- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Evet cuma baya gec pazarsçtesı salı kan ber geneAynı doktora gidicem canım. Memnunum ondan. Ama Cuma gel dedi çok geç bence. Ben arada tekrar kan testi veririm.
Su hesaplama işi nasıl oluyor ya anlamıyorum ben beta ilk kaç çıktı canım cok soru soruyorum ama valla hiç bilgim yiok5+ 6 yım bata gore ama tam bılmıyorum salı kese gozuktu cnm 10 gon sonra gıdocem kalp atısı ıcın
Balla bende programlardan ınankı takıp edıyorum benım bebek ıkı ıc gun daha ufak olabılır cunku ama kese 5. Hhaftada gozukuyo dıye bılıyorum normalde pazar yumurtladm ben pazardan pazara sayıyormSu
Su hesaplama işi nasıl oluyor ya anlamıyorum ben beta ilk kaç çıktı canım cok soru soruyorum ama valla hiç bilgim yiok
Ilk kan degerin kacti bide son adet tarihnBalla bende programlardan ınankı takıp edıyorum benım bebek ıkı ıc gun daha ufak olabılır cunku ama kese 5. Hhaftada gozukuyo dıye bılıyorum normalde pazar yumurtladm ben pazardan pazara sayıyorm
30 aralık 636 ıkı gun sonra 2114 ben hamılelıgı bata 3 4 vardı ogrendm bıhafta gecınce kan verdmIlk kan degerin kacti bide son adet tarihn
Anladim canım sağol ben adete 3 gun kala kan verdim30 aralık 636 ıkı gun sonra 2114 ben hamılelıgı bata 3 4 vardı ogrendm bıhafta gecınce kan verdm
Hayirlisi olsun canim :)Ben Başak kadınını seviyorum erkeğini sevmiyorum. :) bakalım hangisi olacak senin ki :)
Ordu canım ama bı ilcedeyimAllah Allah hangi şehir orası.
Canım ben akrep eşim terazi burcu. Damarıma basılırsa yılan dilliyim kabul :)) ama eşim daha zor bi insan ya. Sürekli idare edeceksin huyuna gideceksinYaa benim de çok akrep burcu arkadaşım var dediğin gibi damarına basmadığın sürece sıkıntı yok ama bastın mı canavara dönüşüveriyorlar:)
Terazileri severim ama ben ılımlı insanlar :)
Dogru söylüyorsun canım bende hiç mide bulantısı falan olmadı erken mi daha acabaKorkma biraz tevekkul edip Allaha emanet demek gerek kuzum
Anladım canım. Orduyu biliyorum az çok akrabalarımız var mesudiyenin köyünde bi de fatsada. Oralar bile ıssız gelişmemiş. Sadece merkezi gelişmiş gibi geldi bana. Ya da İstanbul'un üzerine öyle düşündüm bilmiyorum. Ama çok güzel bi şehir. Rizeliyim diye yeşil olan her yeri seviyorum galiba :)Ordu canım ama bı ilcedeyim
Benim kuzenlerimden arkadaşlardan terazi olan var çok iyi anlaşıyoruz yaa bilmiyorum :) ben genel olarak çoğu burçlarla anlaşıyorum ama idare etmekten yorulabiliyorum psikolojik olarak. Balık burcuyum idare etmek benim diğer adımCanım ben akrep eşim terazi burcu. Damarıma basılırsa yılan dilliyim kabul :)) ama eşim daha zor bi insan ya. Sürekli idare edeceksin huyuna gideceksin
Canım her insan burcu ne olursa olsun. Eş, evlat, arkadaş, kardeş sıfatlarında aynı olmaz ki. Çok iyi eş olur ama iyi bir arkadaş olamaz. Çok iyi bir evlattır ama arkadaşına farklıdır öyle düşün. Bide kızacaksın ama ben test yapmaya başldım :))Benim kuzenlerimden arkadaşlardan terazi olan var çok iyi anlaşıyoruz yaa bilmiyorum :) ben genel olarak çoğu burçlarla anlaşıyorum ama idare etmekten yorulabiliyorum psikolojik olarak. Balık burcuyum idare etmek benim diğer adım
Tam üstüne bastın kuzum Mesudiye maalesefAnladım canım. Orduyu biliyorum az çok akrabalarımız var mesudiyenin köyünde bi de fatsada. Oralar bile ıssız gelişmemiş. Sadece merkezi gelişmiş gibi geldi bana. Ya da İstanbul'un üzerine öyle düşündüm bilmiyorum. Ama çok güzel bi şehir. Rizeliyim diye yeşil olan her yeri seviyorum galiba :)
Doğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.Canım her insan burcu ne olursa olsun. Eş, evlat, arkadaş, kardeş sıfatlarında aynı olmaz ki. Çok iyi eş olur ama iyi bir arkadaş olamaz. Çok iyi bir evlattır ama arkadaşına farklıdır öyle düşün. Bide kızacaksın ama ben test yapmaya başldım :))
İyiyiz canım çok şükür. Sende durumlar nasıl ?kızlar ne var ne yok durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?