Benim anladığım kimyasalda da yükselme oluyor ama adet hatta 100lerde olup kimyasal olduğunu öğrenen de var 10larda olup sağlıklı doğuran da. Yani değerle bi ilgisi yok inan ben çok araştırdım. Kötü düşünme.Yok. Bana demedi öyle bir sey canım. Ben kendim hep böyle seyleri arastırıyorum o yüzden . Masallah degerim güzel evet benim bat pazar günü . Çarsamba gdcgm doktoruma . Zaten kimyasalsa o zamna kanamam olur heralde . Benim belki ultrasona göre bi hafta ileri cıkar gbi geliyor beta böyle yüksek cıkarsa allahım dualrımızı kabul etsin inş korkularımjzı alsın bizden
2 yada 3 tane test var. İlkini ne zaman yapiim senceSen evde tet
varsa ıkı gunde bır yap
2 yada 3 tane test var. İlkini ne zaman yapiim sence
Canim sekreter ben doktora haber veririm diyor bi daha da dönen yok.Sekreterinede mi soramiyosun canim o bilgi verirdi bence sorun yoksa devam etme ya zaten artik olmaz insallah kuzum
canım ilk idrarı beklemeden yapmıştım ben 2.test yapışımda akşam 8 falandı hatta çıkmıştı2 yada 3 tane test var. İlkini ne zaman yapiim sence
Tamam canım. Yarın yaparımSabah yap sonra ıkı gun sonra yap cok fark edıyor
Geçen yapayım dedim akşam ama çok sıvı tüketmiştim bhcg kanda yükseldiği halde idrarda hayalet çizgi gibi çıktı. Çok etkiliyor bence ilk idrar olup olmaması.canım ilk idrarı beklemeden yapmıştım ben 2.test yapışımda akşam 8 falandı hatta çıkmıştı
Yok bacim o bendede oldu hatta ben suphe ettim acaba bobregimde kum falan mi oldu diye tahlillerim tertemiz cikti cok sukur. Zaten kalp atisi icin gittiginde bobrekle ilgili tahlil yapiyo merak etme. Ben baktim bebekten dolayi olurmus vucut genisledigi icin bobrek agrisi normalmis kuzumCanim sekreter ben doktora haber veririm diyor bi daha da dönen yok.
Bu arada benim daha büyük bi sorunum var.sağ yanlarim ağriyor.böbreklerim yani.
Gecen de idrar yolu enfeksiyonu cikmisti.dr munurol verdi.
Galiba gecmedi.bebeğe zarari olur mu?
Sen tekrar dr a gıt enfeksıyon barsaCanim sekreter ben doktora haber veririm diyor bi daha da dönen yok.
Sen tekrar dr a gıt enfeksıyon barsaCanim sekreter ben doktora haber veririm diyor bi daha da dönen yok.
Canım seninki kaç gün sürdü.benimki bugün arttı.ne zaman gecer.Yok bacim o bendede oldu hatta ben suphe ettim acaba bobregimde kum falan mi oldu diye tahlillerim tertemiz cikti cok sukur. Zaten kalp atisi icin gittiginde bobrekle ilgili tahlil yapiyo merak etme. Ben baktim bebekten dolayi olurmus vucut genisledigi icin bobrek agrisi normalmis kuzum
Gittim canim.az enfeksiyon varmis.tek kullanimlik antibiyotik verdi.ama bu agri 2 gündür var.akintimda bundan bence.akintim bitti.progestani da kullanmadim.kullansam mi ki bilemedim.Sen tekrar dr a gıt enfeksıyon barsa
Oluyor canim bazen bi gun olmasa iki gun oluyor arada sirada o agri kendini gosteriyor. Bebegin gelistigini gosterir bu iste daha iyi degilmi sabret bakalim yat dinlen kuzum. Ben ilk ogrendigim siralardada esim hamilesin sen yanlarinin agrimasi ondan diyodu hakikaten oyleymis kendini vesvelendirme yani. Hamilelikte agrilar oluyor iste vucut degisiyor cunku biz farkinda olmasaktaCanım seninki kaç gün sürdü.benimki bugün arttı.ne zaman gecer.
Ins öyledir canim.yüreğime su serptin.Allah razı olsun.Oluyor canim bazen bi gun olmasa iki gun oluyor arada sirada o agri kendini gosteriyor. Bebegin gelistigini gosterir bu iste daha iyi degilmi sabret bakalim yat dinlen kuzum. Ben ilk ogrendigim siralardada esim hamilesin sen yanlarinin agrimasi ondan diyodu hakikaten oyleymis kendini vesvelendirme yani. Hamilelikte agrilar oluyor iste vucut degisiyor cunku biz farkinda olmasakta
Yani iste gene dedigime geliyor bak vucut degisiyor sen bilmesende icinde bi fabrika calisiyor suanda canim o yuzden agrilara cok takilmamak gerek hamilelikte hep olucak kasik agrisi flaan dedi doktorum. Ben bugun biraz yurumek zorunda kaldim suan belim kopuyor resmen bende fitikta var ama takmiyorum yatip dinleniyorum. Sendende Allah razi olsun bildigim bisey olursa tabiki paylasirim canimIns öyledir canim.yüreğime su serptin.Allah razı olsun.
Progesteronu da kullanmicam.leke görmeyene dek.çünkü kesenin gelismesini engelliyormus.
Dunden beri akintim yok.maşaalllah diyim de bisey olmasin.
Benimde ağrıyor canım hatta öğrenmeden önce bile ağrıyordu ilk belirtisi bu oldu bendede U Umudumbitmedi_Yok bacim o bendede oldu hatta ben suphe ettim acaba bobregimde kum falan mi oldu diye tahlillerim tertemiz cikti cok sukur. Zaten kalp atisi icin gittiginde bobrekle ilgili tahlil yapiyo merak etme. Ben baktim bebekten dolayi olurmus vucut genisledigi icin bobrek agrisi normalmis kuzum
Ayy öyle mi canım baktım ama göremedim mesaj kusuruma bakma.
Sen bıdaha dr a gıt dr kullan dusuk tehlıken vr dedıyse kullan cnmGittim canim.az enfeksiyon varmis.tek kullanimlik antibiyotik verdi.ama bu agri 2 gündür var.akintimda bundan bence.akintim bitti.progestani da kullanmadim.kullansam mi ki bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?