Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim lekelenme olur diyor doktorlar rahime yapismaya calisiyor demisti doktorum bana olabilir demisti. Ama bende olmadi cok sukur canim. Bi iki gun daha sabret belli olur zaten. Ne kusuru ben snaa saka yapiyorum :)

Nasıl progestan kesenın gelısmesını engellıyomus kım dedı
Ins öyledir canim.yüreğime su serptin.Allah razı olsun.
Progesteronu da kullanmicam.leke görmeyene dek.çünkü kesenin gelismesini engelliyormus.
Dunden beri akintim yok.maşaalllah diyim de bisey olmasin.

Saol canim Allah razı olsun.sende çok yorma kendini.uzan dinlen.

Yat canim.ahmet eniste baksin sana.bende simdi sıcak suya koyacam ayaklarimi.
Koy valla iyi oluyor o rahatlatiyor insanin karnini.
Bakiyor sagolsun ya bugun isteydi bende mecbur bi odeme vardi cikmak zorunda kaldim bankaya yoksa cikarmazdi. Bebise iskence yapmis gibi kotu hissediyorum suan kendimi konusuyodum demin annecim hakkini helal et yordum diye :)

Kiz gezmekten bisey olmaz.dikkat et yeter.
Gezmek sana da iyi gelir.iceride insan bunaliyor.ben dün cok gezdim.bugun de ev isleri yaptim.sonra da 2 gibi komsuya ciktim.2 saat oturdum eve geldim.simdi de bulasik yikadim
Yemek yapacam.baya isim var daha.
Sen ev isi yapiyor musun?yemek bulasik temizlik filan.

Tabi canim yavas yavas yapiyorum kendimi yormadan. Ama yuruyuse suanda degil 4.aydan sonra diyolar zaten fazla yorulunca cok agrim oluyor kuzum. Ev isini 2,3gune bir yapiyorum. Yemekte mecbur hergun yapilacak yakinimda kimsemde yok maalesef yoksa valla uzerlerine atardim yani

Kizlar ya bisey sorcam. Benm sat 11 ocak. 24 25i gbi ovulasyon oldu. Dun hafig pembe kan gbi bisey geldi cok cok az. Bugun de dune gore az daha fazla pembe bazen de kahverengi bir sey geldi. Adet mi oluyorum yoksa neler oluyor beni aydinlatir misiniz? Henuz gebelik testi yapmadim. 30 gunu buluyor adet olmam. Bugun ya da yarin olurum eger olucaksam dedim yarin yaparm test dedim ama su an bu pembe kahverengi gelen kan ne olablr anlamiyorum ya sizce?? Cok az geliyor ama

Yemek isi eziyet dimi.al benden de o kadar.canim herseyi istiyor.ama üseniyorum.
Evisinden de nefret ediyirum.mecbur olmasam yapmam.pasagimin icinde ölürum.heralde.

Canim lekelenme olur diyor doktorlar rahime yapismaya calisiyor demisti doktorum bana olabilir demisti. Ama bende olmadi cok sukur canim. Bi iki gun daha sabret belli olur zaten. Ne kusuru ben snaa saka yapiyorum :)
Kimyasalsa bugün yarın adet olursun dedi doktor. Ama internette adetten 1 hafta sonra olan da duydum. Yarın kan değerim aşağı yukarı belli olur heralde.

Yemek isi eziyet dimi.al benden de o kadar.canim herseyi istiyor.ama üseniyorum.
Evisinden de nefret ediyirum.mecbur olmasam yapmam.pasagimin icinde ölürum.heralde.
Benim oyle bi durumun yok maalesef keske canim istese. Aksine benimde hicbisey istemyor o yuzdende girip yapmak daha beter iskence oluyor. Ev isinede dayanamam canim ya canim cok tez benim yapmam lazim mutlaka. Esime kalsa elleme diyor b.k mu gotursun diyorum temiz iste diyor yavas yavas yapiyorum ya bazen o yapiyor bazen ben. Bide hep yatsam kalkmasam onu istiyorum yani halim hic yok

Kimyasalsa bugün yarın adet olursun dedi doktor. Ama internette adetten 1 hafta sonra olan da duydum. Yarın kan değerim aşağı yukarı belli olur heralde.
Kiz valla dovucem senin aklina kim soktu bu kimyasali yok oyle bisey aa olmicaksin ne dua eder gibi kimyasal deyip duruyosun. Biseyi kirk kere dersen olurmus bisey olmicak desene. Zaten yarina olmazsan degerine bi baktir kuzum mutlaka

Eğer sadece peçeteyle silince geliyorsa, sulu ve 1-2 damla şeklindeyse bi de akıntıyla karışık geliyorsa yerleşme kanamasıdır canım. Ama yerleşme bu kadar geç olmuyor normalde. Yumurtlama gününden emin misin tahmin mi yürütüyorsun?

Adetin hep bu sekildemi basliyordu kuzum?
Bide tedavi goruyomusun kendinizmi deniyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…