Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gözün aydınn yaa ama hepimizin içine öyle doğuyordu zaten çünkü mantıksızlıklar vardı kimyasal deniyor ama yükseliyor falan gibi. Geçmiş gitmiş olsun inşallahhh
Aynen canım geç döllenme olabilir dedi. Dün aklınız nerdeydi diyecektim de sustum :)

Aynen canım geç döllenme olabilir dedi. Dün aklınız nerdeydi diyecektim de sustum :)
Yaaaa harikaaa güne guzel haberle basladik insallah daha da artsin canim sen rahat ol dedik yaa sana bizz kendini bosyere yiprattin artik keyfini cikar hamisligin canimmm

Daha iyi olur canim senin icin. Esininde tahlili cok onemli sende kendini duzene sokarsin hem. Vakti zmaani degilmis daha demekki. Iyice bi tetkik yaptirmak her zmaan iyidir

Hadi gozun aydin hamileler asla yanilmaz sana demistim kimyasal falan degil doverim seni diye bak hakli ciktim :)

Ben kurban olurum ben
Sagol canimmm darisi sana kuzummm bi daha bi gidip gorsem valla ikide bir ultrason resmine bakiyorum ozluyor insan ya cok tuhaf :)
Amin amin canım tedirginim beni hiç kadın dogumcu görmedi diye ama birde hangi folik asit kullanıyorsun canım sen

Yaaaa harikaaa güne guzel haberle basladik insallah daha da artsin canim sen rahat ol dedik yaa sana bizz kendini bosyere yiprattin artik keyfini cikar hamisligin canimmm
Siz olmasaydınız ben daha da gerilirdim stres yapardım. Aynen öyle yapıcam canım. Bundan sonrası da stresli ama Sağlıklı gebelik olduğunu öğrendim ya kalanı tatlı heyecan olur artık :)

Harıka haber halt etsın ondrlar yaaa ohhh

Hadi gozun aydin hamileler asla yanilmaz sana demistim kimyasal falan degil doverim seni diye bak hakli ciktim :)
Aynen canım haklı çıktınız ben kendimi iki duruma da hazırlamak istemiştim ama gereksiz stres yapmışım. Allah razı olsun valla çok destek oldunuz

Canim çok sevindim ya.senden haber bekliyordum.yüzümüzü güldürdün.
Rabbim ins sağlikla kucağına almayı nasip etsin.

Doktoru arayıp sorsam mı ilaç işini yaa. Hiç bahsetmedi ilaçtan. Benim adet dönemim de uzadı canım. Yumurtlamam geç oldu bi de üzerine geç döllenme olunca hepten gecikti. Olsun sağlıklı olsun da yetişiriz biz o değerleri bebeğimle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…