- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Her ay gebelik testi almaya gitsem adam cins cins bakacak artıkYaaa ne warki utanicak sen alamiyosan bi komsumdan falan rica et.belirti falan warmi bari
öyle canım Allah sağlıkla versin de beklerim mühim değilGecmis olsun .iki ay goz acip kapayana kadar gecer metk etme.saglikli bir gebelik getirsin sana bu iki ay
Nasi yokluyoruz kendimizi ya.ben de durmadan gogus ve akinti kontrlu yapiyorum manyak oldum daha erken oldugunu bildigim halde ise gitmeden test yapip oyle cikiyorum evdenHer ay gebelik testi almaya gitsem adam cins cins bakacak artıkçok utangacımdır. Zaten internette daha ucuz. Belirtiye bakarsan daha önce yaşamadığım bir ton belirti yaşadım bu ay ama aynı belirtiler eşim ve annemde de vardı. Ağır bir grip geçirdik. Belirtileri hastalığa vurdum bende umudum pek yok bu ay.
4 gün yumurtalık bölgemde ağrı çektim ve 4 gün boyunca geçmedi. 3 gündür de belimin alt kısmı ve kuyruk sokumumun orada ağrı var ve baldırlarım kasılmış durumda, zorla oturuyorum. 3 gün iştahsız gezdim ama 2 gündür doymak bilmiyorum, canım dünyayı yemek istiyor. Gaz, kabızlık, hazımsızlık, şişkinlik ve yorgunluk vardı ama 4 gün sürdü. Bir ara başım döndü, gözlerim bulanıklaştı, baş ağrım zaten geçmiyor 1 haftadır. Sanmıyorum bunlar gebelik belirtisi oldun canım. Şifayı baya kaptım bu hafta.
Aynen. Böyle herşeye kafayı takınca, her belirtiden umut kapınca bazen insanın adeti de gecikiyor stresten. Geçen sene 18 gün geciktim patlayacaktım...
Nasi yokluyoruz kendimizi ya.ben de durmadan gogus ve akinti kontrlu yapiyorum manyak oldum daha erken oldugunu bildigim halde ise gitmeden test yapip oyle cikiyorum evden
20 sunat benimAynen. Böyle herşeye kafayı takınca, her belirtiden umut kapınca bazen insanın adeti de gecikiyor stresten. Geçen sene 18 gün geciktim patlayacaktım...
Göğüs uçlarım şu an çok ağrıyor dokununca ama şişmediler bu ay, normalde şişerlerdi şimdiye, hatta bir kaç gün önce küçüldüler, kilo da vermedimAkıntım da değişti bu ay. Bende erkenden test yapıyordum belki çıkar diye ama vazgeçtim artık psikolojisini etkiliyor insanın.
BAT'ın ne zaman?
Bir sabirsiz daha hosgeldin insallh once bem ogrwnirim sonra da sen.ben de bu ay oyle hisssdiyorumKızlar nasılsınız ben bu ayı güzel değerlendiriyorum kafamada takmadan rahat olmaya çalışıyorum ama içimde kendime engel olamadigim bi sevinc heyecan var bat 25 Şubat daha cok var ama icimden bisey sanki bu ay olacak diyo kac günlerdir inşallah su mubarek cuma günü hürmetine bebek sahibi olmak isteyen arkadaslarima bana en hayırlı ve kisa zamanda nasip etsin ve hamile olan arkadaşlarıminda sagliklica hayırlısıyla kucak larina almayi nasip etsin inşallah :))
Doktorunu arayip bi sor bakalim canim benim bildigim devam etmisti bi arkadasta oyle olmustu kullaniyodu hergun. Bence doktoruna de durdu birakayimmi ilaci diyeCanim benim dunden beri akintim kesildi
Yin3 pecetem beyaz.progesteronu almadim.zaten kesilmisti.sence kullanayim mi yine de.
Hoşbuldum canim ben kac aydır sabırsızlanıyorum da 2. Kez boyle hissediyorum ya daha once kinde negatifti sonuç ama degerlerim cok guzek çıktı belki onunda etkisi var psikolojik olarak boyle hissediyorumdur diyorum ama ne bileyim ya baska bu sefer hayırlısı Allah'tan :) senin bat ne zaman canim ne kadardir deniyosunuzBir sabirsiz daha hosgeldin insallh once bem ogrwnirim sonra da sen.ben de bu ay oyle hisssdiyorum
Benim 1 yasinda oglum war.o ilk denemede olmustu.bu calismalarada gecen ay gecikmeli basladik yumurtlamayi kacirmisim .bu ay sistemli calistik .20 subati bekliyorumHoşbuldum canim ben kac aydır sabırsızlanıyorum da 2. Kez boyle hissediyorum ya daha once kinde negatifti sonuç ama degerlerim cok guzek çıktı belki onunda etkisi var psikolojik olarak boyle hissediyorumdur diyorum ama ne bileyim ya baska bu sefer hayırlısı Allah'tan :) senin bat ne zaman canim ne kadardir deniyosunuz
Hangi degerlerini takip esiyosun bu arada.Hoşbuldum canim ben kac aydır sabırsızlanıyorum da 2. Kez boyle hissediyorum ya daha once kinde negatifti sonuç ama degerlerim cok guzek çıktı belki onunda etkisi var psikolojik olarak boyle hissediyorumdur diyorum ama ne bileyim ya baska bu sefer hayırlısı Allah'tan :) senin bat ne zaman canim ne kadardir deniyosunuz
Allah bağışlasın canim ne güzel ya masallah. İnşallah bu ay güzel haberi alirsin canim bende 9aylik evliyim 4 aydir istiyoruz şimdi bakalm hayırlısı gecen ay genel muayene oldum herşey güzel cikti hormon lar felan tsh yüksekti oda düştü çabucak Allaha şükür doktor kaçırmamak icin sans yuksek olsun diye adet bittikten sonra 15 gun ara vermeden deneyin dedi insallah umutluyumBenim 1 yasinda oglum war.o ilk denemede olmustu.bu calismalarada gecen ay gecikmeli basladik yumurtlamayi kacirmisim .bu ay sistemli calistik .20 subati bekliyorum
İki el arasinda uzayan akintini takip ediyomusun kasık agrisina gore daha somut bi kanit.bence akinti takibi yapKızlar benim bir sorum olucak daha önce yazmıştım çok istiyoruz bebek diye en son bir travma yaşadık ama şuan beklemedeyiz .. ben bu ay 2 gün öne hasta oldum ve bitti 3 gün önce takvime göre ovulasyon dönemine girdim işte bu kasık agrıları her ay mutlaka oluyor oturKen yatarken kalkarken çok oluyor bu yumurta oluştuğu için mi sizce ? Adetleri düzenli oluyor 1 2 gün oynasada her ay oluyorum kızlar ..
Canim bak iste demek ki allah korumus seni olsun 2 ay ne ki en azindan ogrendin icin rahatlamistir insallah mayis senin ayin olur allahin izniyle cok gecmis olsunkızlar kan pıhtılaşması sonucumu bugun aldım.
2 genimde mutasyon varmış ,her şeyde bi hayır vardır şimdi de diyorum ki iyi ki olmamış bu ay diyorum olsa yine kaybedecektim belki de.
test kağıdımda gebelikten üç ay önce gereken takviyeleri almanız yazıyor.
yani ben bu bebiş çalışmalarına en az 2 ay ara vermeliyim .
her şeyde vardır bi hayır.
MTHFR C677T Mutasyonu: MTHFR enzim aktivitesini azaltarak kardiyoserebrovasküler hastalıklar için önemli bir risk faktörü sayılan hiperhomosisteinemi ve homosisteinüri oluşumuna neden olmaktadır (12). Homosistein konsantrasyonundaki artış ise tromboembolizm, ateroskleroz, koroner arter hastalığı, preeklampsi, nöral tüp defektleri ve inmeye neden olabilmektedir.
Homozigot 677TT: Tromboz riskini 2-3 kat arttırdığı bildirilmiş olup (9), tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli rolü olduğu bildirilmiştir (11).
PAI 4G/5G Mutasyonu: PAI-1 konsantrasyonu yükselmesiyle fibrinolitik aktivite bozulmaktadır ve trombotik olaylara yatkınlık artmaktadır (18).
PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20).
PAI 4G/5G: Özellikle protrombin gen mutasyonu ile birlikte görüldüğü durumlarda tromboz riskini arttırdığı (21) ve erken dönem gebelik kayıplarına neden olduğu bildirilmiştir (22).
şu ikisi varmış bende
Tsh lh fsh mi ne onlar canım once alttan muayene etti sonra adetin 3. Gunu gel diger değerlerine bakalm dedi ilk muayene de kan verdim sadece o zaman tsh yüksek cikti sonra dahiliyeye gittim ilac verdi 13 gun icinde baya düşüş oldu :) adetliykende gittim o zamanda iste diger hormon lar icin kan verdim tsh düşmüş diger hormon larimda cok güzel dedi doktor sıkıntı yok yum. Larda cok duzenli dediHangi degerlerini takip esiyosun bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?