Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sordum canım ilaç için erken dedi. Terazi olmuyor mu yani bebeğim akrep burcuna kalmaz inşallah allahııımmm.
Kız ben akrebım korkma akrep ıyıdır cok duygusal bırı sahıplenor damarına basma sadece terazı olcqk benım dengesız bıraz kardesımden bılıyorum ahahahahh

İnşallah kuzum bak Allah'ın İzniyle artik hersey yolunda sen kendini yorma dinlen bundan sonra bol bol

Yok ben ilaç falan kullanıyorum. Özellikle o kürlere falan karşıyım. Doktor verdi dimi size ?

Bende kür yapmadım hiç bende korkuyorum. Ben bir tane kimyasal gebelik geçirdim. Sanırım geçen ayda ikincisi geçirdim (kan tahlili yaptirsaydim adetten iki üç gün geçince düştü) çünkü kanamalar ve ağrı farklıydı adetten ve gebelik testinde silik cizgi çıkmıştı.

Doktorda sanırım progestani o yüzden verdi. Gece 12 den sabah 12ye kadar mide bulantısı basdonmesinden mahvoldum. Daha kullanmayı düşünmüyorum belli ki benim bunyeme iyi gelmiyor bu ilaç. Bugün haftasonu bi şekilde yattım. Haftaiçi yatma sandim yok iş güç hep kalır. Artık tutunmaya ne iyi gelir meyve sebze onları yiyeem artık.

E Efulimm41 Canım gözün aydın. Istirahat etmen belki de tutunmaya fayda etti. Neler içmiştin tutunmaya iyi gelmesi için. Birde o yerleşme kanaması gerçekten işaret. Geçen ay benimde yaşadığım oydu ve üstüne düşmedim.

Oo maşallah 3 kat artmış nerdeyse. Devamında da böyle güzel artar inşallah. Keseyi görebilirsin belki Perşembe. 1000lere çıkmış olur heralde.
Canım maalesef kadın dogumcu yok 7 haftalık olmasını beklicem işte çok garip ultrason yok burda nasıl bir memleketse

Bakkk baak itiraflar gelmişşşş. Yapma dedik sana okadar

Doktoruna danışıp bırak canım bir bildiği vardır bu sefer boşa kürek çekme. Her ilaç herkese yaramıyor mesela annem paroldan bile hastanelik oluyor. Söyle doktoruna

Kız ben akrebım korkma akrep ıyıdır cok duygusal bırı sahıplenor damarına basma sadece terazı olcqk benım dengesız bıraz kardesımden bılıyorum ahahahahh
Yaa benim de çok akrep burcu arkadaşım var dediğin gibi damarına basmadığın sürece sıkıntı yok ama bastın mı canavara dönüşüveriyorlar:)
Terazileri severim ama ben ılımlı insanlar :)

Bolca meyve yiyip su içtim. Özellikle nar çok yedim. Ayaklarımı hep sıcak tuttum. Belki sende dinlenseydin tutardı diycem ama rabbim nasip edince ediyor bahane bunlar.

Yaa benim de çok akrep burcu arkadaşım var dediğin gibi damarına basmadığın sürece sıkıntı yok ama bastın mı canavara dönüşüveriyorlar:)
Terazimi ilimli yok be ne ilimlisi ya tam dengeli ya tam dengesiz bi ani bi anini tutmuyor
Bende basaktan hic haz etmezdim halbuki basak arkadasimda cok ve gercekten cok guzel bi burc benimki basak olucak teyzesi ahahahaha sevmedinmi basa geliyor ama gelsinde yeterki Rabbim saglikli eli ayagi duzgun versin gerisi bos :)

Ahaah bakalm terazı bızım suan hayırlısıyla dogsunlarda sende tekrar dr a gıt guzel bıyere

Ben Başak kadınını seviyorum erkeğini sevmiyorum. :) bakalım hangisi olacak senin ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…