Çok teşekkür ederim kuzum.Canim çok sevindim ya.senden haber bekliyordum.yüzümüzü güldürdün.
Rabbim ins sağlikla kucağına almayı nasip etsin.
Canim ne yaptin.kahve akintin var mi hala.Sımdı cok dıkkat etmufak bı kanamada dr a gıt en koru progestan verır sen baya gec dıllenme yasıyoaun benle yakınsın ama aramızda en az on gun var gıbı degerlerınde hızla artmaya baslar bebısıne ıyo bak
Doktora söyledin mi kahve akontim var diye.soylersen o sana verir.Çok teşekkür ederim kuzum.Allah razı olsun. Amin inşallah.
Doktoru aramalı mıyım progestan için.
Ay çok sevindim sen bunu haketmiştin maşallah :)Kızlaaaar size güzel haberlerim vaaar:) değerim yükselmiş 2 katına değil 6 katına çıkmış 112 olmuş :) Kimyasal olsaydı şimdiye kadar düşüşe geçerdi dedi. Takip edicez bunu tatlım dedi doktor hanımcım :) Cuma kan verecekmişim tekrar aşağı yukarı kese görünür dedi
Ben folbiol kullanıyorum da sanki hafif gibi 5 mg seninki kaç mgCanim benimkinin icinde 120 tane var 3 aylik bi ilac ismi folio. Bana doktorum verdi canim fiyatida 50 tl
Ay çok sevindim sen bunu haketmiştin maşallah
Canımmm çok sevindim çok şükür yaÇok teşekkür ederim kuzum.Allah razı olsun. Amin inşallah.
Doktoru aramalı mıyım progestan için.
Canim benimkinin icinde 120 tane var 3 aylik bi ilac ismi folio. Bana doktorum verdi canim fiyatida 50 tl
Erken yunurtluyo sundur canım bende akıntı dan önceki ilişki ile hamile kaldım akıntı kesin isKizlar takvime göre ovulasyon benim yarin gözüküyor ama 2 gun önce uzayan bi akıntım vardi iltihap olduğunu düşünmüyorum erken yumurtlama oldu sanırım ama agrim var hep sol tarafımda kasigimin hemen ust tarafinda neden agriyor olabilir ama bugun kasiklarmda ağrıyor geçen ayda boyle 11. Gun akintim oldu doktora gitmistim iltihap felan yok dedi ama catlamaya hazır sağlıklı yumurtam varmış çatladi. Bu ay yine 12. Gunde geldi akinti
Tamam iste.erken yumirtlamissin.calismalara ara vermeyin.hamile kalirsin.benimde ayni oldu.erken oldu.kaldim.darisi basina.Kizlar takvime göre ovulasyon benim yarin gözüküyor ama 2 gun önce uzayan bi akıntım vardi iltihap olduğunu düşünmüyorum erken yumurtlama oldu sanırım ama agrim var hep sol tarafımda kasigimin hemen ust tarafinda neden agriyor olabilir ama bugun kasiklarmda ağrıyor geçen ayda boyle 11. Gun akintim oldu doktora gitmistim iltihap felan yok dedi ama catlamaya hazır sağlıklı yumurtam varmış çatladi. Bu ay yine 12. Gunde geldi akinti
Teşekkür ederim canım. Sen ne durumdasın. Kendi derdime düştüm unuttum sormayı.Canımmm çok sevindim çok şükür ya
Teşekkür ederim canım :)Ay çok sevindim sen bunu haketmiştin maşallah :)
Sendende canim benim ne demek icimde hissettigimi soyledim sadece. Artik kafanada takma :)Aynen canım haklı çıktınız ben kendimi iki duruma da hazırlamak istemiştim ama gereksiz stres yapmışım. Allah razı olsun valla çok destek oldunuz
Amin canim inşallah zaten doktor degerler guzel çıkınca 15 gun ara vermeden devam edin dedi şans artar dedi bakalm uymaya calisiyoruz ama baya zor oluyor.insallah hislerim yanlış çıkmaz canim ama bu ay olacak gibi bi his var icimdeTamam iste.erken yumirtlamissin.calismalara ara vermeyin.hamile kalirsin.benimde ayni oldu.erken oldu.kaldim.darisi basina.
Söyledim normal bebek yerleşiyor çoğu kadında olur bu akıntılar dedi. Yine de aradım, bebeğin tutunması için ilaç falan var mı içebileceğim dedim. İlaç daha ileriki değerlerde olur daha erken onun için dedi. Doktor Cuma gel dedi ama ben pazartesi bi test daha yapacağım sağlık ocağında.Doktora söyledin mi kahve akontim var diye.soylersen o sana verir.
İnşallah canım oncesinde 2 gun yapmıştık zaten sonradan farkettim baktm akinti var dedim yum. Oluyo o geceyi de degerlendirdik bugun malesef olmadi dahaErken yunurtluyo sundur canım bende akıntı dan önceki ilişki ile hamile kaldım akıntı kesin is
Doktoruna soyle degismesi gerekiyosa degisir zaten canim valla ben disini atmisim uzerindede yazmiyor canim kac mg olduguBen folbiol kullanıyorum da sanki hafif gibi 5 mg seninki kaç mg
Canım dün ikiye katlandı ama aile hekimliği baktı bı kadın dogumcuya gorunenedim şimdide evdeki petek düştü temizlerken çok korktum inşallah bişey olmamıştır bebeğe 7 haftalıkken gidecem inşallah geç kalmamTeşekkür ederim canım. Sen ne durumdasın. Kendi derdime düştüm unuttum sormayı.
Öyle yapıcam canım. Ailemin yanına gidicez yarın 2 gün kalcaz orda bi güzel kafa dağıtırım :)Sendende canim benim ne demek icimde hissettigimi soyledim sadece. Artik kafanada takma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?