Aynen canım geç döllenme olabilir dedi. Dün aklınız nerdeydi diyecektim de sustum :)Gözün aydınn yaa ama hepimizin içine öyle doğuyordu zaten çünkü mantıksızlıklar vardı kimyasal deniyor ama yükseliyor falan gibi. Geçmiş gitmiş olsun inşallahhh
Son adet tarihinin ne canim
Yaaaa harikaaa güne guzel haberle basladik insallah daha da artsin canim sen rahat ol dedik yaa sana bizz kendini bosyere yiprattin artik keyfini cikar hamisligin canimmmAynen canım geç döllenme olabilir dedi. Dün aklınız nerdeydi diyecektim de sustum :)
Daha iyi olur canim senin icin. Esininde tahlili cok onemli sende kendini duzene sokarsin hem. Vakti zmaani degilmis daha demekki. Iyice bi tetkik yaptirmak her zmaan iyidirKizlar sabah test yapacaktim ama kirmizilari gordum bol bol@efulimm
Hilal coban o yuzden teste gerek kalmadi. Adet olunca rahatladim inanin belirsizlik daha kotuymus ya. Bu benim ilk denememdi. Her seyin hayirlisi deyip onumuzdeki maclara bakicaz. Prolaktinim biraz yuksek aslinda doktorum normal dedi ama ben onu dusurmeye calisicam biraz dogal yontemlerle. Hormon tahlili ve esimden tahlil vericez bu ay. Sonra yolumuzu cizicez. Yeni bat 13 mart naz2018 ekler misin canm.
11 Ocak ama ayin 30nda beta negatifSon adet tarihinin ne canim
Masallah hamilesin iste kuzum :) hayirli olsunEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Canım benimde 11 Ocak ve şuan 5. Haftadayim11 Ocak ama ayin 30nda beta negatif
O bebisin ellerine kurban olsunlar ya maşallahMasallah hamilesin iste kuzum :) hayirli olsun
Hadi gozun aydin hamileler asla yanilmaz sana demistim kimyasal falan degil doverim seni diyeKızlaaaar size güzel haberlerim vaaar:) değerim yükselmiş 2 katına değil 6 katına çıkmış 112 olmuş :) Kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşüşe geçerdi dedi. Takip edicez bunu tatlım dedi doktor hanımcım :) Cuma kan verecekmişim tekrar aşağı yukarı kese görünür dedi
Ben kurban olurum benO bebisin ellerine kurban olsunlar ya maşallah
Amin amin canım tedirginim beni hiç kadın dogumcu görmedi diye ama birde hangi folik asit kullanıyorsun canım senBen kurban olurum ben
Sagol canimmm darisi sana kuzummm bi daha bi gidip gorsem valla ikide bir ultrason resmine bakiyorum ozluyor insan ya cok tuhaf :)
Canim benimkinin icinde 120 tane var 3 aylik bi ilac ismi folio. Bana doktorum verdi canim fiyatida 50 tlAmin amin canım tedirginim beni hiç kadın dogumcu görmedi diye ama birde hangi folik asit kullanıyorsun canım sen
Siz olmasaydınız ben daha da gerilirdim stres yapardım. Aynen öyle yapıcam canım. Bundan sonrası da stresli ama Sağlıklı gebelik olduğunu öğrendim ya kalanı tatlı heyecan olur artık :)Yaaaa harikaaa güne guzel haberle basladik insallah daha da artsin canim sen rahat ol dedik yaa sana bizz kendini bosyere yiprattin artik keyfini cikar hamisligin canimmm
Harıka haber halt etsın ondrlar yaaa ohhhKızlaaaar size güzel haberlerim vaaar:) değerim yükselmiş 2 katına değil 6 katına çıkmış 112 olmuş :) Kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşüşe geçerdi dedi. Takip edicez bunu tatlım dedi doktor hanımcım :) Cuma kan verecekmişim tekrar aşağı yukarı kese görünür dedi
Aynen canım haklı çıktınız ben kendimi iki duruma da hazırlamak istemiştim ama gereksiz stres yapmışım. Allah razı olsun valla çok destek oldunuzHadi gozun aydin hamileler asla yanilmaz sana demistim kimyasal falan degil doverim seni diyebak hakli ciktim :)
Bende aynısını kullanıyomaruCanim benimkinin icinde 120 tane var 3 aylik bi ilac ismi folio. Bana doktorum verdi canim fiyatida 50 tl
Harıka haber halt etsın ondrlar yaaa ohhh
Sımdı cok dıkkat etmufak bı kanamada dr a gıt en koru progestan verır sen baya gec dıllenme yasıyoaun benle yakınsın ama aramızda en az on gun var gıbı degerlerınde hızla artmaya baslar bebısıne ıyo bakaynen canım. oley oley
Canim çok sevindim ya.senden haber bekliyordum.yüzümüzü güldürdün.Kızlaaaar size güzel haberlerim vaaar:) değerim yükselmiş 2 katına değil 6 katına çıkmış 112 olmuş :) Kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşüşe geçerdi dedi. Takip edicez bunu tatlım dedi doktor hanımcım :) Cuma kan verecekmişim tekrar aşağı yukarı kese görünür dedi
Doktoru arayıp sorsam mı ilaç işini yaa. Hiç bahsetmedi ilaçtan. Benim adet dönemim de uzadı canım. Yumurtlamam geç oldu bi de üzerine geç döllenme olunca hepten gecikti. Olsun sağlıklı olsun da yetişiriz biz o değerleri bebeğimle :)Sımdı cok dıkkat etmufak bı kanamada dr a gıt en koru progestan verır sen baya gec dıllenme yasıyoaun benle yakınsın ama aramızda en az on gun var gıbı degerlerınde hızla artmaya baslar bebısıne ıyo bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?