Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Su

Su hesaplama işi nasıl oluyor ya anlamıyorum ben beta ilk kaç çıktı canım cok soru soruyorum ama valla hiç bilgim yiok
Balla bende programlardan ınankı takıp edıyorum benım bebek ıkı ıc gun daha ufak olabılır cunku ama kese 5. Hhaftada gozukuyo dıye bılıyorum normalde pazar yumurtladm ben pazardan pazara sayıyorm

Yaa benim de çok akrep burcu arkadaşım var dediğin gibi damarına basmadığın sürece sıkıntı yok ama bastın mı canavara dönüşüveriyorlar:)
Terazileri severim ama ben ılımlı insanlar :)
Canım ben akrep eşim terazi burcu. Damarıma basılırsa yılan dilliyim kabul :)) ama eşim daha zor bi insan ya. Sürekli idare edeceksin huyuna gideceksin

Slm hanımlar ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktora gittim ve beni 2 3 hafta sonra tekrar gelmemi söyledi öğrendiğimde 5 haftalıktı hiç sizin gibi ard arda bhcg testi yapmadım doktorumda istemedi bence biraz rahat olun çok şükür hamilesiniz kendinize dikkat edin olumlu düşünün sağlıklı beslenin sonra gidin kesenin görün kalp atışını duyun mutluluk gözyaşları akıtın sevgiler

Ordu canım ama bı ilcedeyim
Anladım canım. Orduyu biliyorum az çok akrabalarımız var mesudiyenin köyünde bi de fatsada. Oralar bile ıssız gelişmemiş. Sadece merkezi gelişmiş gibi geldi bana. Ya da İstanbul'un üzerine öyle düşündüm bilmiyorum. Ama çok güzel bi şehir. Rizeliyim diye yeşil olan her yeri seviyorum galiba :)

Canım ben akrep eşim terazi burcu. Damarıma basılırsa yılan dilliyim kabul :)) ama eşim daha zor bi insan ya. Sürekli idare edeceksin huyuna gideceksin
Benim kuzenlerimden arkadaşlardan terazi olan var çok iyi anlaşıyoruz yaa bilmiyorum :) ben genel olarak çoğu burçlarla anlaşıyorum ama idare etmekten yorulabiliyorum psikolojik olarak. Balık burcuyum idare etmek benim diğer adım

Canım her insan burcu ne olursa olsun. Eş, evlat, arkadaş, kardeş sıfatlarında aynı olmaz ki. Çok iyi eş olur ama iyi bir arkadaş olamaz. Çok iyi bir evlattır ama arkadaşına farklıdır öyle düşün. Bide kızacaksın ama ben test yapmaya başldım :))

Tam üstüne bastın kuzum Mesudiye maalesef

Doğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…