Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
E Efulimm41 Canim bebeğin hayırlı olsun öncelikle. Ben yazmadan sadece okuyorum arada, o yüzden hiç yazışmadık. Yanlış anlama şakın söyleyeceğimi. Lütfen kk oturumunu kapat, sadece kafanı boşaltacak bir şey yap. Kitap oku yada aç bir komedi dizisi izle. İster istemez kafan karışıyor ve strese giriyorsun. Nette de gebelik değer vs araştırması yapma. Doktor gününe kadar sakince bekle. Yiyecek lokması varsa sen ne yaparsan yap gelecek. Tekrar söylüyorum, lütfen beni yanlış anlama. Hayırlı haberler alırsın insallah, rabbim büyük.

Özelde bişey yapabilirler mi. Çok ağrım var ilaç alabilir miyim dedim gebelik olma ihtimaline karşı parol bile içme dedi. Hala ihtimal mi var ki böyle diyor.
Canım şuan endişelenmekte üzülmekte haklısın . Rabbimden hayırlısı dile canım . Bence bir özel doktora görün , daha net bir cevap alabilirsin . O yüzden moralini bozup stres yapma canım Rabbim nefes biçtiyse eğer Bebiş sana her türlü tutunur gönlünü ferah tutmaya çalış .. değerlerin düşmemiş artmış bana hamile gibi geliyorsun inşallah öylesindir canım benim :)

Kızlar bu test zaman gectikce koyulasti hemde baya bi anlamı varmı bunun yoksa geçersiz bisyemi

Pazartesiye kadar gitmeme kararı aldım canım. Özel hastaneye gidicem ayrıntılı bi baksınlar. Tabi o zamana kadar adet olmazsam. Dinleniyorum kendimi sıcak tutuyorum abur cubur falan zararlı hiç bişey yememeye çalışıyorum bolca meyve yiyip su içiyorum.
Kanama da olsa hazırım ben ilerki aylarda düşmesi daha kötü kürtaj falan. Eğer sağlıksızsa şimdiden hamileliğin sonlanması daha mantıklı. Benim canımı sıkan şey ben ailemden saklarken kardeşimin eşimle benim telefon konuşmamızı dinleyip annemlere yetiştirmesi. Kısa sürede tüm sülaleye yayılmış. Eşimin tarafı hariç herkes biliyor. Ben hassas davranırken kesinleşmeden kimseye söylemiycem derken geldiğim duruma bak. Onlar çok üzülecek ona canım sıkılıyor. Yoksa ben iyiyim çok şükür. Kanamam tamamen bitti zaten toplam da bi günlük ped dolduracak kadar gelmemiştir. Her seferinde 1-2 damla akıntıyla karışık geldi. Bence yerleşmeydi. O kanama süresince olan sancı da tamamen geçti çok hafif rahatsız etmeyecek düzeyde bi kasık ağrısı kaldı. Odaklanmadığımda unutuyorum onu da o kadar az. Kanamam artmadıkça umudum olacak. Ama dediğim gibi her iki duruma da alıştırdım kendimi. Kimyasal olursa bu ayı pas geçmiş olucam öbür aydan devam edicem. Hiç bişey olmamış gibi. Ve bat'tan önce test yapmıycam mecbur kalmadıkça.
Desteğin için çok teşekkür ederim canım
Allah razı olsun.

Yok canım estağfurullah yanlış anlayacak bişey yok doğru söylüyorsun. Televizyon izliyorum oyun oynuyorum kitap okuyorum kafam dağılıyor. Ama araştırmada yapıyorum malesef en azından bu siteye girmemem lazım. Başkalarıyla kıyaslamaya başlıyorum bu sefer. Uyarını dikkate alıcam. Teşekkür ederim.

İnşallah canım :) Benim de içime öyle doğuyor ama her türlü duruma da hazırım. Adet olsam da hiç bişey olmamış gibi devam edicem hayatıma.

Kızlar ben bir süreliğine çıkıyorum sayfadan. Pazartesiye kadar dayanabildiğim kadar girmiycem :)
Pazartesi günü size güzel haberlerle dönerim inşallah. Kendinize iyi bakın canlarım

(Sanki yıllarca gelmiycek gibi vedalaştım Allah akıl fikir versin bana )

İnşallah canım :) Benim de içime öyle doğuyor ama her türlü duruma da hazırım. Adet olsam da hiç bişey olmamış gibi devam edicem hayatıma.
İnşallah canım gönlünü ferah tutmaya çalış , hayırlısı olsun herşeyin :)

Haklısın canım. Hafta başına kadar bekliycem sabırla. Şu an ki ruh halim çok değişik, bi uyusam pazartesi uyansam keşke.
canım sen o do ktorların dediğine bakma, onlar en kötüyü en başta söylüyor.hiiiççç öyle beta hcg den falan anlaşılmıyor bu işler emin ol. kanaman devam etmezse ve keseyi de görürsen tmmdır Allahın izniyle

Ah kuzum sen istedigin kadar cik sayfadan interneti sil istersen hayatindan emin ol kafandan atamicaksin ben yasadim gunlerce haftalarca 1 i bari kalsin diye ugrastim belki biyerde gorurum diye vazgectim girmedim ama beynim hala ordaydi malesef o kafandan belirsizlik oldugu icin atılmıyor sana iyi gelecek tek sey dua ve sabir kimseyi dinleme kimseye aciklama yapmak zorunda deilsin hamilelik konusunda bak beni gecen ay dogdu mu bebek die aradi bi arkdsm ocak ta dogmus olacakti benm bebekler olsaydi sayet surekli insanlara tekrarlayip duruyorsun ama alisiyorsun ona da burdan kimseyi kiyaslama herkesin farklıdır ne dedim sana arkdsmin bebegini sonlandircaklardi dis gebelik die baska dr ikiz olduğunu farketti ya gitmeseydi ya 2 gun daha beklemeseydi yicek.ekmegi varsa her turlu olur o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…