Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadii inşallah öyledir kuzum ya çok sevinirimm

25inde yumurtladım canım. O zaman olsaydı ayın 1inde olurdu yerleşme kanaması. 1inde oldu kanamam ama ben bu kanama yerleşme olsa önceki smear testindendir demiştim. Düşünmek istemiyorum artık düşündükçe stres yapıyorum valla. Yarın duruma göre bakıcam canım. Bi kan sonucum çıksın da.

Aynen çıksın bakalım hemen yaz

Denerim zaten 50 tane test almıştım bol bol vaar :) canım o benim iyi huyum böyle heyecanlanıyorum belirti arıyorum falan ama olmayınca kendimi kahretmiyorum ben bi sonraki ayın heyecanına kapılıyorum hemen negatifi görünce kafam rahatlıyor regl oliyim bitsin çalışmalar başlasın istiyorum. Benim derdim sabırsızlık belirsizlik varsa vardır yoksa Allah büyük devaaam :) elbet olacaktır Allahım nasip ederse bir sürü çaresi var.

Canım benim dpo 5di bugün senin kaç ?

Benimde 5 canım.
Bugünkü progeston beni mafetti. Hâlâ midem bulanıyor başım dönüyor. Kullanmayın sakın bu kadar yan etkisi olan ilaç nasıl fayda edecek. 12 den beri başdönmesi mide bulantisi

Bak bu çok güzel. Her ay daha da stres artıyordu bende :)
Hiç mi çocuğum olmayacak bunalımlarına girmiyordum ama yine bi burukluk oluyordu niye acaba diye. Ama bundan sonra o da olmaz eğer bu yaşadığım kimyasalsa.

Eşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Benim eşim bhcg 14 gördü. Hamilesin bakma sen onlara. İnanmıyorum ben bu nasıl doktorluk dedi 100'ü görseydi durum ne olurdu çok merak ediyorum:) Doktor ne dedi. Kesin var mı dedi belli olmaz mı dedi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…