Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
B

Başka yapmadım canım ayy valla moralmm sifir
Yarın gideceksin sabırlı ol. Biliyorum demek kolay yapmak zor ama ne kaldı şurda yarın öğreneceksin. Bu teste göre gebelik var. Ama ben tek teste çok güvenmiyorum başarısız bi marka ya da bozuk test olabilir diye.

İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)

Valla tekrar test yapmak içimden gelmedi kasık ağrılarım ve adet belirtim olmaması beni suphelendirdi bide sürekli bi akinti

Valla tekrar test yapmak içimden gelmedi kasık ağrılarım ve adet belirtim olmaması beni suphelendirdi bide sürekli bi akinti
Ne güzel işte tam gebelik belirtileri. Süper. Yarın test sonucunda yüksek çıkar inşallah bi rahatlarsın. Gerçi sonra da yükselecek mi dertleri var ama olsun tatlı heyecanlar :)

Ne güzel işte tam gebelik belirtileri. Süper. Yarın test sonucunda yüksek çıkar inşallah bi rahatlarsın. Gerçi sonra da yükselecek mi dertleri var ama olsun tatlı heyecanlar :)
Evet bende hissediyorm sürekli bi kasikta batma
İnşallah canım gorumcem öle deyince bende bi acaba oldum
Eşim bekleme taraftarı ama ben böyle duramam ya insan kafayi yer

Evet bende hissediyorm sürekli bi kasikta batma
İnşallah canım gorumcem öle deyince bende bi acaba oldum
Eşim bekleme taraftarı ama ben böyle duramam ya insan kafayi yer
Testte baya gorunuyo o cizgi meyse bi turlu koyu goremedim kac deger lazimsa kirmizi olmk icin .gorumcene cok selamlar bozmasin moralini.

Kızlar eşim doktora gitti bugün ürolojiye eski değerleri götürdü doktor bunlar düşük değer demiş uzman doktora göstermiş normal olması gereken değerler bunlar o ne biçim doktor demiş neyse hafta içi sperm testi yapılacak dojtor hergün ilişkiye girmek lazım hamilelik için demiş yuh dedim tam orta günü bulmanız lazım demiş adettwn 10. Gün başlayın filan demiş

Ya o koyu ne zaman çıkıyor ya adetim geçmedi bile ki 10 günlük bişey bu varsa tabi
Testi yptgim gun silik cikmisti ayni gun kan werdim deger 300 du .yani 300 de bile koyulasmadi.simdi komik gelcek ustunden kac gun gecti elimde test kaldi gorucem o koyi cizgiyo ddim yine yaptim .yok arkadas olmadi koyi cizgi

Testi yptgim gun silik cikmisti ayni gun kan werdim deger 300 du .yani 300 de bile koyulasmadi.simdi komik gelcek ustunden kac gun gecti elimde test kaldi gorucem o koyi cizgiyo ddim yine yaptim .yok arkadas olmadi koyi cizgi
Gerçekten mi canım benimkini gördün mü peki..? Ay inşallah benimde öyle çıkar belirtin varmiydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…