Kağıdı yokki ben internetten toplu sipariş vermiştim sadece test çıkıyor. Sizinki erken test mi acabaBendeki laboquick in duyarlligi 5 icindeki kagitta yaziyor.erken degil ama.sen de bi kagidina bak istersen
İyi akşamlar Kızlar. Meryem suresi topiğimize hamile kalmak isteyen veya hamile takım arkadaşları arıyoruz (üç günde bir bir kişiye 41sure)
Canım laboquick testin duyarlılığı nasıl ? Benim 5inde yumurtam çatladı ya tuttuysa 13ünde çıkar mı ki. Bizim yıldönümümüz sürpriz yapabilsem keşke :) böyle özel birgüne denk gelsin istedim hep
En altta 20 yazıyorBendeki laboquick in duyarlligi 5 icindeki kagitta yaziyor.erken degil ama.sen de bi kagidina bak istersen
Hissettim canım şiddetli batmalar oldu 5-10 saniyelik 3-4 sefer oldu. Bi daha da olmadı.Ağrılarımın farklılığı birde içime doğan o his olacak gibi hissediyorum. Ama bu hissin sebebi yumurtlmamı net yakalamamdan kaynaklı olabilir. Ama sanırım sabırlı olmam lazım haklısın. Olursa sonradan hediye olsun napalım :) canım sen yerleşmeyi falan hissetmiş miydin ? Yumuştan sonra ağrın olmuş muydu
Göğüslerim şişti ve çok acıyor bu ovulasyondanda olabilir ama ovulasyondan sonraki 2. Gün oldu :) kasıklarım her ay ağrır ama bu ay farklı yerleri ağrıyor ve adet sancısı gibi sancılanıyorum bata yakın olsa hastalanacam diye düşünürdüm canım bekleyelim bakalım 19 şubat benim batCanım hayırlı olsun. Buraya girdin hiç yazmadın bu ay 5.ayinmiydi hamile kaldın. Neler yaptın, belirtilerin nelerdi, ne kadarlık şu an bebiş.
Ben aslında çok istiyorum ama hiç olmadığımız bir süre olduğu için çok zorlandım. Kendim için bile bir kere okuyabildim. 3 günde 1 mi okunacak bu durumda yoksa hergün mü.
Erken gebelikte çıkar, predicyor 6 gün önce al bence. Adete 6 gün kala çıkarıyor. Diğerleri çıkmayabilir ama denersin.
Canım belirti var mi sen onu söyle. Beraber batı bekliycez :))
Evet onda öyle oldu:)Yvz var yaaa o çeldi aklımıı 8. Günden çıkıyor hemenn maşallah :))
İyiyim çok şükür canım. Şükür namazı kıldım yine, onun verdiği huzurla biraz kendime geldim. Hafif hafif kahverengi akıntı devam ediyor canım. Bi de kasık ağrısı. Dediğin gibi canım, Sağlıklıysa durur zaten değilse de yapacak bişey yok.Canim nasilsin agrin kanaman var.mi okuyamadim baslari firsat bulup umarim hersey guzeldir ve sen iyisindir unutma ne olursa olsun yaradan dan gelen herseye raziyiz
Hic kasilma agrilar yerlesmeden de olabilir bilemeyiz regl.olmadign surece sorun yok birde değerler arttimi allahin izniyle gecer bu günler olmazsa da onumuzde ki maclara bakariz dimi ama hic enseyi karartmak yok insallah hersey guzel.olacakİyiyim çok şükür canım. Şükür namazı kıldım yine, onun verdiği huzurla biraz kendime geldim. Hafif hafif kahverengi akıntı devam ediyor canım. Bi de kasık ağrısı. Dediğin gibi canım, Sağlıklıysa durur zaten değilse de yapacak bişey yok.
Göğüslerim şişti ve çok acıyor bu ovulasyondanda olabilir ama ovulasyondan sonraki 2. Gün oldu :) kasıklarım her ay ağrır ama bu ay farklı yerleri ağrıyor ve adet sancısı gibi sancılanıyorum bata yakın olsa hastalanacam diye düşünürdüm canım bekleyelim bakalım 19 şubat benim bat
Aynen canım kötü bi tecrübe oldu ama en azından sperm ve yumurtalarda sıkıntı olmadığını, tüplerimin açık olduğunu öğrenmiş oldum buna da şükür. Adet olursam kaldığım yerden devam edicem bişey olmamış gibi. Rabbim beterinden korusun.Hic kasilma agrilar yerlesmeden de olabilir bilemeyiz regl.olmadign surece sorun yok birde değerler arttimi allahin izniyle gecer bu günler olmazsa da onumuzde ki maclara bakariz dimi ama hic enseyi karartmak yok insallah hersey guzel.olacak
Hayir degil erkenlerin ustunde erken yaziyo.senin aldigin sekilde bemde aldim dokme diye geliyor .resmini cektigim ovulasyon testlerininn yaninda tekli kutulanmis halde geldi.amaKağıdı yokki ben internetten toplu sipariş vermiştim sadece test çıkıyor. Sizinki erken test mi acaba
Hayir degil erkenlerin ustunde erken yaziyo.senin aldigin sekilde bemde aldim dokme diye geliyor .resmini cektigim ovulasyon testlerininn yaninda tekli kutulanmis halde geldi.ama
Aslinda erken de yapmammk lazim 5 i ogrensek nolucak ki .gecen ay erken test aldim biraz bekledikten sonra cizgi cikti kan werdim negatif.bi dr su sekilde soylemis lh ve bhcg nin alt yapilari birbirine bemzedigi icin ve lh da surekli vucutta pldugu icin testi pozitif yapabiliyormusKağıdı yokki ben internetten toplu sipariş vermiştim sadece test çıkıyor. Sizinki erken test mi acaba
Canım ben aylardır test yaparım hayalet çizgi bile görmedim sadece bu ay ilk kez ovulasyon testi yaptım ve daha önce hiç düzenli ilişkim olmuyordu yumurtlamayı yakalayınca çok umutluyum. Ovu testini kullanıp yumurtlamayı yakalayıp aylarca hamile kalamayanlarda var ama umut dünyası işte :)Aslinda erken de yapmammk lazim 5 i ogrensek nolucak ki .gecen ay erken test aldim biraz bekledikten sonra cizgi cikti kan werdim negatif.bi dr su sekilde soylemis lh ve bhcg nin alt yapilari birbirine bemzedigi icin ve lh da surekli vucutta pldugu icin testi pozitif yapabiliyormus
İnşallah tutunur sana bebeğin hayırlısı ile Dikkat et kendineİyiyim çok şükür canım. Ara ara leke geliyor ama az az. Bakalım yarın belli olacak düşük başlangıcı mı yerleşme kanaması mı diye.
Canım benim dpo 5di bugün senin kaç ?Valla benim karnım komple agriyor. Kasik ağrısı batması yok. Ve belim agriyor. Hatta dün tam böbreklerimin olduğu iki yan taraf ağrıdı. Dedim bişey mi düşürüyorum acaba. Akintimda var benim. Ama kullandigim progestandan olabilir. Karin agrim dinlenince yok hareket edince yorulunca var bu da düşündürücü. Gerçi ağır gribim bu belirtiler hep onlardan da olabilir.
Canım tutunma tedavisi nasıl oluyormuş ? İlaçla falan mı uzun süren birşey mi ? Birde hcg hormonu gömülmeden sonra salgılanıyormuş. Ee yerleştiyse kimyasalda geri mi atıyormuş nasıl oluyormuşAynen canım kötü bi tecrübe oldu ama en azından sperm ve yumurtalarda sıkıntı olmadığını, tüplerimin açık olduğunu öğrenmiş oldum buna da şükür. Adet olursam kaldığım yerden devam edicem bişey olmamış gibi. Rabbim beterinden korusun.
Sağol canım teşekkür ederim, evet 5. Ayımda oldu çok şükür yeni öğrendim. Bende enfeksiyon vardı dr ilaç verdi ama almadım sogan kürü yaptım geçen ay belirtilere gelirsek pek belirtim olmadı öncesinde adete 2 gün kala bel ağrısı oldu birde akıntım oldu fazlaca. Adetim de üç gün gecikince test yaptım çıktı kanda da çıktı İnşallah sağlıklıdır. Birde beni şaşırtan yumurtlamadan bir gün önce son ilişki oldu sabah. Sonrasında memlekete gittim adetim gecikene kadar memleketteydim hiç beklemiyordum. Ayrıca çok sitres yapıyordum ailemin yanına gidince hiç düşünmedim hamileliği bu ayda yattı dedim hatta biraz uzun oldu ama idare et:)Canım hayırlı olsun. Buraya girdin hiç yazmadın bu ay 5.ayinmiydi hamile kaldın. Neler yaptın, belirtilerin nelerdi, ne kadarlık şu an bebiş.
Ben aslında çok istiyorum ama hiç olmadığımız bir süre olduğu için çok zorlandım. Kendim için bile bir kere okuyabildim. 3 günde 1 mi okunacak bu durumda yoksa hergün mü.
Erken gebelikte çıkar, predicyor 6 gün önce al bence. Adete 6 gün kala çıkarıyor. Diğerleri çıkmayabilir ama denersin.
Canım belirti var mi sen onu söyle. Beraber batı bekliycez :))
Öyle galiba canım. Tedavisini konuşmadık. Embriyo tutunamayıp düşerse adet kanıyla atılır bu na kimyasal gebelik denir dedi sadece. Yarın öğleden önce gidicem. Hem kan değerim için hem şu kimyasal neden oluyor nasıl tedavi ediliyor bi öğrencem. Benimki kimyasal değilse bile öğrencem bilgi dağarcığım gelişsin belki birine bi faydam olur :)Canım tutunma tedavisi nasıl oluyormuş ? İlaçla falan mı uzun süren birşey mi ? Birde hcg hormonu gömülmeden sonra salgılanıyormuş. Ee yerleştiyse kimyasalda geri mi atıyormuş nasıl oluyormuş
Canım ovulasyon testi kullanmadın mı bu ay pekii ?? Şimdi dölleniyor geliyor yerleşiyor bağ kuruluyor ya ozaman başlıyor hcg salgılanmaya. Ee buda döllenmeden 6 gün sonra oluyormuş heralde. Geç döllendiyse anca tabiÖyle galiba canım. Tedavisini konuşmadık. Embriyo tutunamayıp düşerse adet kanıyla atılır bu na kimyasal gebelik denir dedi sadece. Yarın öğleden önce gidicem. Hem kan değerim için hem şu kimyasal neden oluyor nasıl tedavi ediliyor bi öğrencem. Benimki kimyasal değilse bile öğrencem bilgi dağarcığım gelişsin belki birine bi faydam olur :)
E şimdi benim hcg tahmini olarak 4-5 gündür artıyor. Çünkü test yaptığım gün değerlerim 10lardaydı yeni o zamanlar artmaya yeni başlamış olmalı. Ama yerleşme kanaması aaaaaa 4-5 gün önce başladı. Demek ondan bhcg o kadar düşük benim. Kendi lafıma şaşırdımdemekki gerçekten geç döllenmiş. Şu anda çözdüm. Valla çözdüm. Tamamdır bu iş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?