- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Akıntımm kesıldı cok sukur devam edıyorum kutu bıtene kdr ama ısteyım eve atana kdr kendımı mafoluyorumCanim ne yaptin.kahve akintin var mi hala.
Benimki iltihapmis iyice anladim.onun icin başlamadim progesterona.
Gerek yokki bugüne canım inşallah birbirlerini bulmuşlardır :)İnşallah canım oncesinde 2 gun yapmıştık zaten sonradan farkettim baktm akinti var dedim yum. Oluyo o geceyi de degerlendirdik bugun malesef olmadi daha
Canim cok sevindim inşallah butun hamilelik surecin güzel gecsin darisi da bizlerin basina inşallah :)Teşekkür ederim canım :)
Evet cnm bıraz zaman gecınce yetısırsın bakalm ekım ılk haftaso bız sende 3. Haftaso galan olursun sen sor tehlıken varsa kalksın progestan a baslarsnDoktoru arayıp sorsam mı ilaç işini yaa. Hiç bahsetmedi ilaçtan. Benim adet dönemim de uzadı canım. Yumurtlamam geç oldu bi de üzerine geç döllenme olunca hepten gecikti. Olsun sağlıklı olsun da yetişiriz biz o değerleri bebeğimle :)
Arayım olmadı bı. BakalimDoktoruna soyle degismesi gerekiyosa degisir zaten canim valla ben disini atmisim uzerindede yazmiyor canim kac mg oldugu
Olmamistir insallah merak etme kiz pamuk ipliginemi bagliYa az önce evde petek düştü çok korktum inşallah bişey olmamıştır bebise ya
En guzeli kuzum telefonuda at bi kenara dusunme 2 gun hicbisey :)Öyle yapıcam canım. Ailemin yanına gidicez yarın 2 gün kalcaz orda bi güzel kafa dağıtırım :)
Canım her şeyden korkuyor insan yaOlmamistir insallah merak etme kiz pamuk ipliginemi bagli
Kaçtan kaça çıktı canım ?Canım dün ikiye katlandı ama aile hekimliği baktı bı kadın dogumcuya gorunenedim şimdide evdeki petek düştü temizlerken çok korktum inşallah bişey olmamıştır bebeğe 7 haftalıkken gidecem inşallah geç kalmam
Tamam canım :)En guzeli kuzum telefonuda at bi kenara dusunme 2 gun hicbisey :)
Ama kafamı karıştıran 30nda yapılan testte negatif çıkması değerim nasıl sence senin kactiCanım benimde 11 Ocak ve şuan 5. Haftadayim
Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah dualarım sizinleCanim cok sevindim inşallah butun hamilelik surecin güzel gecsin darisi da bizlerin basina inşallah :)
Ay hadi inşallah canım ya bu ay da olmazsa sürekli olmasına ragmen o zaman esimde gidecek baktırcak bakalm nasip olursa 25 subatta belli olur hersey gecikirse zaten 2 3 gun felan direk test yaparm cunku adetim hic sasmaz bazen 1 gun once veya sonra olabiliyorm ama bakalm bekleyip gorcez :)Gerek yokki bugüne canım inşallah birbirlerini bulmuşlardır :)
Sordum canım ilaç için erken dedi. Terazi olmuyor mu yani bebeğimEvet cnm bıraz zaman gecınce yetısırsın bakalm ekım ılk haftaso bız sende 3. Haftaso galan olursun sen sor tehlıken varsa kalksın progestan a baslarsn
Oyy kuzum Allah razi olsun ama gercekten sabah buraya degerim yukselmis yazinca sanki kendimin olmuş gibi sevindim :)Çok teşekkür ederim canım. Amin inşallah dualarım sizinle
Canım 67 den 177 ye çıkmıştı haftaya perşembe gidecem tekrar 7 haftalık olunca kadın dogumaKaçtan kaça çıktı canım ?
Zorlama kendini elinden geldiğince. Ben ne kadar zorladım bi bilsen. Pazardan eve erzak taşıdım, ev taşıdım, temizlik yaptım. Soğuk evde 6-7 gün battaniye altında yaşam mücadelesi verdimçok şükür bugün doğalgaz bağlandı gerçi.
Rabbim izin vermediği sürece hiç bişey olmuyor onu anladım. Ama yine de tedbirli olmakta fayda var.
Benim dün 177 ama sen benden geç yumurtlamissin değerin de çok iyi eşine bakma sen aramızda 5 gün varAma kafamı karıştıran 30nda yapılan testte negatif çıkması değerim nasıl sence senin kacti
Adetini beklersin inşallah :))) biz duramadik:)Ay hadi inşallah canım ya bu ay da olmazsa sürekli olmasına ragmen o zaman esimde gidecek baktırcak bakalm nasip olursa 25 subatta belli olur hersey gecikirse zaten 2 3 gun felan direk test yaparm cunku adetim hic sasmaz bazen 1 gun once veya sonra olabiliyorm ama bakalm bekleyip gorcez :)
Oo maşallah 3 kat artmış nerdeyse. Devamında da böyle güzel artar inşallah. Keseyi görebilirsin belki Perşembe. 1000lere çıkmış olur heralde.Canım 67 den 177 ye çıkmıştı haftaya perşembe gidecem tekrar 7 haftalık olunca kadın doguma
Çok teşekkür ederim canım benim. Zaten sizin dualarınızla, inancınızla ayakta kalabildim ben eminim. Eşim dışında kimseyle paylaşmadım. O da konusunu açmak istemiyordu ne olacaksa olsun yolumuza bakalım modundaydı ama siz hep destek oldunuz Allah razı olsun. İnşallah sizlerin de hamiş haberlerinizi alırım da bende sizlere destek olurumOyy kuzum Allah razi olsun ama gercekten sabah buraya degerim yukselmis yazinca sanki kendimin olmuş gibi sevindim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?