Hadii inşallah öyledir kuzum ya çok sevinirimmÖyle galiba canım. Tedavisini konuşmadık. Embriyo tutunamayıp düşerse adet kanıyla atılır bu na kimyasal gebelik denir dedi sadece. Yarın öğleden önce gidicem. Hem kan değerim için hem şu kimyasal neden oluyor nasıl tedavi ediliyor bi öğrencem. Benimki kimyasal değilse bile öğrencem bilgi dağarcığım gelişsin belki birine bi faydam olur :)
E şimdi benim hcg tahmini olarak 4-5 gündür artıyor. Çünkü test yaptığım gün değerlerim 10lardaydı yeni o zamanlar artmaya yeni başlamış olmalı. Ama yerleşme kanaması aaaaaa 4-5 gün önce başladı. Demek ondan bhcg o kadar düşük benim. Kendi lafıma şaşırdımdemekki gerçekten geç döllenmiş. Şu anda çözdüm. Valla çözdüm. Tamamdır bu iş.
25inde yumurtladım canım. O zaman olsaydı ayın 1inde olurdu yerleşme kanaması. 1inde oldu kanamam ama ben bu kanama yerleşme olsa önceki smear testindendir demiştim. Düşünmek istemiyorum artık düşündükçe stres yapıyorum valla. Yarın duruma göre bakıcam canım. Bi kan sonucum çıksın da.Canım ovulasyon testi kullanmadın mı bu ay pekii ?? Şimdi dölleniyor geliyor yerleşiyor bağ kuruluyor ya ozaman başlıyor hcg salgılanmaya. Ee buda döllenmeden 6 gün sonra oluyormuş heralde. Geç döllendiyse anca tabi
Aynen çıksın bakalım hemen yaz25inde yumurtladım canım. O zaman olsaydı ayın 1inde olurdu yerleşme kanaması. 1inde oldu kanamam ama ben bu kanama yerleşme olsa önceki smear testindendir demiştim. Düşünmek istemiyorum artık düşündükçe stres yapıyorum valla. Yarın duruma göre bakıcam canım. Bi kan sonucum çıksın da.
Amin canım Allah razı olsunİnşallah gönlünüzce sağlıkla alırsınız evladınızı..
İnşallah canım inşallah. Teşekkür ederimYaaa cok gecmis olsun en kisa zamanda norml perioduna donersin umarim
Denerim zaten 50 tane test almıştım bol bol vaar :) canım o benim iyi huyum böyle heyecanlanıyorum belirti arıyorum falan ama olmayınca kendimi kahretmiyorum ben bi sonraki ayın heyecanına kapılıyorum hemen negatifi görünce kafam rahatlıyor regl oliyim bitsin çalışmalar başlasın istiyorum. Benim derdim sabırsızlık belirsizlik varsa vardır yoksa Allah büyük devaaam :) elbet olacaktır Allahım nasip ederse bir sürü çaresi var.Evet onda öyle oldu:)
Herkesin bünyesi aynı değil o hep erken öğrenmiş. Onun gazına gelip yaptım 8de negatifi gördüm :) 4 gün sonra pozitifti. Sen bilirsin valla istersen dene öğrenmiş olursun hem çıkıp çıkmadığını. Ama çıkmazsa erken olduğunu bil üzülme.
Canım benim dpo 5di bugün senin kaç ?
Hamilesin cnm tebriklerKizlar dun Verdim sim sonuc bu adetume 2 gün kala
Biraz daha bekle cnm tekrar yaptirirsin,adet gununun gecmesini bekle,artardirEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Canım senin testte bişey goremedim ama bazen fotoğraf da anlaşılmıyorEki Görüntüle 2109186 günaydın ,yok dimi kizlar
Hamilesin canim tebrikler 48 saat sonra tekrar kan ver 2 kati olmali o zamanEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Bak bu çok güzel. Her ay daha da stres artıyordu bende :)Denerim zaten 50 tane test almıştım bol bol vaar :) canım o benim iyi huyum böyle heyecanlanıyorum belirti arıyorum falan ama olmayınca kendimi kahretmiyorum ben bi sonraki ayın heyecanına kapılıyorum hemen negatifi görünce kafam rahatlıyor regl oliyim bitsin çalışmalar başlasın istiyorum. Benim derdim sabırsızlık belirsizlik varsa vardır yoksa Allah büyük devaaam :) elbet olacaktır Allahım nasip ederse bir sürü çaresi var.
Süper canım. Değer de yüksek tebrik ederim. İnşallah değerinin güzel güzel artışlarına şahit oluruz:)Eşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Benim eşim bhcg 14 gördü. Hamilesin bakma sen onlara. İnanmıyorum ben bu nasıl doktorluk dediEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Adet gününden sonra daha hızlı artıyormuş canım 2,5 3 katı buluyormuş hızlıca yükselecek Allah'ın izniyle stres yapma.Herkes uyuyor sanırım haftasonu inşaallah artar ne stresli seylermiss bunlar
Kist yeniyse ilk adetle atılıyor canım genelde. İnşallah seninde gider temizlenirsin. Tertemiz bi hamilelik başlangıcı olur sonraki ay senin için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?