Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aksam kayınvalıdelere gıdıcez daha soylenek ıstemıyosum bebegı ama ıs yapmamam lazm soylemek zorunda kalırmıyom napsam soylesemmı ya kafam cok karısık of sızce nabayım
Direkt söyleme canım. Bazı belirtiler var işkilleniyorum ama ne olur ne olmaz kendimi yormak istemiyorum falan dersin.

Canım akşam ne iş yapacaksın ki ? Temizlik yaptıracak hali yok söylemek istemiyorsan iki tabak bardak taşımaktan birley olmaz ama aöyle bence onlarda sevinsinler. Keseyi falanda gördünn heralde sen
Cok fazla kısı oldugu ıcınbukerede 20 39 cay tasıdıgımız ıcın agar caydanlıklar fln ayrıca dusuk tehlıkem vardı oyuzden

Direkt söyleme canım. Bazı belirtiler var işkilleniyorum ama ne olur ne olmaz kendimi yormak istemiyorum falan dersin.
Bebegı gorup kalp atısını duymadan ıstemıyorum hemen yayılıyo sonra eltım uc kere dusuk yaptı duymayan komsu akraba kımse kalmadı bı dersem yayılır parlar gıder bıde allah korusun bebekte sıkıntı olur ;(

Cok fazla kısı oldugu ıcınbukerede 20 39 cay tasıdıgımız ıcın agar caydanlıklar fln ayrıca dusuk tehlıkem vardı oyuzden
Söyle ozaman canım. Kendimden biliyorum kimss kalkıp kendi çayını almıyor. İnsanın gözünün içine bakıyorlar. Allah korusun tehlikende varmış

Seninki benden yüksek canım. 24tü benim 15e düşürdüm yumurtlamaya kadar. Sende devam et aynı şekilde 20lere düşer bi ayda. Korunmana da gerek yok canım devam edin denemelere.
Tamam canm nasil uyguladigindan da bahsedebilir misin kisaca sana zahmet. Gunun hangi saatinde ac tok mu bir de nasil demledigini yazar misin? Mesela ben calistigim icin her gun yapamicam sanirim unarim sorun olmaZ

Bana da tek basina prolaktin yuksekligi engel degl dedi. Zatem cok da yuksek degl seninki dedi canm. Ama bazi hekimler 30a bile dostinex baslamis. Anlamadim neden o sekilde
Bilemiyorum ama sen çok kafana takma aşırı bir yükseklik değil. Efulim içmiş düşürmüş ama kendiliğinden düşmüyor mu bu ?

Kızlaaaar size güzel haberlerim vaaar:) değerim yükselmiş 2 katına değil 6 katına çıkmış 112 olmuş :) Kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşüşe geçerdi dedi. Takip edicez bunu tatlım dedi doktor hanımcım :) Cuma kan verecekmişim tekrar aşağı yukarı kese görünür dedi

Tamam canm nasil uyguladigindan da bahsedebilir misin kisaca sana zahmet. Gunun hangi saatinde ac tok mu bir de nasil demledigini yazar misin? Mesela ben calistigim icin her gun yapamicam sanirim unarim sorun olmaZ
Bir kupa suyu kaynat bir çimdik at böyle göz kararı. 5 dakika kaynat. Günde 2 sefer yemeklerden 1- 2 saat sonra iç.

İşteee bu kadaaaar :)) ne diyeceğimi bilemedim canım ama şnan çok sevindiiim

Gözün aydınn yaa ama hepimizin içine öyle doğuyordu zaten çünkü mantıksızlıklar vardı kimyasal deniyor ama yükseliyor falan gibi. Geçmiş gitmiş olsun inşallahhh

Söyle ozaman canım. Kendimden biliyorum kimss kalkıp kendi çayını almıyor. İnsanın gözünün içine bakıyorlar. Allah korusun tehlikende varmış
Oyuzden dıyorum ya dıkkat etmem lazım bılmıyorum soylemek ıstemıyorum sonra bısey olurnduserse allah korusun btun herkese yayıyolar yoldan bıle cevırıyolar

Hadi gozumuz aydin canm hayirli olsun. Bu topigi terk etme ama sana sorularimiz oluyor :) bizi merakta birakma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…