- 2 Kasım 2017
- 425
- 192
- 18
- 31
Hadi ya saol canm yarin ola hayrola diyelim. Belki idrardan sonra kan testi de yaptiririm. Sizin yorumlariniza bagli :)Yani adet yerine kahve sekilde geliyo uzerine gorme diyolar canim bazilari farketmiyor mesela adet saniyor oyle olmiyasin diye dedim
Ayın 30u zaten erken çıkmaz. Gebelik var ama daha çok yeni. Başka bi test yapmış mıydın ? Markası ne bununTestim bu kizlar ama şöyle ayın 30nda bakıldı beta negatif ti ondan sonraki test bu adete 3 gun kala
Başka yapmadım canım ayy valla moralmm sifirAyın 30u zaten erken çıkmaz. Gebelik var ama daha çok yeni. Başka bi test yapmış mıydın ? Markası ne bunun
Yok canim moralini bozma sen bi yarin olsun bakim heleSonuçlar pazartesi ye ama yarın ozele gidicez moralim cok bozuldu
Once bi idrari yapta kuzum burdan bakariz :)Hadi ya saol canm yarin ola hayrola diyelim. Belki idrardan sonra kan testi de yaptiririm. Sizin yorumlariniza bagli :)
Sen naptın canım iyisin dimi leke kesildiNormalde gebeliğin ileriki aşamalarında bile devam edilebiliyor. Ama dediğim gibi bi sıkıntı olmadığı sürece. Onu da garantileyip doktor devam edebilirsiniz demesini beklemek en doğrusu.
@naz2018 S. A arkadaşlar buraya batı mi söylemiştim çok şükür bebeğim 5. Ayda geldi mutluluğumu paylaşmak istedim. Darısı sizlere olsun her daim dualarımda olacaksınız. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Yarın gideceksin sabırlı ol. Biliyorum demek kolay yapmak zor ama ne kaldı şurda yarın öğreneceksin. Bu teste göre gebelik var. Ama ben tek teste çok güvenmiyorum başarısız bi marka ya da bozuk test olabilir diye.B
Başka yapmadım canım ayy valla moralmm sifir
İyiyim çok şükür canım. Ara ara leke geliyor ama az az. Bakalım yarın belli olacak düşük başlangıcı mı yerleşme kanaması mı diye.Sen naptın canım iyisin dimi leke kesildi
Valla tekrar test yapmak içimden gelmedi kasık ağrılarım ve adet belirtim olmaması beni suphelendirdi bide sürekli bi akintiYarın gideceksin sabırlı ol. Biliyorum demek kolay yapmak zor ama ne kaldı şurda yarın öğreneceksin. Bu teste göre gebelik var. Ama ben tek teste çok güvenmiyorum başarısız bi marka ya da bozuk test olabilir diye.
Ne güzel işte tam gebelik belirtileri. Süper. Yarın test sonucunda yüksek çıkar inşallah bi rahatlarsın. Gerçi sonra da yükselecek mi dertleri var ama olsun tatlı heyecanlar :)Valla tekrar test yapmak içimden gelmedi kasık ağrılarım ve adet belirtim olmaması beni suphelendirdi bide sürekli bi akinti
Evet bende hissediyorm sürekli bi kasikta batmaNe güzel işte tam gebelik belirtileri. Süper. Yarın test sonucunda yüksek çıkar inşallah bi rahatlarsın. Gerçi sonra da yükselecek mi dertleri var ama olsun tatlı heyecanlar :)
Testte baya gorunuyo o cizgi meyse bi turlu koyu goremedim kac deger lazimsa kirmizi olmk icin .gorumcene cok selamlar bozmasin moralini.Evet bende hissediyorm sürekli bi kasikta batma
İnşallah canım gorumcem öle deyince bende bi acaba oldum
Eşim bekleme taraftarı ama ben böyle duramam ya insan kafayi yer
Testi yptgim gun silik cikmisti ayni gun kan werdim deger 300 du .yani 300 de bile koyulasmadi.simdi komik gelcek ustunden kac gun gecti elimde test kaldi gorucem o koyi cizgiyo ddim yine yaptim .yok arkadas olmadi koyi cizgiYa o koyu ne zaman çıkıyor ya adetim geçmedi bile ki 10 günlük bişey bu varsa tabi
Son adet tarihin neydiYa o koyu ne zaman çıkıyor ya adetim geçmedi bile ki 10 günlük bişey bu varsa tabi
Gerçekten mi canım benimkini gördün mü peki..? Ay inşallah benimde öyle çıkar belirtin varmiydu
Testi yptgim gun silik cikmisti ayni gun kan werdim deger 300 du .yani 300 de bile koyulasmadi.simdi komik gelcek ustunden kac gun gecti elimde test kaldi gorucem o koyi cizgiyo ddim yine yaptim .yok arkadas olmadi koyi cizgi
Ewet baktim biraz once .gorunuyo baya.test erken test mi norml testmiGerçekten mi canım benimkini gördün mü peki..? Ay inşallah benimde öyle çıkar belirtin varmiydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?