20 subatlar cogaliyordunaz2018 bat 20 şubat
Anladim canim uzerine goruyo olabilirsin eger suphen varsa bi test alip yapsan hem kafanda rahatlardi. Birinde bende oyle olmustum kist vardi onu adetle atarsin demisti hep kahve ve afedersin pihti pihti gelmisti.Canm kendimiz deniyoruz tedavi yok. Bazi aylar bu sekilde baslar kanamam ama mesela azcik kan gelirdi ertesi gun sökülürdü. Dunden beri az az geliyor anlamadm ne oldgnu
Anlattığına göre yerleşme değil gibi duruyor canım. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluyor zaten gebelikte de o şekilde ayırt edemezsin. Yumurtlama gününe 14 ekle tam adet tarihini bul o gün adet olmazsan ertesi sabah ilk idrarla test yap.Canm cok sulu degil aslinda. Peceteye silince cok az geliyor. 3 4 saatte bir gunluk ped degistiriyirm ne kadar geldgni gormek icin ve pedimde az bisey oluyor. Yumurtlama gununden eminim daha dogrusu ovulasyon testleriyle takip ediyordum testte yanlslik yoksa o gunlerde ovulasyon oldu. Sabah inanilmaz bi mide bulantim vardi kasik agrim birkac gundur var gogus hassasiyeti de ayni sekilde ama bunlar adet oncesi gibi sanki ya ben adet olcakmisim gbi hissediyorum. Olamiyorum da. Iyice stres oldum nedir ki bunum sebebi ya
İstanbullu gelini izle canım sonrada uyursun zaten özel hastanede aynı gün çıkmıyormuymuş niye yarına kaldı ki ? Benimde dünden beri bacaklarıma vuran adet sancısına benzeyen kasığın biraz daha alt kısımlarında ağrım var canım ama adete çok var Hilalinde öyle olmuş bak hamile korkmaOyalanacak bişey bulamıyorum sanırım. Her belirti kafamı karıştırıyor. Biraz önce beni kıvrandıran adet sancısından eser kalmadı. Kesin başladı diyordum. Her neyse doğru söylüyorsun. Bi film açayım da izleyeyim zaten çok uykum var erkenden de yatarım sabah herşey belli olur zaten.
Uzerine gormek ne demek canm tam olarak? Yarin bi test yapim en iisi yaaAnladim canim uzerine goruyo olabilirsin eger suphen varsa bi test alip yapsan hem kafanda rahatlardi. Birinde bende oyle olmustum kist vardi onu adetle atarsin demisti hep kahve ve afedersin pihti pihti gelmisti.
Yarin sabahki idrarimla yapim canm en iisi. Bebetime var test olarak ama onunla mi yapsam baska mi alsam sence ? Hangi marka alim veya?Anlattığına göre yerleşme değil gibi duruyor canım. Kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti oluyor zaten gebelikte de o şekilde ayırt edemezsin. Yumurtlama gününe 14 ekle tam adet tarihini bul o gün adet olmazsan ertesi sabah ilk idrarla test yap.
İnşallah canım benim.Yani en dogrusu kuzum hayirlisi olsun insallah :)
Bebetime berbat bi marka yaa. Pozitif gösterip insanları boş yere sevindirdiğine çok şahit oldum. Bak şöyle yap. Onu kullan negatifse sıkıntı yok ama pozitif görürsen çok güvenme başka marka test al tekrar yapıp kesinleştir.Yarin sabahki idrarimla yapim canm en iisi. Bebetime var test olarak ama onunla mi yapsam baska mi alsam sence ? Hangi marka alim veya?
Yapma canım. Pozitif çıkar zaten etkisi geçmemiştir. Bekle biraz daha.Kizlar bugun ignenin 10. Gunu erken gebelik testi yapsammi kii iki gun sonra bidaha yaparim
Canim mide bulantilari iyiye isaretmis.dusük riski az oluyormus.midem bulansin ama bebegime bisey olmasin.raziyim.önceki gebeligimde 6.haftada bulantim baslamamisti.herkesinki bulaniyordu.ondan süphelenmistim zaten.bide baktik 6.haftada kalbi durmus.Yok kuzum bu haftadan sonra baslar seninde ilk baslarda bende oyleydim 6.haftada bi basladi bulanti istifra artik hicbise yiyemiyosun. Simdi verseler bana o pastayi anca bakarim yani dusun
Benimde icimden hicbise yapmak gelmiyor yemek yapsam yanina pilav yapmadan getiriyorum kolumu kaldiracak gucum yok sanki namazi kilip devriliyorum bazen
Kurye yola çıktı o yüzden yarına kaldı dediler. Bende de bacağa vuran ağrı var kasık ağrısıyla birlikte. İstanbullu gelini de izlemiyorum malesef :) Diriliş Ertuğrul ve çukur dışında bişey izlemiyorum daha doğrusu. Bi kitap alıcam şimdi başlıycam hızlı geçer zaman:)İstanbullu gelini izle canım sonrada uyursun zaten özel hastanede aynı gün çıkmıyormuymuş niye yarına kaldı ki ? Benimde dünden beri bacaklarıma vuran adet sancısına benzeyen kasığın biraz daha alt kısımlarında ağrım var canım ama adete çok var Hilalinde öyle olmuş bak hamile korkma
Canım bu aralar çok giremiyorum birazını okudum şimdi. Kafana takmamaya çalış . İnşallah yarın hayırlı haberler verirsin. Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallahOyalanacak bişey bulamıyorum sanırım. Her belirti kafamı karıştırıyor. Biraz önce beni kıvrandıran adet sancısından eser kalmadı. Kesin başladı diyordum. Her neyse doğru söylüyorsun. Bi film açayım da izleyeyim zaten çok uykum var erkenden de yatarım sabah herşey belli olur zaten.
Tamam canm o zaman dedigin gbi yapim buraya atarim fotografini olmazsa size sorarim. Ben pek anlamiyorm da daha ilk denememiz. Peki tekrar yaparsam baska markayla o zaman sabahki idrar olmamis olcak ama sorun olur mu ki? Yoksa ertrsi sabah mi yapim?Bebetime berbat bi marka yaa. Pozitif gösterip insanları boş yere sevindirdiğine çok şahit oldum. Bak şöyle yap. Onu kullan negatifse sıkıntı yok ama pozitif görürsen çok güvenme başka marka test al tekrar yapıp kesinleştir.
Amin canım inşallah. Allah razı olsun.Canım bu aralar çok giremiyorum birazını okudum şimdi. Kafana takmamaya çalış . İnşallah yarın hayırlı haberler verirsin. Allah sağlıklısını hayırlısını versin inşallah
Çok sıvı tüketme sıkıntı olmaz. Ya da bir kaba yap test alıp gelir damlatırsın ondan. 24 saat süresi var idrarın. Değerleri değişmiyor. Sen bilirsin yani.Tamam canm o zaman dedigin gbi yapim buraya atarim fotografini olmazsa size sorarim. Ben pek anlamiyorm da daha ilk denememiz. Peki tekrar yaparsam baska markayla o zaman sabahki idrar olmamis olcak ama sorun olur mu ki? Yoksa ertrsi sabah mi yapim?
Canm cok tesekkur ederim. Masallah cok bilgilisin ve iyi aydinlatiyosunÇok sıvı tüketme sıkıntı olmaz. Ya da bir kaba yap test alıp gelir damlatırsın ondan. 24 saat süresi var idrarın. Değerleri değişmiyor. Sen bilirsin yani.
Kendi labaratuarları yok demekki. Aynen bende bir kitaba başladığım zaman bitirene kadar uğraşıyorum dünya umrumda olmuyor.Kurye yola çıktı o yüzden yarına kaldı dediler. Bende de bacağa vuran ağrı var kasık ağrısıyla birlikte. İstanbullu gelini de izlemiyorum malesef :) Diriliş Ertuğrul ve çukur dışında bişey izlemiyorum daha doğrusu. Bi kitap alıcam şimdi başlıycam hızlı geçer zaman:)
Estağfurullah canım. Rica ederim :) atarsın buraya bakarız birlikte.Canm cok tesekkur ederim. Masallah cok bilgilisin ve iyi aydinlatiyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?