Doğru söylüyorsun Allah korusun olmayacağı varsa da ben neden olacam :) bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum. Ama adet sancısına benzeyen bi sancı başladıKiz valla dovucemsenin aklina kim soktu bu kimyasali yok oyle bisey aa olmicaksin ne dua eder gibi kimyasal deyip duruyosun. Biseyi kirk kere dersen olurmus bisey olmicak desene. Zaten yarina olmazsan degerine bi baktir kuzum mutlaka
Atesimi olcecem diyodun ona baktinmi peki sabah canim ? Rabbim hayirlisini verir insallahDoğru söylüyorsun Allah korusun olmayacağı varsa da ben neden olacam :) bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum. Ama adet sancısına benzeyen bi sancı başladı1-2 saattir devam ediyor.
36.4 Canım düşmedi. Bugün olmaz yani. Ona güveniyorum zaten. Hiç yanıltmadıAtesimi olcecem diyodun ona baktinmi peki sabah canim ? Rabbim hayirlisini verir insallah
Hic olmaz insallah :) 9 ay falan şöyle36.4 Canım düşmedi. Bugün olmaz yani. Ona güveniyorum zaten. Hiç yanıltmadı
Ayy inşallah canımHic olmaz insallah :) 9 ay falan şöyle
Canim bildigim kadariyla arkadasimada ayni seyi demis. O suan 7 aylik hamile 5 aylikkende kanamasi oldu 2 hafta oncede yine oldu. 5 ay once olanin nedenini bulamamislar ama bunda olan yuksek enfeksiyondan dolayi demis ona ucunda kamera olan bi alet afedersin sokupta bakmis. Erken dogum riski deyip kesin yatis verdi ona yani mutlaka bi nedeni vardir o kanamanin niye sormadin yada kendi soylemedi. Bence sen detayli bi ozele gitmelisin canim benim ki ozelde cokta iyi ilgileniyor doktorumHilal coban Canım doktor ultrasonda kanama alanı var dedi. Bu ne demek biliyor musun? O nedir diye de sormadım o heyecanla.
Ben de 20 şubatı bekliyorumBenim 1 yasinda oglum war.o ilk denemede olmustu.bu calismalarada gecen ay gecikmeli basladik yumurtlamayi kacirmisim .bu ay sistemli calistik .20 subati bekliyorum
Iste benimde halim yok ya ondan is yapasim gelmiyor.ama canim herseyi istiyor.dün aksam 1 büyük cikolatali yaspasta aldik.akşam bitti.ikimiz kapıştik resmen.Benim oyle bi durumun yok maalesef keske canim istese. Aksine benimde hicbisey istemyor o yuzdende girip yapmak daha beter iskence oluyor. Ev isinede dayanamam canim ya canim cok tez benim yapmam lazim mutlaka. Esime kalsa elleme diyor b.k mu gotursun diyorum temiz iste diyoryavas yavas yapiyorum ya bazen o yapiyor bazen ben. Bide hep yatsam kalkmasam onu istiyorum yani halim hic yok
Değerini görünce konuşalım dedi en son. Beni arayabilirsin gelmene gerek yok dedi. Sence arasam mı yanına mı gitsem gündüz.Canim bildigim kadariyla arkadasimada ayni seyi demis. O suan 7 aylik hamile 5 aylikkende kanamasi oldu 2 hafta oncede yine oldu. 5 ay once olanin nedenini bulamamislar ama bunda olan yuksek enfeksiyondan dolayi demis ona ucunda kamera olan bi alet afedersin sokupta bakmis. Erken dogum riski deyip kesin yatis verdi ona yani mutlaka bi nedeni vardir o kanamanin niye sormadin yada kendi soylemedi. Bence sen detayli bi ozele gitmelisin canim benim ki ozelde cokta iyi ilgileniyor doktorum
Yok kuzum bu haftadan sonra baslar seninde ilk baslarda bende oyleydim 6.haftada bi basladi bulanti istifra artik hicbise yiyemiyosun. Simdi verseler bana o pastayi anca bakarim yani dusunIste benimde halim yok ya ondan is yapasim gelmiyor.ama canim herseyi istiyor.dün aksam 1 büyük cikolatali yaspasta aldik.akşam bitti.ikimiz kapıştik resmen.
Bu sira istahim acik ama yedikten sonra bi mide bulantisi geliyor.
Ben bu yemeyle iki katima çikarim kesin.
Sonucun cikinca bence alip git yanina ve sor o kanamanin nedeni ne Allah korusun dusuk olursa sonrakinda gene mi olucak bunlari ancak biz deyince arastiriyolar maalesef artik kendimizin doktoru olduk resmen. Bence gidip yuz yuze konusmak daha iyi canimDeğerini görünce konuşalım dedi en son. Beni arayabilirsin gelmene gerek yok dedi. Sence arasam mı yanına mı gitsem gündüz.
Anladım canım öyle yapayım doğru söylüyorsun telefonda ayrıntılı bilgi vermeyebilir.Sonucun cikinca bence alip git yanina ve sor o kanamanin nedeni ne Allah korusun dusuk olursa sonrakinda gene mi olucak bunlari ancak biz deyince arastiriyolar maalesef artik kendimizin doktoru olduk resmen. Bence gidip yuz yuze konusmak daha iyi canim
Canımm yarına kadar herşeyi unutur musun lütfen ? Bak bu kadar stres iyi değil. Yaşadığının kolay olduğunu iddia etmiyorum ama bende senin üzülmene gerçekten üzülüyorum.Doğru söylüyorsun Allah korusun olmayacağı varsa da ben neden olacam :) bugün kan verdim yarın çıkacak sonucum. Ama adet sancısına benzeyen bi sancı başladı1-2 saattir devam ediyor.
Canm kendimiz deniyoruz tedavi yok. Bazi aylar bu sekilde baslar kanamam ama mesela azcik kan gelirdi ertesi gun sökülürdü. Dunden beri az az geliyor anlamadm ne oldgnuAdetin hep bu sekildemi basliyordu kuzum?
Bide tedavi goruyomusun kendinizmi deniyosunuz ?
Yani en dogrusu kuzum hayirlisi olsun insallah :)Anladım canım öyle yapayım doğru söylüyorsun telefonda ayrıntılı bilgi vermeyebilir.
Yaaa varmi belirti test yapmaya basladin mi ben gibiBen de 20 şubatı bekliyorum
Canm cok sulu degil aslinda. Peceteye silince cok az geliyor. 3 4 saatte bir gunluk ped degistiriyirm ne kadar geldgni gormek icin ve pedimde az bisey oluyor. Yumurtlama gununden eminim daha dogrusu ovulasyon testleriyle takip ediyordum testte yanlslik yoksa o gunlerde ovulasyon oldu. Sabah inanilmaz bi mide bulantim vardi kasik agrim birkac gundur var gogus hassasiyeti de ayni sekilde ama bunlar adet oncesi gibi sanki ya ben adet olcakmisim gbi hissediyorum. Olamiyorum da. Iyice stres oldum nedir ki bunum sebebi yaEğer sadece peçeteyle silince geliyorsa, sulu ve 1-2 damla şeklindeyse bi de akıntıyla karışık geliyorsa yerleşme kanamasıdır canım. Ama yerleşme bu kadar geç olmuyor normalde. Yumurtlama gününden emin misin tahmin mi yürütüyorsun?
Oyalanacak bişey bulamıyorum sanırım. Her belirti kafamı karıştırıyor. Biraz önce beni kıvrandıran adet sancısından eser kalmadı. Kesin başladı diyordum. Her neyse doğru söylüyorsun. Bi film açayım da izleyeyim zaten çok uykum var erkenden de yatarım sabah herşey belli olur zaten.Canımm yarına kadar herşeyi unutur musun lütfen ? Bak bu kadar stres iyi değil. Yaşadığının kolay olduğunu iddia etmiyorum ama bende senin üzülmene gerçekten üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?