Hamilelik ve regl belirtisi ayni oluyor bnde ki belirti adetten bnce o anlamda dedim canim hamislik belirtisi deil yaniAma o gebelik belirtisi de ayni zamanda benimde 11 gun war ama goguslerim farkediler derecede buyumaye basladi ilk hamilelligimde de bole cok erkeen baslamasti
Ewet bati bekliyorumSaymayınca gecmıyokı batamı sayıyosun bende ultrasona gırmek ıcın sayıyorum bebek varmı yasıyomu kalbı atıyomu delı sorular
O zaman vardir gülüm allahin izniyle kasik agrisi olur tutunma asamasindaCanım valla kasik ağrım var adetime 2 gün var sanirm ondan silik çıktı ama gözle görülen bi çizgi vardu
Ya ewet bu gerilim kalp sesini duyana kadar gecmiyo .dr larda geriyo insaniEwet bati bekliyorum
Hadı bakalm ıns olmazsın ılıskıden 7 gun sonra bende belırtıler baslamıstıEwet bati bekliyorum
Hadı bakalm ıns olmazsın ılıskıden 7 gun sonra bende belırtıler baslamıstı
Hıc bellı olmaz herkesın bunyesı farklıbende hiç belirti yok gene de umıt ediyorum
Yaaa hadi insaalh bu ay cok unutluyumHadı bakalm ıns olmazsın ılıskıden 7 gun sonra bende belırtıler baslamıstı
günaydınlar,
takvime göre bata 3 gün var ama iki aydır her ayın 15 inde oluyorum,geçen ay 4 gün gecikmeli oldum,bu ayda 15 inde olursa daha 6 gün var ,önceki gün kan testi yaptırdım 0.31 çıktı.
Canim benim dunden beri akintim kesildiOlabilir simdi sen deyince enfeksiyon diye benimde aklima yatti olabilir canim. Arkadasim 7 aylik hamile suan 2 hafta once kanamasi oldu 5 aylikken yine olmustu meger enfeksiyon yuksekmis erken doguma sebep oluyormus doktoru kesin yatış dedi ona cok sukur toparladi ama bol bol su icmen gerek canim yanina sise al gunde en az 3 litre mutlaka su ic hatta daha fazla onunla atarsin insallah merak etme. Bide dedigim gibi ayagini sicak tut
Aaa cok az kalmis test yaptin minaz2018 Listeye beni de ekle canım. BAT 10 Şubat ama her an gelecek gibi hissediyorum.
Test yapmadım canım. Utandım eczaneden almaya, çok küçük bir ilçedeyim. Dün internetten sipariş verdim ama haftaya gelir zaten adet olurum o zamana kadar olacaksam. 2 gün önce hastaneye acile gittim kan testi için ama sevkim gerekiyormuş yapmadılar. Benim de canım sıkıldı adetimi beklemeye karar verdim.Aaa cok az kalmis test yaptin mi
Gecmis olsun .iki ay goz acip kapayana kadar gecer metk etme.saglikli bir gebelik getirsin sana bu iki aykızlar kan pıhtılaşması sonucumu bugun aldım.
2 genimde mutasyon varmış ,her şeyde bi hayır vardır şimdi de diyorum ki iyi ki olmamış bu ay diyorum olsa yine kaybedecektim belki de.
test kağıdımda gebelikten üç ay önce gereken takviyeleri almanız yazıyor.
yani ben bu bebiş çalışmalarına en az 2 ay ara vermeliyim .
her şeyde vardır bi hayır.
MTHFR C677T Mutasyonu: MTHFR enzim aktivitesini azaltarak kardiyoserebrovasküler hastalıklar için önemli bir risk faktörü sayılan hiperhomosisteinemi ve homosisteinüri oluşumuna neden olmaktadır (12). Homosistein konsantrasyonundaki artış ise tromboembolizm, ateroskleroz, koroner arter hastalığı, preeklampsi, nöral tüp defektleri ve inmeye neden olabilmektedir.
Homozigot 677TT: Tromboz riskini 2-3 kat arttırdığı bildirilmiş olup (9), tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli rolü olduğu bildirilmiştir (11).
PAI 4G/5G Mutasyonu: PAI-1 konsantrasyonu yükselmesiyle fibrinolitik aktivite bozulmaktadır ve trombotik olaylara yatkınlık artmaktadır (18).
PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20).
PAI 4G/5G: Özellikle protrombin gen mutasyonu ile birlikte görüldüğü durumlarda tromboz riskini arttırdığı (21) ve erken dönem gebelik kayıplarına neden olduğu bildirilmiştir (22).
şu ikisi varmış bende
Yaaa ne warki utanicak sen alamiyosan bi komsumdan falan rica et.belirti falan warmi bariTest yapmadım canım. Utandım eczaneden almaya, çok küçük bir ilçedeyim. Dün internetten sipariş verdim ama haftaya gelir zaten adet olurum o zamana kadar olacaksam. 2 gün önce hastaneye acile gittim kan testi için ama sevkim gerekiyormuş yapmadılar. Benim de canım sıkıldı adetimi beklemeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?