Ben ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlarBen ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosun
Ben ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlarBen ovulasyon yaptim 2 sinde zirveyi gordum.takvime gore bugun olmasi lazimdi normalde ama erken oldu.sen ovulasyon yaptin mi?kac aydir bekliyosun
İnşallah gönlünüzce sağlıkla alırsınız evladınızı..Ben ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlar
Iyiyim canim.sen nasilsin?U Umudumbitmedi_ kuzum naptin konusamadik detayli nasilsin yok demi lekelenme falan ne dedi doktorun iyice baktimi ?
Ilacini kullan bakalim canim bide ayaginin altina sicak su torbasi koy ayaklarini sicak tut mutlaka. Lekelenme olur diyor hep doktorlar kanamaya yani kirmiziya donmedigi surece sorun yok. Cok fazla kafana takip uzerine dusme belkide dedigin gibi enfeksiyondan kaynaklidir o akintilarin bildigim kadariyla enfeksiyon akinti yapar canim. Tekrar ne zmaan gideceksin bunda dedinmi enfeksiyon vardi diye keske sorsaydin belki onla alakalidir. Allah korusun erken doguma kadar goturuyormus enfeksiyonIyiyim canim.sen nasilsin?
Dra saridan kahveye giden bi akintim var dedim.tamam gec keseye baklaim dedi.
Kese iyi simdi sana progestan yazacam dedi.gönderdi.
Eve geldik baktim iç camasirima sarı renkte bi akinti gelmis ama yapişkan degil.süt kesigi gibi.kahverengi degil.
Sonra yikadim kuruladim.gecip biraz yattim sicak tuttum.sonra wc ye gittim sildim baktim bisey yok.pecete tertemiz.
Sence be olabilir bu.
Pazartesi idrar yolu enfeksiyonu var dedi dr.munorol yazdi.1 kullanimlik.
Bbikac gündur de sağ kalcama gitmeden yanim ağrıyor.ara sıra kalcama ve üsťüne vuruyor ağrı.
Canim bana iltihap gibi geldi.sence de öyle degilmi.Ilacini kullan bakalim canim bide ayaginin altina sicak su torbasi koy ayaklarini sicak tut mutlaka. Lekelenme olur diyor hep doktorlar kanamaya yani kirmiziya donmedigi surece sorun yok. Cok fazla kafana takip uzerine dusme belkide dedigin gibi enfeksiyondan kaynaklidir o akintilarin bildigim kadariyla enfeksiyon akinti yapar canim. Tekrar ne zmaan gideceksin bunda dedinmi enfeksiyon vardi diye keske sorsaydin belki onla alakalidir. Allah korusun erken doguma kadar goturuyormus enfeksiyon
Üzülme ya hayırlısıyla olacak benim de 7 gün önce bebeğin kalbi durdu diye kürtaj oldum çok üzüldüm ama şimdi yine sağlığıma kavuşmak ve yine bebek heyecanını yaşamak istiyorum rabbim burda olan olmayan bana ve herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin umarım senin de hayırlı haberlerini alırızadetim iki gün geciikti tam umutlanmıştım ki damla şeklinde kanama oldu. yalnızca peçeteye gelen ve saatlerce kesilip ardından yine peçeteye minnacık bulaşan pembemsi leke. doktorum kan tahlili istedi. ılık bir duş alıp hastaneye gidecktim kanama arttı. yine de test yaptık sonuç yarın alınacak. hayatımda ilk kez bu şekilde adet oldum. 7 aydır bebek düşünüyoruz. maalesef 5 ay önce boş gebelikten kürtaj olmuştum. moralim yerle bir oldu
Olabilir simdi sen deyince enfeksiyon diye benimde aklima yatti olabilir canim. Arkadasim 7 aylik hamile suan 2 hafta once kanamasi oldu 5 aylikken yine olmustu meger enfeksiyon yuksekmis erken doguma sebep oluyormus doktoru kesin yatış dedi ona cok sukur toparladi ama bol bol su icmen gerek canim yanina sise al gunde en az 3 litre mutlaka su ic hatta daha fazla onunla atarsin insallah merak etme. Bide dedigim gibi ayagini sicak tutCanim bana iltihap gibi geldi.sence de öyle degilmi.
Kızlar günaydın
Bugün randevum vardı kadın doguma öğlen gidicem inşaallah hemen kan alırlar umarım çok merak ediyorum bide bizim kan uyuşmazlığımz var onun için ne yapiyorlar
canım haberdar et bizide...
hayırlı günler hayırlı cumalar arkadaşlar
bat son 6
Yaaa cok gecmis olsun en kisa zamanda norml perioduna donersin umarimBen ovulasyon yapmadım vücudumdaki tepkilerden anlıyorum ben canım. 3 aydır falan uğraşıyoruz. Ben bebekleri çok sevdiğim için hemen bebeğim olsun istiyorum :) Ama bu aralar sıkıntı var bende sanırım. Adetime 11 gün var kanamam başladı çok tuhaf. Kist olabilir diye korkuyorum. Bir kere oldu çünkü. İlaçla hemen geçti ama bu bebek işini 2-3 ay erteler sanırım. Bakalım hayırlısı olsun. Yarın doktora gidicem. Dua edin kızlar
Ginaydin.gun saymaya devamGunaydın kızlar neler yapınız dnden berı nasılsınız
Ginaydin.gun saymaya devam
Benmde 5 gun kaldi ama hamile deilim kesin hic belirtim yokaynen canım bende. düşündükçe zaman zor geçiyor .
bat a son 6 gün
Benmde 5 gun kaldi ama hamile deilim kesin hic belirtim yok
Benmde 5 gun kaldi ama hamile deilim kesin hic belirtim yok
Yani gogus hassasiyetim var canim ama benm 3.gebeligim oldugu icin anlarim kendimi ondan biliyorum ki yokAdet belirtn varmı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?