Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.
Ahahha :)) bak şu fotoda görünen kontrol çizgisi var ya benim sinirlerimi zıplatıyor. Buu sabırsızlık benim en kötü huyum iştee

Eklentiler

• 53B72F71-240C-4780-A1AA-57C2223AB54F.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 52
  • F4786C65-DBB4-461B-B32D-883E29653827.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 58
Kanamam hafif devam ediyor. Hatta sabah biraz fazla geldi ama kırmızıya dönüşmediği sürece sorun yok :)
Sabırla bekliyorum. Bhcg değerim 21.5'tan 112'ye çıkmış 2 günde onun mutluluğu var bi de :)

Kızlar adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim sizce sonuc nedir ?

Eklentiler

• Screenshot_20180210-141714.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20180210-141704.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 55
Doğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.
Bide erken gebelik testi bile değil 6. Günde ne bekliyorsam merak işte

Kızlar dün geceden beri rahim bölgemde ara ara âni batmalar oluyor ama BAT'ım bugün olduğu halde daha başlamadı. Âdet belirtilerim arasında batma olmaz bende. 2 gündür olacak gibi hissediyorum ama yok şimdilik ve göğüs uçlarını hafif sıkınca sızlıyor. Dolgunlaşması gerekirdi ama küçüldüler sanki bu sefer.

Birde 2 gündür ye ye doymuyorum. Önce domatesli çorba içtim. 1 saat geçmedi canım balık çekti, mısırlı ketçaplı ton balığını da yedim. Aynı anda ballı kuşburnu içtim ve sonra çikolata yedim. Keçiboynuzu pekmezini de mideye indirdim. Çikolatalı poğaçayı ve ardından erişteyi de yedim. 2 tane portakalı da yedim sonra. Canım peynir de çekti ama balıktan zehirlenmeyeyim diye yiyemedim. Mide yanıyor tabii Normalde günde 2 kez yerim, ilk kez böyle oldum. Neden acaba?

Son düzenleme:
Heralde öyle yaparim ama bi test daha alsammi diyorum sonra ya onda cikmazsa diye kuruntu yapıyorum
Comfort güzel bi marka canım yanılacağını sanmam. Ama bende olsam 2 farklı testte görmeden hamileyim demezdim demedim de :) bence sende al bi test yarın ilk idrarla yap. Büyük bi ihtimalle hayalet çizgi de olsa çıkacaktır.
Bu testin kutusu duruyor mu canım. Bi üzerine baksana duyarlılığı kaçmış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…