalde 1 hafta öncesine başlardı sanirm kasıklarm da oluşan batma yeni yeni yerlesiyor9 gün. Yumurtlamadan sonraki 9 gün mü.
Koyulaşması çok güzel. İnşallah böyle devam eder.
merhaba canım benim de bat yarın bugün sabah yaptım negatifti silik çizgi bile gormeyi çok isterdimHerkese merhaba
Bugun bat gunumdu. Adet hala olmadim ama test yaptim. Silkk cizgi falan bile cikmadi. Cok kotuyum. Usandim tek cizgiden.
Evet canım yerleşme sırasında oluyor batma. Hatta lekelenmeler de olabilir.Canım gecen ayin 30nda betaya bakıldı baska sebepten o zaman negatif di o zamanda bu zamana 9 gun oldu o ara oldu yani yumurtlama falan takip etmedim adet belirtim olmayinca bi test yapayım dedim normalde 1 hafta öncesine başlardı sanirm kasıklarm da oluşan batma yeni yeni yerlesiyor
Yarın bakalım nasip inşallah güzel sonuçlar alirimEvet canım yerleşme sırasında oluyor batma. Hatta lekelenmeler de olabilir.
İnşallah canımYarın bakalım nasip inşallah güzel sonuçlar alirim
merhaba canım benim de bat yarın bugün sabah yaptım negatifti silik çizgi bile gormeyi çok isterdimseni çok iyi anlıyorum yani hayırlısı artik
İnşallah canım supriz oldu ya bana sipam benim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım:)Bak oyle korkup sıkıntı yapip bebiside strese sokma. Kalbini ferah tut Allaha sigin o ol derse olur:)
Bende ay sonu ense kalinligi 2li teste gidecem canim ama Rabbime emanet kuzularimiz :)
Canım şuan ilk gebeliğim o kadar tecrubesizim kiYok canım neden geç kalasın ki?
En erken tarama testi 12. Haftada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?