Öyle demekki canım. aynen :)Kendi labaratuarları yok demekki. Aynen bende bir kitaba başladığım zaman bitirene kadar uğraşıyorum dünya umrumda olmuyor.
Aticam canm sabah :)Estağfurullah canım. Rica ederim :) atarsın buraya bakarız birlikte.
Ben etmiyorum canım. Doktor herşey yolunda diyene kadar sende etme bence. Keseyi görene kalp atışını duyana kadar. Doktor sonra sana söyler zaten ilişkiye girebilirsin giremezsin diyeKızlar ilişki ye devam etmek sıkıntı olurmu
Yani adet yerine kahve sekilde geliyo uzerine gorme diyolar canim bazilari farketmiyor mesela adet saniyor oyle olmiyasin diye dedimUzerine gormek ne demek canm tam olarak? Yarin bi test yapim en iisi yaa
Ehehehee ne guzel:) bende bol bol var canim bulanti istifra bazen sabah yatirmiyo valla bakim 4.aya kadar gecer diyolarCanim mide bulantilari iyiye isaretmis.dusük riski az oluyormus.midem bulansin ama bebegime bisey olmasin.raziyim.önceki gebeligimde 6.haftada bulantim baslamamisti.herkesinki bulaniyordu.ondan süphelenmistim zaten.bide baktik 6.haftada kalbi durmus.
Yani onun icin yemesem bile bebegim yaşasin.
Bide devrilmek cok güzel ya.tvnin karsisindaki koltuk benim.elimde de kumanda.çok güzel uzanmak.yorulunca atiyorum kendimi.
Ne alakası var canım. Silik de olsa vardır ama değeri düşüktür. Buraya atmış mıydın ?Kızlar testimi gorumceme gösterdim yok diyo kipkirmizi olmasi lazım diyor moralim bozuldu ya
Ayy oldu amaBen etmiyorum canım. Doktor herşey yolunda diyene kadar sende etme bence. Keseyi görene kalp atışını duyana kadar. Doktor sonra sana söyler zaten ilişkiye girebilirsin giremezsin diye
Rabbim sana bağışlasin canim bebisini.Ehehehee ne guzel:) bende bol bol var canim bulanti istifra bazen sabah yatirmiyo valla bakim 4.aya kadar gecer diyolar
Nasil buldun kiz benim bulunmam kapaliydiRabbim sana bağışlasin canim bebisini.
Bu arada seni facebookta buldum.tam tahmin ettigim gibisin:)
Bişey olmaz canım yaa bebek rahimde ilişki vajina da oluyor. Ama baskı yapmadan ilişki olması lazım. Diğer türlü hareket bebeğe zarar verebilir. Olacaksa yavaş yavaş olmalı. Ben tedbir için yapmıyorum kanamam var ya ondan. Sen yine de doktoruna sor bi daha yapmadan önce.Ayy oldu ama
Sen kan verecektin ne oldu?Kızlar testimi gorumceme gösterdim yok diyo kipkirmizi olmasi lazım diyor moralim bozuldu ya
Dur ekliyim.Nasil buldun kiz benim bulunmam kapaliydiekliyeydin bari
Sonuçlar pazartesi ye ama yarın ozele gidicez moralim cok bozulduSen kan verecektin ne oldu?
Bişey olmaz canım yaa bebek rahimde ilişki vajina da oluyor. Ama baskı yapmadan ilişki olması lazım. Diğer türlü hareket bebeğe zarar verebilir. Olacaksa yavaş yavaş olmalı. Ben tedbir için yapmıyorum kanamam var ya ondan. Sen yine de doktoruna sor bi daha yapmadan önce.
Ayın 30 u çok erkenmis ama canım bariz var cizgiTestim bu kizlar ama şöyle ayın 30nda bakıldı beta negatif ti ondan sonraki test bu adete 3 gun kala
Normalde gebeliğin ileriki aşamalarında bile devam edilebiliyor. Ama dediğim gibi bi sıkıntı olmadığı sürece. Onu da garantileyip doktor devam edebilirsiniz demesini beklemek en doğrusu.Ahhh ah doktor yokki kadın doğum inşallah bişey olmamıştır ya nette sıkıntı yok diyor ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?