- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
Adet belirtn varmı peki
2 çocuğun var yani ne güzel allah bagislasinYani gogus hassasiyetim var canim ama benm 3.gebeligim oldugu icin anlarim kendimi ondan biliyorum ki yok
Aman valla sinir oldum artik bu ay spora baslicam olmazsa her ay olur die die erteledimbende de tııık yok
Yani gogus hassasiyetim var canim ama benm 3.gebeligim oldugu icin anlarim kendimi ondan biliyorum ki yok
7 yasinda kizim var digeri düştü canim.olsaydi sayet suan ikizlerim de olacakti 3 cocuk olcakti ama nasip deilmis2 çocuğun var yani ne güzel allah bagislasin
O da kötü yabenim adette de belirti olmuyor ya
Canim kaldim allahima sukurler olsun hemde ikisine de ilk ay kaldim.ama igne ile sonlandi en son bebeğin biri dustu digeri tupte kalmisti dis gebelik yuzunden taktim buna ondan olmyor hissediyorumcnm ne güzel bak gebe kalabilmissin önceden o da inan cok güzel bi gelişme ben hic kalamadım
Hayırlısi canım bir kızın var canım onada şükürK
7 yasinda kizim var digeri düştü canim.olsaydi sayet suan ikizlerim de olacakti 3 cocuk olcakti ama nasip deilmis
Oyle valla hep sukrediyorum biraksam mi bu bebek islerini diyorum olmadikca sinir oluyorum valla sen naptin gittin mi kan vermeye dr a canimHayırlısi canım bir kızın var canım onada şükür
Silik de olsa cizgi gördüm canım dünsende varmı hamişlik cnm
Saymayınca gecmıyokı batamı sayıyosun bende ultrasona gırmek ıcın sayıyorum bebek varmı yasıyomu kalbı atıyomu delı sorularGinaydin.gun saymaya devam
Bugün gidicem inşaallah korkuyorum valla silik çıktı ya acabaa mi diyorumOyle valla hep sukrediyorum biraksam mi bu bebek islerini diyorum olmadikca sinir oluyorum valla sen naptin gittin mi kan vermeye dr a canim
Korkma cnm silik bile cikmaz gebe olmasan gerci belirtilerinden anlarsin da istersen bir test daha yapaydın yada bekle oglene kaldi canimBugün gidicem inşaallah korkuyorum valla silik çıktı ya acabaa mi diyorum
Bugün gidicem inşaallah korkuyorum valla silik çıktı ya acabaa mi diyorum
Bugün gidicem inşaallah korkuyorum valla silik çıktı ya acabaa mi diyorum
Canım valla kasik ağrım var adetime 2 gün var sanirm ondan silik çıktı ama gözle görülen bi çizgi varduKorkma cnm silik bile cikmaz gebe olmasan gerci belirtilerinden anlarsin da istersen bir test daha yapaydın yada bekle oglene kaldi canim
Ilk canım daha evleneli 5 ay olmadıseninde mi ilk kuzum ay merak ediyorum herkesi böyle sonucunu
Ama o gebelik belirtisi de ayni zamanda benimde 11 gun war ama goguslerim farkediler derecede buyumaye basladi ilk hamilelligimde de bole cok erkeen baslamastiYani gogus hassasiyetim var canim ama benm 3.gebeligim oldugu icin anlarim kendimi ondan biliyorum ki yok
2 gün varcanım bat gectimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?