Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha önce olmadı canım ilk gebeliğim. Arkadaşım doktor ne diyorsa inan ona çok bilgili diyor. Ama tuhaf geliyor 1 günde 2 kat artış kaç gebelikte olur ki. Çok fazla bi artış.
Yok cnm ıkı bucuk gunde 3 kusur artmıstı benımde ıste sacmalamıs o kolay dgl bırbucuk kat belkı artar ama ıkı sanmam sen dıkkat etmgrnede belı bebısın tutunur sana

Devlet veya sağlık ocağıysa bugün çıkması zor. Özelse çıkabilir belki. İnşallah artış gösterir
Devlet canim yarin sabah cikarmi acaba olmadı yarın ozele Gidicez çok merak ediyorum yaa ne durumda varmi test mi beni yanıltıyor kasik ağrıları var ara ara şu belirsizlik varya ne kötü bisee

Yok cnm ıkı bucuk gunde 3 kusur artmıstı benımde ıste sacmalamıs o kolay dgl bırbucuk kat belkı artar ama ıkı sanmam sen dıkkat etmgrnede belı bebısın tutunur sana
Kafamı karıştırıyor bu doktorlar anca. Kuzenime de doktoru 2 günde %66 artış gerekiyor demiş. Kime inanacağımı şaşırdım.
Sağlıklıysa tutunur inşallah canım. Yoksa zaten yapacak bişey yok.

Sennbosver sımdı en son deger kacsa ıkıyle carp ona gore bak salla dr u o bırden dırlasın ıstıyo en kotu kendılıgınden gıder nabalm allahın takdırı sebebonı arastırırsın en azından dr a gıdersn normalmı degılmı onlemını alırsn bıdahakı ay olur allahon ıznıyle

Devlet canim yarin sabah cikarmi acaba olmadı yarın ozele Gidicez çok merak ediyorum yaa ne durumda varmi test mi beni yanıltıyor kasik ağrıları var ara ara şu belirsizlik varya ne kötü bisee
Sabah çıkmaz canım. Hastaneler kapalı. Çok merak ediyorsan acile gidip çok kasık ağrım var falan de 1 saate çıkıyor. Ya da özele git. Benden 10 liraya aldılar kan. Beklemeye değmez 10 lira için. Sen bilirsin.
Ama kasık ağrısı normal ilk 3 ay oluyormuş. Sonrada ara ara devam ediyormuş. Bhcg salgılanınca rahim kendini gebeliğe hazırlamak için genişlemeye başlıyormuş bu da kasık ağrısı yapıyormuş.

Hayırlısı inşallah canım. Her iki sonuca da hazırım. Çok şükür inanan insanlarız. Yaşayacak ömrü olsa kimse mani olamaz zaten.

inşallah katlanarak artmıştır canım sonuçlar.canım bat ne zamandı senin yarın mı?
İnşallah canım. Ya dündü ya bugün. Doktor dün dedi. 25 ve 26sında testte koyu gördüm ama 25 daha koyuydu o gün yumurtladıysam bat dündü, 26sında yumurtladıysam bat bugün. Ama ateşim düşmedi adet belirtisi yok sadece kasık ağrısı var.

Yarın gidicez canım eşim acele etmeyelim diyor sabırlı ol acillik bi durum değil bu diyor bekliyorum bakalım yarin ola hayır ola

Yarın gidicez canım eşim acele etmeyelim diyor sabırlı ol acillik bi durum değil bu diyor bekliyorum bakalım yarin ola hayır ola
Ben acillik bi durum olmasa da sabırsızlıktan gidiyorum bazen:) Zaten acil olmadığını bildikleri için yeşil alana yönlendiriyorlar. Önce acil olanları alıyorlar.

Bir günde iki kat diye bişiy yok Çan’ını sıkma.
Evde de bi test yapsaydın canım bakardık çok koyulaşmış mı vs diye.

Bir de kimyasal ise 1 hafta 10 güne kanaman olabilir. Dış gebelikte de değer yavaş artar ama senin muhtemelen geç döllenme ve hiç kafana takma

Ben acillik bi durum olmasa da sabırsızlıktan gidiyorum bazen:) Zaten acil olmadığını bildikleri için yeşil alana yönlendiriyorlar. Önce acil olanları alıyorlar.
Sanirim sabırlı olmakta fayda var Rabbim ne yazdıysa o bekleyip göreceğiz senin hakkında da hayırlısı canim Allah n vardır bi bildiği

Bana da geç döllenme gibi geliyor canım. Böyle olup sonradan yükselen çok duydum. Kimyasalsa değer düşmeye başlar dedi kan aldı bugün yükselirse iyiye işaret dedi.
Test yapmak sabah aklıma gelmedi. Yarına kadar adet olmazsam sabah yaparım.

Evet bol bol dua et canım ben öyle yapıyorum . Benim de tam tersi adete bes gün varken 81 cıktı beta . Bende kimyasaldan korkuyorum ama aklımdan atmaya calısıyorum bu şeyleri . Hep iyi şeyleri düşünmeye calısıyorum.

Sana da mı kimyasal olabilir dedi sen mi işkillendin. Çünkü gayet güzel hatta yüksek bile.

Bencede geç döllenme canım

Ondan olmuş olabilir de canım.
Bence doktoruna sormadan alma. Fazlası da iyi değilmiş.

Doktorum verdi zaten. Ama çok fena bi ilaç. Aşırı başdönmesi yapıyor ağızdan alınınca. Diğer yoldan da karin ağrısı ve sersemlik yapıyor. Günde 2 verdi 1 tane ancak alabiliyorum.

Yok. Bana demedi öyle bir sey canım. Ben kendim hep böyle seyleri arastırıyorum o yüzden . Masallah degerim güzel evet benim bat pazar günü . Çarsamba gdcgm doktoruma . Zaten kimyasalsa o zamna kanamam olur heralde . Benim belki ultrasona göre bi hafta ileri cıkar gbi geliyor beta böyle yüksek cıkarsa allahım dualrımızı kabul etsin inş korkularımjzı alsın bizden
Sana da mı kimyasal olabilir dedi sen mi işkillendin. Çünkü gayet güzel hatta yüksek bile.[/QUOTE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…