Yokluğun hissedilecek. Dualarımdasın canım güzel haberler ver bize pazartesi inşallah bekliyoruz seni. Kendine iyi bak..:)Kızlar ben bir süreliğine çıkıyorum sayfadan. Pazartesiye kadar dayanabildiğim kadar girmiycem :)
Pazartesi günü size güzel haberlerle dönerim inşallah. Kendinize iyi bakın canlarım
(Sanki yıllarca gelmiycek gibi vedalaştım Allah akıl fikir versin bana)
Ben kan verdm sonuç bekliyorumİnşallah canım yarın bak Dicem bakalım bende
Ay inşallah yükselmiştir bende yarın gidicemBen kan verdm sonuç bekliyorum
Sonucu yaz bakalimBen kan verdm sonuç bekliyorum
Ne zaman çıkacak sonuçBen kan verdm sonuç bekliyorum
İnşallah hamissindir canimBu ay baya hamilelik çıktı önümüdeki ay diğerlerinin hepsi de hamile kalır inşallah benm de bata 9 gün var
Sonucum artmış 3 katı 63,42Sonucu yaz bakalim
Sonuç çıktı canım çok şükür 3 kat artmışNe zaman çıkacak sonuç
Tebrikler canım darısı bizim başımızaSonuç çıktı canım çok şükür 3 kat artmış
Tebrikler canım darısı bizim başımıza
Tebrikler canim.Rabbim.ins kucagina almayi nasip etsinSonuç çıktı canım çok şükür 3 kat artmış
Tebrikler canim.Rabbim.ins kucagina almayi nasip etsin
Oy kuzum benim ya Rabbim o bebisi sana kucagina alip sevmeyide nasip etsin seni o kadar iyi anliyorum ki gozlerim doldu. Ama ben eminim o bebis seninle olucak Allahin izniyle hic uzulme sen gulum :) dualarim seninle ❤Kızlar ben bir süreliğine çıkıyorum sayfadan. Pazartesiye kadar dayanabildiğim kadar girmiycem :)
Pazartesi günü size güzel haberlerle dönerim inşallah. Kendinize iyi bakın canlarım
(Sanki yıllarca gelmiycek gibi vedalaştım Allah akıl fikir versin bana)
Gozun aydin kuzum :)Sonucum artmış 3 katı 63,42
Gozun aydin kuzum :)
Ben ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlarBen ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?