- 4 Mayıs 2013
- 287
- 134
- 103
Nerdeyse 2 yil olcak ama en belirgin hatirladigim goguslerim buyudu hemen .o zaman akinti takibini bilmiyordum o yuzden hatorlamiyorumGerçekten mi canım benimkini gördün mü peki..? Ay inşallah benimde öyle çıkar belirtin varmiydu
Normal test canim sat 11 ocakti canimEwet baktim biraz once .gorunuyo baya.test erken test mi norml testmi
Testin duyarlılığına bağlı. Mesela 20 olan testte bhcg 20 iken tam silik oluyor gözle görülür. Ama günler sonra belki 200-300'lerde bile tam koyu olamayabiliyor. Adeti en az 10 gün falan geçince anca tam koyu olur heralde.Testte baya gorunuyo o cizgi meyse bi turlu koyu goremedim kac deger lazimsa kirmizi olmk icin .gorumcene cok selamlar bozmasin moralini.
Testi bekletmediysen ve erken test degilse hamilesinNormal test canim sat 11 ocakti canim
Hızı düşükse her gün tavsiye edebilir doktor canım. Sperm yenilendikçe hızlanıyor. Bize de öyle tavsiye etmişti doktor. Test elindeyse bi atsana bakayım.Kızlar eşim doktora gitti bugün ürolojiye eski değerleri götürdü doktor bunlar düşük değer demiş uzman doktora göstermiş normal olması gereken değerler bunlar o ne biçim doktor demiş neyse hafta içi sperm testi yapılacak dojtor hergün ilişkiye girmek lazım hamilelik için demiş yuh dedim tam orta günü bulmanız lazım demiş adettwn 10. Gün başlayın filan demiş
Eşinin değerleri nasıldı canım . Eşim de test yaptırdı bizim değerlere de düşük dedilerKızlar eşim doktora gitti bugün ürolojiye eski değerleri götürdü doktor bunlar düşük değer demiş uzman doktora göstermiş normal olması gereken değerler bunlar o ne biçim doktor demiş neyse hafta içi sperm testi yapılacak dojtor hergün ilişkiye girmek lazım hamilelik için demiş yuh dedim tam orta günü bulmanız lazım demiş adettwn 10. Gün başlayın filan demiş
Erken değil 5 dk sonra falan çıktı silik bi çizgiTesti bekletmediysen ve erken test degilse hamilesin
Testler 6 sene önceye ait onları götürdü uzöana doktor bana bu değerlerle olmaz demişti ilk denemede oldu nasıl oluyor hocam demiş o doktor kim gayet olması gereken değerler bunlar demiş haftaiçi yeni test yaptırcak 4 gün perhizli gel demiş çok değil mi 4 dedimHızı düşükse her gün tavsiye edebilir doktor canım. Sperm yenilendikçe hızlanıyor. Bize de öyle tavsiye etmişti doktor. Test elindeyse bi atsana bakayım.
Canım laboquick testin duyarlılığı nasıl ? Benim 5inde yumurtam çatladı ya tuttuysa 13ünde çıkar mı ki. Bizim yıldönümümüz sürpriz yapabilsem keşke :) böyle özel birgüne denk gelsin istedim hepTestin duyarlılığına bağlı. Mesela 20 olan testte bhcg 20 iken tam silik oluyor gözle görülür. Ama günler sonra belki 200-300'lerde bile tam koyu olamayabiliyor. Adeti en az 10 gün falan geçince anca tam koyu olur heralde.
Eski değerler aslında yenisi henüz yapılmadı ama atayım alta değerleriEşinin değerleri nasıldı canım . Eşim de test yaptırdı bizim değerlere de düşük dediler
Anladım canım. Bana da çok geldi ama doktoru dinleyin, belki cihazları ona ayarlıdır bilemiyorum.Testler 6 sene önceye ait onları götürdü uzöana doktor bana bu değerlerle olmaz demişti ilk denemede oldu nasıl oluyor hocam demiş o doktor kim gayet olması gereken değerler bunlar demiş haftaiçi yeni test yaptırcak 4 gün perhizli gel demiş çok değil mi 4 dedim
Laboquick güvenilir bhcg 20 duyarlılığı ama benim bhcg 10larda silik çıktı 11nci günde. 8 günde çıkması çok zor canım. Kanda belki çıkar. Sürpriz yapmak istiyorsan kan testi yap ama onda bile erken olabilir negatif çıkabilir üzülürsün. Sen bilirsin.Canım laboquick testin duyarlılığı nasıl ? Benim 5inde yumurtam çatladı ya tuttuysa 13ünde çıkar mı ki. Bizim yıldönümümüz sürpriz yapabilsem keşke :) böyle özel birgüne denk gelsin istedim hep
Yap canım ama çıkmazsa üzülme istisnalar olsa da 10ncu günden önce çıkmıyor pek.
Ağrılarımın farklılığı birde içime doğan o his olacak gibi hissediyorum. Ama bu hissin sebebi yumurtlmamı net yakalamamdan kaynaklı olabilir. Ama sanırım sabırlı olmam lazım haklısın. Olursa sonradan hediye olsun napalım :) canım sen yerleşmeyi falan hissetmiş miydin ? Yumuştan sonra ağrın olmuş muyduLaboquick güvenilir bhcg 20 duyarlılığı ama benim 10larda silik çıktı 11nci gün. 8 günde çıkması çok zor canım. Kanda belki çıkar. Sürpriz yapmak istiyorsan kan testi yap ama onda bile erken olabilir negatif çıkabilir üzülürsün. Sen bilirsin.
Yvz var yaaa o çeldi aklımıı 8. Günden çıkıyor hemenn maşallah :))Yap canım ama çıkmazsa üzülme istisnalar olsa da 10ncu günden önce çıkmıyor pek.
Canim nasilsin agrin kanaman var.mi okuyamadim baslari firsat bulup umarim hersey guzeldir ve sen iyisindir unutma ne olursa olsun yaradan dan gelen herseye raziyizYap canım ama çıkmazsa üzülme istisnalar olsa da 10ncu günden önce çıkmıyor pek.
Ozamn icini ferah tutErken değil 5 dk sonra falan çıktı silik bi çizgi
Bendeki laboquick in duyarlligi 5 icindeki kagitta yaziyor.erken degil ama.sen de bi kagidina bak istersenCanım laboquick testin duyarlılığı nasıl ? Benim 5inde yumurtam çatladı ya tuttuysa 13ünde çıkar mı ki. Bizim yıldönümümüz sürpriz yapabilsem keşke :) böyle özel birgüne denk gelsin istedim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?