- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
Bencede yok cnmCanım senin testte bişey goremedim ama bazen fotoğraf da anlaşılmıyor
Yumurtlamanın kaçıncı günü bi de belirti var mıydı canım?Bencede yok cnm
Hayırlı olsun canimmEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Neye emin değil canım 4 haftalık hamilesin suanEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Adetime 2 gun kaldi cnm ama ayin hep 15 inde oluyorum o zaman 5 gun var,carsamba gunu kan testinde 0.31 cikti bu ay gebelik yok bence,disciyede gitmeye basladim antibiyotik kullandimYumurtlamanın kaçıncı günü bi de belirti var mıydı canım?
Cnm nptın varmı gelısmeYumurtlamanın kaçıncı günü bi de belirti var mıydı canım?
2 gün kala silik de olsa çıkardı canım. Hayırlısı olsun hakkında.Adetime 2 gun kaldi cnm ama ayin hep 15 inde oluyorum o zaman 5 gun var,carsamba gunu kan testinde 0.31 cikti bu ay gebelik yok bence,disciyede gitmeye basladim antibiyotik kullandim
Aradım hastaneyi 10:30 da gelecekmiş doktor o zaman arayın dedi bekliyorum.Cnm nptın varmı gelısme
Hakkında hayırlısı olsun canım. Aynen öyle hamile miyim değil miyim stresi daha kötü ne olacaksa olsun artık diye düşünüyor insan. Hem daha ilk denemeymiş çok denemeden olur inşallah hayırlısıyla :)Kizlar sabah test yapacaktim ama kirmizilari gordum bol bolE efulimm
Hilal coban o yuzden teste gerek kalmadi. Adet olunca rahatladim inanin belirsizlik daha kotuymus ya. Bu benim ilk denememdi. Her seyin hayirlisi deyip onumuzdeki maclara bakicaz. Prolaktinim biraz yuksek aslinda doktorum normal dedi ama ben onu dusurmeye calisicam biraz dogal yontemlerle. Hormon tahlili ve esimden tahlil vericez bu ay. Sonra yolumuzu cizicez. Yeni bat 13 mart naz2018 ekler misin canm.
Yok ben ilaç falan kullanıyorum. Özellikle o kürlere falan karşıyım. Doktor verdi dimi size ?Benimde 5 canım.
Bugünkü progeston beni mafetti. Hâlâ midem bulanıyor başım dönüyor. Kullanmayın sakın bu kadar yan etkisi olan ilaç nasıl fayda edecek. 12 den beri başdönmesi mide bulantisi
Peki kan tahlili sonucunu söyleselerdi keşkeAradım hastaneyi 10:30 da gelecekmiş doktor o zaman arayın dedi bekliyorum.
Canm aslan pencesi yapicam ben de. Degerim 35. Cok dusurnek de isteniyorum. Sence kac gun yapsam? Sali gunu falan temin edebilirim. Bi de bu cayi ictigim surece korunmali miyim ki?Hakkında hayırlısı olsun canım. Aynen öyle hamile miyim değil miyim stresi daha kötü ne olacaksa olsun artık diye düşünüyor insan. Hem daha ilk denemeymiş çok denemeden olur inşallah hayırlısıyla :)
Benim de yaptığım kürlerden prolaktinim yükselmişti Aslan pençesi çayı içtim her gün yumurtlamaya kadar düşürdü. Aklında olsun.
Az öncekini tamamen yanlış yazmışım canım. Ben ilaç falan kullanmıyorum. İki ayrı doktora kontrole gittim sorun yok dedi. Kür falanda yapmıyorum kızlar yapıyorlar düzenleri bozuluyor sonra korkarım ben. Sana progestonu doktor mu iç dedi burdan duyup mu içiyorsun ?Benimde 5 canım.
Bugünkü progeston beni mafetti. Hâlâ midem bulanıyor başım dönüyor. Kullanmayın sakın bu kadar yan etkisi olan ilaç nasıl fayda edecek. 12 den beri başdönmesi mide bulantisi
Benimde 29.9 du üst sınırdı doktorum bana bizim için 50 den yukarısı sorun demişti.Canm aslan pencesi yapicam ben de. Degerim 35. Cok dusurnek de isteniyorum. Sence kac gun yapsam? Sali gunu falan temin edebilirim. Bi de bu cayi ictigim surece korunmali miyim ki?
Seninki benden yüksek canım. 24tü benim 15e düşürdüm yumurtlamaya kadar. Sende devam et aynı şekilde 20lere düşer bi ayda. Korunmana da gerek yok canım devam edin denemelere.Canm aslan pencesi yapicam ben de. Degerim 35. Cok dusurnek de isteniyorum. Sence kac gun yapsam? Sali gunu falan temin edebilirim. Bi de bu cayi ictigim surece korunmali miyim ki?
Canım akşam ne iş yapacaksın ki ? Temizlik yaptıracak hali yok söylemek istemiyorsan iki tabak bardak taşımaktan birley olmaz ama aöyle bence onlarda sevinsinler. Keseyi falanda gördünn heralde senKızlar aksam kayınvalıdelere gıdıcez daha soylenek ıstemıyosum bebegı ama ıs yapmamam lazm soylemek zorunda kalırmıyom napsam soylesemmı ya kafam cok karısık of sızce nabayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?