Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yokluğun hissedilecek. Dualarımdasın canım güzel haberler ver bize pazartesi inşallah bekliyoruz seni. Kendine iyi bak..:)

Bu ay baya hamilelik çıktı önümüdeki ay diğerlerinin hepsi de hamile kalır inşallah benm de bata 9 gün var

Oy kuzum benim ya Rabbim o bebisi sana kucagina alip sevmeyide nasip etsin seni o kadar iyi anliyorum ki gozlerim doldu. Ama ben eminim o bebis seninle olucak Allahin izniyle hic uzulme sen gulum :) dualarim seninle ❤

adetim iki gün geciikti tam umutlanmıştım ki damla şeklinde kanama oldu. yalnızca peçeteye gelen ve saatlerce kesilip ardından yine peçeteye minnacık bulaşan pembemsi leke. doktorum kan tahlili istedi. ılık bir duş alıp hastaneye gidecktim kanama arttı. yine de test yaptık sonuç yarın alınacak. hayatımda ilk kez bu şekilde adet oldum. 7 aydır bebek düşünüyoruz. maalesef 5 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum. moralim yerle bir oldu

Ben ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosun
Ben ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…