Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim anladığım kimyasalda da yükselme oluyor ama adet hatta 100lerde olup kimyasal olduğunu öğrenen de var 10larda olup sağlıklı doğuran da. Yani değerle bi ilgisi yok inan ben çok araştırdım. Kötü düşünme.

İşte o yüzden ultrasonda kese gözükene kadar bana hzur yok

Sekreterinede mi soramiyosun canim o bilgi verirdi bence sorun yoksa devam etme ya zaten artik olmaz insallah kuzum
Canim sekreter ben doktora haber veririm diyor bi daha da dönen yok.
Bu arada benim daha büyük bi sorunum var.sağ yanlarim ağriyor.böbreklerim yani.
Gecen de idrar yolu enfeksiyonu cikmisti.dr munurol verdi.
Galiba gecmedi.bebeğe zarari olur mu?

canım ilk idrarı beklemeden yapmıştım ben 2.test yapışımda akşam 8 falandı hatta çıkmıştı
Geçen yapayım dedim akşam ama çok sıvı tüketmiştim bhcg kanda yükseldiği halde idrarda hayalet çizgi gibi çıktı. Çok etkiliyor bence ilk idrar olup olmaması.

Yok bacim o bendede oldu hatta ben suphe ettim acaba bobregimde kum falan mi oldu diye tahlillerim tertemiz cikti cok sukur. Zaten kalp atisi icin gittiginde bobrekle ilgili tahlil yapiyo merak etme. Ben baktim bebekten dolayi olurmus vucut genisledigi icin bobrek agrisi normalmis kuzum

Sen tekrar dr a gıt enfeksıyon barsa

Sen tekrar dr a gıt enfeksıyon barsa

Canım seninki kaç gün sürdü.benimki bugün arttı.ne zaman gecer.

Canım seninki kaç gün sürdü.benimki bugün arttı.ne zaman gecer.
Oluyor canim bazen bi gun olmasa iki gun oluyor arada sirada o agri kendini gosteriyor. Bebegin gelistigini gosterir bu iste daha iyi degilmi sabret bakalim yat dinlen kuzum. Ben ilk ogrendigim siralardada esim hamilesin sen yanlarinin agrimasi ondan diyodu hakikaten oyleymis kendini vesvelendirme yani. Hamilelikte agrilar oluyor iste vucut degisiyor cunku biz farkinda olmasakta

Ins öyledir canim.yüreğime su serptin.Allah razı olsun.
Progesteronu da kullanmicam.leke görmeyene dek.çünkü kesenin gelismesini engelliyormus.
Dunden beri akintim yok.maşaalllah diyim de bisey olmasin.

Ins öyledir canim.yüreğime su serptin.Allah razı olsun.
Progesteronu da kullanmicam.leke görmeyene dek.çünkü kesenin gelismesini engelliyormus.
Dunden beri akintim yok.maşaalllah diyim de bisey olmasin.
Yani iste gene dedigime geliyor bak vucut degisiyor sen bilmesende icinde bi fabrika calisiyor suanda canim o yuzden agrilara cok takilmamak gerek hamilelikte hep olucak kasik agrisi flaan dedi doktorum. Ben bugun biraz yurumek zorunda kaldim suan belim kopuyor resmen bende fitikta var ama takmiyorum yatip dinleniyorum. Sendende Allah razi olsun bildigim bisey olursa tabiki paylasirim canim

Benimde ağrıyor canım hatta öğrenmeden önce bile ağrıyordu ilk belirtisi bu oldu bendede U Umudumbitmedi_

E Efulimm41 kiz bak biz o kadar yazdik cevapta vermiyo naptin bakim kanama falan yok demi kuzum
Ayy öyle mi canım baktım ama göremedim mesaj kusuruma bakma.
Hafif kahverengi akıntı var hala canım. 1-2 damla geliyor sonra saatlerce gelmiyor. Kimyasal gebelik belirtisi mi bu yoksa her gebelikte olabilir mi bi öğrensem rahatlıycam valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…