Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilişki ye devam etmek sıkıntı olurmu
Ben etmiyorum canım. Doktor herşey yolunda diyene kadar sende etme bence. Keseyi görene kalp atışını duyana kadar. Doktor sonra sana söyler zaten ilişkiye girebilirsin giremezsin diye

Ehehehee ne guzel:) bende bol bol var canim bulanti istifra bazen sabah yatirmiyo valla bakim 4.aya kadar gecer diyolar

Kızlar testimi gorumceme gösterdim yok diyo kipkirmizi olmasi lazım diyor moralim bozuldu ya

Bişey olmaz canım yaa bebek rahimde ilişki vajina da oluyor. Ama baskı yapmadan ilişki olması lazım. Diğer türlü hareket bebeğe zarar verebilir. Olacaksa yavaş yavaş olmalı. Ben tedbir için yapmıyorum kanamam var ya ondan. Sen yine de doktoruna sor bi daha yapmadan önce.

Testim bu kizlar ama şöyle ayın 30nda bakıldı beta negatif ti ondan sonraki test bu adete 3 gun kala

Eklentiler

• IMG_20180209_081336.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 59
Ahhh ah doktor yokki kadın doğum inşallah bişey olmamıştır ya nette sıkıntı yok diyor ama bilemedim

Ahhh ah doktor yokki kadın doğum inşallah bişey olmamıştır ya nette sıkıntı yok diyor ama bilemedim
Normalde gebeliğin ileriki aşamalarında bile devam edilebiliyor. Ama dediğim gibi bi sıkıntı olmadığı sürece. Onu da garantileyip doktor devam edebilirsiniz demesini beklemek en doğrusu.

O baska sebepten bakıldı şimdi kafam allak bullak yarın olsa da öğrensek ama varsa da 9 gunluk bisey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…