İki el arasinda uzayan akintini takip ediyomusun kasık agrisina gore daha somut bi kanit.bence akinti takibi yap
Canım çok üzüldüm bi taraftan da sevindim. Karışık duygular içerisindeyim. En azından nedenini biliyorsun artık ve tedavisi olan bişeymiş çok şükür. Beterin beteri var diye düşünmen lazım. İnşallah en kısa zamanda tedavin yanıt verir de hamiş olursun. Dediğin gibi belki bu ay olsaydı düşükle sonuçlanacaktı Allah korusun. Her şerde bi hayır vardır böyle düşünmek lazım. Kendini üzme. Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah.kızlar kan pıhtılaşması sonucumu bugun aldım.
2 genimde mutasyon varmış ,her şeyde bi hayır vardır şimdi de diyorum ki iyi ki olmamış bu ay diyorum olsa yine kaybedecektim belki de.
test kağıdımda gebelikten üç ay önce gereken takviyeleri almanız yazıyor.
yani ben bu bebiş çalışmalarına en az 2 ay ara vermeliyim .
her şeyde vardır bi hayır.
MTHFR C677T Mutasyonu: MTHFR enzim aktivitesini azaltarak kardiyoserebrovasküler hastalıklar için önemli bir risk faktörü sayılan hiperhomosisteinemi ve homosisteinüri oluşumuna neden olmaktadır (12). Homosistein konsantrasyonundaki artış ise tromboembolizm, ateroskleroz, koroner arter hastalığı, preeklampsi, nöral tüp defektleri ve inmeye neden olabilmektedir.
Homozigot 677TT: Tromboz riskini 2-3 kat arttırdığı bildirilmiş olup (9), tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli rolü olduğu bildirilmiştir (11).
PAI 4G/5G Mutasyonu: PAI-1 konsantrasyonu yükselmesiyle fibrinolitik aktivite bozulmaktadır ve trombotik olaylara yatkınlık artmaktadır (18).
PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20).
PAI 4G/5G: Özellikle protrombin gen mutasyonu ile birlikte görüldüğü durumlarda tromboz riskini arttırdığı (21) ve erken dönem gebelik kayıplarına neden olduğu bildirilmiştir (22).
şu ikisi varmış bende
Kızlar ben geldim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bugün yine kahverengi akıntım oldu. Bi arayıp özelden randevu alayım dedim kahverengi akıntıyı duyunca sizin durumunuz acil hemen gelin aradan alırız sizi dediler. Koştuk gittik. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle dediler. Kan aldılar. Yarın çıkacak sonuç. Burdan uzak kalmanın da bi anlamı kalmadı. Bi de bişeye şaşırdım tüm doktorlar 2 günde 2 kat artmalı derken bu doktor 1 günde 2 kat artmalı dedi. Arkadaşımın gittiği çok beğenilen bir doktor bi de. Biz öyle bilmiyorduk dedik. Yanlış bilgi dedi anlamadım. Bugünki kan değerin 80 civarlarındaysa sağlıklı gebeliktir dedi. Kimyasalsa düşüşe geçer anlarız dedi. Bi de ultrasonla baktı. Kanama bölgesi var bugün adet bile olabilirsin dedi. Ama üzülmedim. Demekki hayırlısı böyleymiş. Belki de dediği gibi artacak. Ya da düşüşe geçecek bilemiyorum ama en azından yumurtalarda ve spermler de sıkıntı yok döllenebiliyorlar demekki. Öğrenmiş oldum. Buna da şükür. En azından sorunumun tutunamama olduğunu anlamış oldum, ona yoğunlaşcam. Bir sonraki ay kaldığım yerden devam edicem.
Canım çok üzüldüm bi taraftan da sevindim. Karışık duygular içerisindeyim. En azından nedenini biliyorsun artık ve tedavisi olan bişeymiş çok şükür. Beterin beteri var diye düşünmen lazım. İnşallah en kısa zamanda tedavin yanıt verir de hamiş olursun. Dediğin gibi belki bu ay olsaydı düşükle sonuçlanacaktı Allah korusun. Her şerde bi hayır vardır böyle düşünmek lazım. Kendini üzme. Rabbim şifa versin en kısa zamanda inşallah.
Canım inş hakkında hayırlısı olur umarım da kimyasal degildir diye dua edelim . Yatıp diblen istirat et . Allaha bırakKızlar ben geldim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Bugün yine kahverengi akıntım oldu. Bi arayıp özelden randevu alayım dedim kahverengi akıntıyı duyunca sizin durumunuz acil hemen gelin aradan alırız sizi dediler. Koştuk gittik. Kimyasal gebelik büyük ihtimalle dediler. Kan aldılar. Yarın çıkacak sonuç. Burdan uzak kalmanın da bi anlamı kalmadı. Bi de bişeye şaşırdım tüm doktorlar 2 günde 2 kat artmalı derken bu doktor 1 günde 2 kat artmalı dedi. Arkadaşımın gittiği çok beğenilen bir doktor bi de. Biz öyle bilmiyorduk dedik. Yanlış bilgi dedi anlamadım. Bugünki kan değerin 80 civarlarındaysa sağlıklı gebeliktir dedi. Kimyasalsa düşüşe geçer anlarız dedi. Bi de ultrasonla baktı. Kanama bölgesi var bugün adet bile olabilirsin dedi. Ama üzülmedim. Demekki hayırlısı böyleymiş. Belki de dediği gibi artacak. Ya da düşüşe geçecek bilemiyorum ama en azından yumurtalarda ve spermler de sıkıntı yok döllenebiliyorlar demekki. Öğrenmiş oldum. Buna da şükür. En azından sorunumun tutunamama olduğunu anlamış oldum, ona yoğunlaşcam. Bir sonraki ay kaldığım yerden devam edicem.
Yok canım kimyasal tutunamamaktan oluyormuş. Bugün ki doktor dedi, yumurta ve spermler sağlıklı olmasa tüpler açık olmasa rahimde yapışıklılık olsa kimyasal da olmazdı dedi. İyi tarafından düşün dedi. Sonuç 80lerde olursa kimyasal değildir 200lerdeyse sağlıklı gebeliktir dedi. Yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorumCanım hakkında hayırlısı olsun. Ben hala kabullenemiyorum çok yoruldum hiç dikkat etmedim ondan mi diye. Ilk defa böyle bişey duyduğum için tabi. En azından spermlerde yumurtalarda sorun yok demissin ya, özlemidir gerçekten. Ben eşime sperm testi yaptırmayı düşünüyorum mesela. Doktora da sordum gerek yok dedi gebelik oluştu bi kere dedi. Ama aklımdan çıksın istiyorum. Sorun olmasa bile kalitesiz yumurta kalitesiz spermden dolayı kimyasal gebelik olmaz mı peki?
Doktor telefona cikmiyor canim.illa gitmem gerekecek.ama bendeki kahve akinti degildi.bosyere ilac kullanmak istemiyorum.Doktorunu arayip bi sor bakalim canim benim bildigim devam etmisti bi arkadasta oyle olmustu kullaniyodu hergun. Bence doktoruna de durdu birakayimmi ilaci diye
İnşallah canım. Kerahat vaktini bekliyorum namaz kılıp dua edicem bebeğim için.Canım inş hakkında hayırlısı olur umarım da kimyasal degildir diye dua edelim . Yatıp diblen istirat et . Allaha bırak
Senin betaların nasıl gelmişti canım ilk betan nasıldı adete kaç gün kala öğrenmiştin ?
Yok canım kimyasal tutunamamaktan oluyormuş. Bugün ki doktor dedi, yumurta ve spermler sağlıklı olmasa tüpler açık olmasa rahimde yapışıklılık olsa kimyasal da olmazdı dedi. İyi tarafından düşün dedi. Sonuç 80lerde olursa kimyasal değildir 200lerdeyse sağlıklı gebeliktir dedi. Yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum
Senin test yaptırmana gerek yok canım bence. Belli bi neden bile olmayabilir. Stresli olmuşsundur o dönemde, çok iş yapmışsındır, bişeye üzülmüşsündür, sağlıklı beslenmemişsindir. Herşey olabilir. Bir sonraki gebeliğinde daha dikkatli olursun. Bendeki durum çok iş yapmaktan oldu heralde. Bilmiyorum.
Senın baya gec dollenme olmus benceİnşallah canım. Kerahat vaktini bekliyorum namaz kılıp dua edicem bebeğim için.
Adete 5 gün kala idrar testinde silik çıktı.
3 gün kala kanda 14.77 çıktı
2 gün kala 21.5 çıktı.
Ama arada 24 saat bile yok 13 saat arayla ölçüldü.
inşallah katlanarak artmıştır canım sonuçlar.canım bat ne zamandı senin yarın mı?Yok canım kimyasal tutunamamaktan oluyormuş. Bugün ki doktor dedi, yumurta ve spermler sağlıklı olmasa tüpler açık olmasa rahimde yapışıklılık olsa kimyasal da olmazdı dedi. İyi tarafından düşün dedi. Sonuç 80lerde olursa kimyasal değildir 200lerdeyse sağlıklı gebeliktir dedi. Yarına kadar nasıl bekliycem bilmiyorum
Senin test yaptırmana gerek yok canım bence. Belli bi neden bile olmayabilir. Stresli olmuşsundur o dönemde, çok iş yapmışsındır, bişeye üzülmüşsündür, sağlıklı beslenmemişsindir. Herşey olabilir. Bir sonraki gebeliğinde daha dikkatli olursun. Bendeki durum çok iş yapmaktan oldu heralde. Bilmiyorum.
Ah cnm ya bak bakalım allahın ıznıyle ıns kanndegerın yukselır dıyorum olmadı bıdahakı ay orıgestan falanmı kullancan ozaman turunması ıcınKızlar ben geldim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ah cnm ya bak bakalım allahın ıznıyle ıns kanndegerın yukselır dıyorum olmadı bıdahakı ay orıgestan falanmı kullancan ozaman turunması ıcınKızlar ben geldim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Ondan olmuş olabilir de canım.Bu çok iyi bir haber en azından.
Yaptım canım ilk aydı herşey normal gibi davrandım. Dışarıda çıktım. Gezdim dolaştım bayağı yorucuydu. O yetmedi o hafta işyerinin asansörü bozuldu 6 kat iki üç kere çıkmak zorunda kaldım. Zaten o merdivenlerden sonra akşam karnım acayip ağrıdı. Sonrada 1-2 gün geçmedi gitti.
Ben progestan devam edeyim o zaman. Bişeyleri etkileyecektir muhakkak.
Bilmem ki bişey demedi doktor. Kan sonucu çıkınca ara beni dedi. Arayınca bilgi verir heralde.Ah cnm ya bak bakalım allahın ıznıyle ıns kanndegerın yukselır dıyorum olmadı bıdahakı ay orıgestan falanmı kullancan ozaman turunması ıcın
Daha once basına geldımı cnm boyle bısey ılk mı kımyasal alaalla ya baya gec dollenme degerın dusmuyo ama yukselıyo genede ıkı gunde ıkı kat artıyo sacmalamasın bnm salı 636 dı cuma 2114 olmustu okdr da degıl bıde daha oncede olduysa guzel bır muayneye gıt sen yat dınlen gene ne olcak bakalımBilmem ki bişey demedi doktor. Kan sonucu çıkınca ara beni dedi. Arayınca bilgi verir heralde.
Ama 3 doktor gezdim 3ü de gel döllenme olabilir demedi. İnternette çok örneği var ister istemez bakıyorum. Mesela birini okudum adetten 3 gün sonda 11miş değeri 4 gün sonra yani adetin 7nci gününde birden yükselmiş 200lere çıkmış. Adetten sonra daha hızlı yükseliyormuş diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum. Ama bugün ateşim düşmedi. Bugün adet olmayacağım kesin. Yarın sabah düşmez inşallah. Kimyasalsa bu aralar kanama olması gerekiyor.Senın baya gec dollenme olmus bence
kızlar kan pıhtılaşması sonucumu bugun aldım.
2 genimde mutasyon varmış ,her şeyde bi hayır vardır şimdi de diyorum ki iyi ki olmamış bu ay diyorum olsa yine kaybedecektim belki de.
test kağıdımda gebelikten üç ay önce gereken takviyeleri almanız yazıyor.
yani ben bu bebiş çalışmalarına en az 2 ay ara vermeliyim .
her şeyde vardır bi hayır.
MTHFR C677T Mutasyonu: MTHFR enzim aktivitesini azaltarak kardiyoserebrovasküler hastalıklar için önemli bir risk faktörü sayılan hiperhomosisteinemi ve homosisteinüri oluşumuna neden olmaktadır (12). Homosistein konsantrasyonundaki artış ise tromboembolizm, ateroskleroz, koroner arter hastalığı, preeklampsi, nöral tüp defektleri ve inmeye neden olabilmektedir.
Homozigot 677TT: Tromboz riskini 2-3 kat arttırdığı bildirilmiş olup (9), tekrarlayan gebelik kayıplarında önemli rolü olduğu bildirilmiştir (11).
PAI 4G/5G Mutasyonu: PAI-1 konsantrasyonu yükselmesiyle fibrinolitik aktivite bozulmaktadır ve trombotik olaylara yatkınlık artmaktadır (18).
PAI 4G/4G: Tromboembolizm, fetal kayıp, IUGR, preeklampsi (19) ve MI riskini arttırmaktadır (20).
PAI 4G/5G: Özellikle protrombin gen mutasyonu ile birlikte görüldüğü durumlarda tromboz riskini arttırdığı (21) ve erken dönem gebelik kayıplarına neden olduğu bildirilmiştir (22).
şu ikisi varmış bende
Daha önce olmadı canım ilk gebeliğim. Arkadaşım doktor ne diyorsa inan ona çok bilgili diyor. Ama tuhaf geliyor 1 günde 2 kat artış kaç gebelikte olur ki. Çok fazla bi artış.Daha once basına geldımı cnm boyle bısey ılk mı kımyasal alaalla ya baya gec dollenme degerın dusmuyo ama yukselıyo genede ıkı gunde ıkı kat artıyo sacmalamasın bnm salı 636 dı cuma 2114 olmustu okdr da degıl bıde daha oncede olduysa guzel bır muayneye gıt sen yat dınlen gene ne olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?