Ahahha :)) bak şu fotoda görünen kontrol çizgisi var ya benim sinirlerimi zıplatıyor. Buu sabırsızlık benim en kötü huyum işteeDoğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.
Kanamam hafif devam ediyor. Hatta sabah biraz fazla geldi ama kırmızıya dönüşmediği sürece sorun yok :)
Diğer çizgi kalbin kadar temiz :) ama bu kadar erken normal yani.Ahahha :)) bak şu fotoda görünen kontrol çizgisi var ya benim sinirlerimi zıplatıyor. Buu sabırsızlık benim en kötü huyum iştee
Bide erken gebelik testi bile değil 6. Günde ne bekliyorsam merak işteDoğru söylüyorsun canım. Elinde çok test varmış madem yap ama yumurtlamanın 7nci 8nci günlerinde başla. Daha erken de mucize olur artık. :) inşallah pozitifi görürsün de eşine sürpriz yaparsın.
Çizgi görüyorum canım. Markası nedir. Bi de telefonunun flaşını aç ters çevir çizgi tam flaşa denk gelecek şekilde koy net görünüyor o zaman.Kızlar adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim sizce sonuc nedir ?
Aynen canım aslında bu test işi eğlence veya oyun değil ama böyle fazla alınca ona dönüyor almasak iyi olacakDiğer çizgi kalbin kadar temiz :) ama bu kadar erken normal yani.
Aynen :)Yarın yaparsın tekrarBide erken gebelik testi bile değil 6. Günde ne bekliyorsam merak işte
Bence çıkmış tatlım ikinci çizgiKızlar adetime 4 gun var erken gebelik testi yaptim sizce sonuc nedir ?
Markasi days comfortÇizgi görüyorum canım. Markası nedir. Bi de telefonunun flaşını aç ters çevir çizgi tam flaşa denk gelecek şekilde koy net görünüyor o zaman.
Evet bende 6.haftadan sonra basladi canim daha belirtiler icin cok erken korkmana gerek yok yaniDogru söylüyorsun canım bende hiç mide bulantısı falan olmadı erken mi daha acaba
Tamam güvenilir o. Hemen gidip kan verme ama bence. 4 gün bekle adet gününde verirsin kan.Markasi days comfort
Inşallah canim terddutteyim ama boyke olup hamile olan cok kişi var sanirimBence çıkmış tatlım ikinci çizgi
Heralde öyle yaparim ama bi test daha alsammi diyorum sonra ya onda cikmazsa diye kuruntu yapıyorumTamam güvenilir o. Hemen gidip kan verme ama bence. 4 gün bekle adet gününde verirsin kan.
İlk idrarınla mı bu testInşallah canim terddutteyim ama boyke olup hamile olan cok kişi var sanirim
Hayir canim saat 4 5 gibi akşama doğru yaptimİlk idrarınla mı bu test
Comfort güzel bi marka canım yanılacağını sanmam. Ama bende olsam 2 farklı testte görmeden hamileyim demezdim demedim de :) bence sende al bi test yarın ilk idrarla yap. Büyük bi ihtimalle hayalet çizgi de olsa çıkacaktır.Heralde öyle yaparim ama bi test daha alsammi diyorum sonra ya onda cikmazsa diye kuruntu yapıyorum
Bi test al bence yarın ilk idrarınla yap. Öyle tavsiye ediliyor gebelik testlerinde varsa daha net görürsün ama bu testtede çift çizgi varHayir canim saat 4 5 gibi akşama doğru yaptim
Ayy inşallah canim inşallah dedigin gibidirBi test al bence yarın ilk idrarınla yap. Öyle tavsiye ediliyor gebelik testlerinde varsa daha net görürsün ama bu testtede çift çizgi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?