Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Testte baya gorunuyo o cizgi meyse bi turlu koyu goremedim kac deger lazimsa kirmizi olmk icin .gorumcene cok selamlar bozmasin moralini.
Testin duyarlılığına bağlı. Mesela 20 olan testte bhcg 20 iken tam silik oluyor gözle görülür. Ama günler sonra belki 200-300'lerde bile tam koyu olamayabiliyor. Adeti en az 10 gün falan geçince anca tam koyu olur heralde.

Hızı düşükse her gün tavsiye edebilir doktor canım. Sperm yenilendikçe hızlanıyor. Bize de öyle tavsiye etmişti doktor. Test elindeyse bi atsana bakayım.

Eşinin değerleri nasıldı canım . Eşim de test yaptırdı bizim değerlere de düşük dediler

Hızı düşükse her gün tavsiye edebilir doktor canım. Sperm yenilendikçe hızlanıyor. Bize de öyle tavsiye etmişti doktor. Test elindeyse bi atsana bakayım.
Testler 6 sene önceye ait onları götürdü uzöana doktor bana bu değerlerle olmaz demişti ilk denemede oldu nasıl oluyor hocam demiş o doktor kim gayet olması gereken değerler bunlar demiş haftaiçi yeni test yaptırcak 4 gün perhizli gel demiş çok değil mi 4 dedim

Canım laboquick testin duyarlılığı nasıl ? Benim 5inde yumurtam çatladı ya tuttuysa 13ünde çıkar mı ki. Bizim yıldönümümüz sürpriz yapabilsem keşke :) böyle özel birgüne denk gelsin istedim hep

Anladım canım. Bana da çok geldi ama doktoru dinleyin, belki cihazları ona ayarlıdır bilemiyorum.

Laboquick güvenilir bhcg 20 duyarlılığı ama benim bhcg 10larda silik çıktı 11nci günde. 8 günde çıkması çok zor canım. Kanda belki çıkar. Sürpriz yapmak istiyorsan kan testi yap ama onda bile erken olabilir negatif çıkabilir üzülürsün. Sen bilirsin.

Ağrılarımın farklılığı birde içime doğan o his olacak gibi hissediyorum. Ama bu hissin sebebi yumurtlmamı net yakalamamdan kaynaklı olabilir. Ama sanırım sabırlı olmam lazım haklısın. Olursa sonradan hediye olsun napalım :) canım sen yerleşmeyi falan hissetmiş miydin ? Yumuştan sonra ağrın olmuş muydu

Yap canım ama çıkmazsa üzülme istisnalar olsa da 10ncu günden önce çıkmıyor pek.
Canim nasilsin agrin kanaman var.mi okuyamadim baslari firsat bulup umarim hersey guzeldir ve sen iyisindir unutma ne olursa olsun yaradan dan gelen herseye raziyiz

Bendeki laboquick in duyarlligi 5 icindeki kagitta yaziyor.erken degil ama.sen de bi kagidina bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…