Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm kendimiz deniyoruz tedavi yok. Bazi aylar bu sekilde baslar kanamam ama mesela azcik kan gelirdi ertesi gun sökülürdü. Dunden beri az az geliyor anlamadm ne oldgnu
Anladim canim uzerine goruyo olabilirsin eger suphen varsa bi test alip yapsan hem kafanda rahatlardi. Birinde bende oyle olmustum kist vardi onu adetle atarsin demisti hep kahve ve afedersin pihti pihti gelmisti.

Anlattığına göre yerleşme değil gibi duruyor canım. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluyor zaten gebelikte de o şekilde ayırt edemezsin. Yumurtlama gününe 14 ekle tam adet tarihini bul o gün adet olmazsan ertesi sabah ilk idrarla test yap.

İstanbullu gelini izle canım sonrada uyursun zaten özel hastanede aynı gün çıkmıyormuymuş niye yarına kaldı ki ? Benimde dünden beri bacaklarıma vuran adet sancısına benzeyen kasığın biraz daha alt kısımlarında ağrım var canım ama adete çok var Hilalinde öyle olmuş bak hamile korkma

Anladim canim uzerine goruyo olabilirsin eger suphen varsa bi test alip yapsan hem kafanda rahatlardi. Birinde bende oyle olmustum kist vardi onu adetle atarsin demisti hep kahve ve afedersin pihti pihti gelmisti.
Uzerine gormek ne demek canm tam olarak? Yarin bi test yapim en iisi yaa

Yarin sabahki idrarimla yapim canm en iisi. Bebetime var test olarak ama onunla mi yapsam baska mi alsam sence ? Hangi marka alim veya?

Yarin sabahki idrarimla yapim canm en iisi. Bebetime var test olarak ama onunla mi yapsam baska mi alsam sence ? Hangi marka alim veya?
Bebetime berbat bi marka yaa. Pozitif gösterip insanları boş yere sevindirdiğine çok şahit oldum. Bak şöyle yap. Onu kullan negatifse sıkıntı yok ama pozitif görürsen çok güvenme başka marka test al tekrar yapıp kesinleştir.

Canim mide bulantilari iyiye isaretmis.dusük riski az oluyormus.midem bulansin ama bebegime bisey olmasin.raziyim.önceki gebeligimde 6.haftada bulantim baslamamisti.herkesinki bulaniyordu.ondan süphelenmistim zaten.bide baktik 6.haftada kalbi durmus.
Yani onun icin yemesem bile bebegim yaşasin.
Bide devrilmek cok güzel ya.tvnin karsisindaki koltuk benim.elimde de kumanda.çok güzel uzanmak.yorulunca atiyorum kendimi.

Kurye yola çıktı o yüzden yarına kaldı dediler. Bende de bacağa vuran ağrı var kasık ağrısıyla birlikte. İstanbullu gelini de izlemiyorum malesef :) Diriliş Ertuğrul ve çukur dışında bişey izlemiyorum daha doğrusu. Bi kitap alıcam şimdi başlıycam hızlı geçer zaman:)

Canım bu aralar çok giremiyorum birazını okudum şimdi. Kafana takmamaya çalış . İnşallah yarın hayırlı haberler verirsin. Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah

Tamam canm o zaman dedigin gbi yapim buraya atarim fotografini olmazsa size sorarim. Ben pek anlamiyorm da daha ilk denememiz. Peki tekrar yaparsam baska markayla o zaman sabahki idrar olmamis olcak ama sorun olur mu ki? Yoksa ertrsi sabah mi yapim?

Canım bu aralar çok giremiyorum birazını okudum şimdi. Kafana takmamaya çalış . İnşallah yarın hayırlı haberler verirsin. Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.

Tamam canm o zaman dedigin gbi yapim buraya atarim fotografini olmazsa size sorarim. Ben pek anlamiyorm da daha ilk denememiz. Peki tekrar yaparsam baska markayla o zaman sabahki idrar olmamis olcak ama sorun olur mu ki? Yoksa ertrsi sabah mi yapim?
Çok sıvı tüketme sıkıntı olmaz. Ya da bir kaba yap test alıp gelir damlatırsın ondan. 24 saat süresi var idrarın. Değerleri değişmiyor. Sen bilirsin yani.

Kendi labaratuarları yok demekki. Aynen bende bir kitaba başladığım zaman bitirene kadar uğraşıyorum dünya umrumda olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…