Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam Kızlar
Ovü testlerim ekteki gibidir.

Şimdi ben yumurtlamış mıyım?

Eklentiler

• E8EF0B35-F1AF-4CB4-97CB-3AE8AD20FF9E.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 66
Kız ben akrebım korkma akrep ıyıdır cok duygusal bırı sahıplenor damarına basma sadece terazı olcqk benım dengesız bıraz kardesımden bılıyorum ahahahahh

Benim kocam da akrep akreplerle anlaşması çok zor bence. Ben de Aslanım. Oğlan da oğlak ama b zoru oğlak gerçekten. Akrep ve oğlağın inadı beni hasta etti:))

Kanamam hafif devam ediyor. Hatta sabah biraz fazla geldi ama kırmızıya dönüşmediği sürece sorun yok :)
Sabırla bekliyorum. Bhcg değerim 21.5'tan 112'ye çıkmış 2 günde onun mutluluğu var bi de :)

Canım 112 iyi bir değer. En geç haftaya cuma keseyi görürsün gibi geldi bana

Kızlar aranızda Oncomed gebelik testi kullanan oldu mu? Internetten 5li sipariş verdim daha elime ulaşmadı ama yanlış sonuç verir mi acaba dandik mi?

Doktor eşime adetin 10. Günü başlayın hergün yapın demiş ne zamana kadr onu dememiş neyae onu da ayarlarız da yumurtlama günü olmasına gerek yok spermler çok güçlüyse diğer günlerde girer içeri demiş

Selam Kızlar
Ovü testlerim ekteki gibidir.

Şimdi ben yumurtlamış mıyım?
Hahaha yeminle okuyunca resmî bir mail okuyormuş gibi hissettim. Gerekli belgeler ektedir der gibi

16da olmuş yumurtlama gibi geldi canım bana değerlendirmiş miydiniz o gün veya öncesinde. ?

Doğru söylemiş canım. Bilgili bir doktora benziyor.

Dua ette o eve bi de Koç gelmesin
Ayy inşallah canım yaa. Kimyasal olmaz herhalde bu değerlerden sonra.

Hahaha yeminle okuyunca resmî bir mail okuyormuş gibi hissettim. Gerekli belgeler ektedir der gibi

16da olmuş yumurtlama gibi geldi canım bana değerlendirmiş miydiniz o gün veya öncesinde. ?

Hahaha bilerek öyle yazdım ya imza da eklesem tam olurmuş. 15 i değerlendirdik bugün de 17. Akşam değerlendireceğiz.

Hahaha bilerek öyle yazdım ya imza da eklesem tam olurmuş. 15 i değerlendirdik bugün de 17. Akşam değerlendireceğiz.
Süper olur canım garanti olur. Yapmadan 1-2 saat önce bi şekersiz Türk kahvesi içir eşine. Uçsun spermler yumurtaya doğru

Süper olur canım garanti olur. Yapmadan 1-2 saat önce bi şekersiz Türk kahvesi içir eşine. Uçsun spermler yumurtaya doğru

Aaaa uçuruyor mu spremleri cidden bak 15 inde 1 saat önce filan içirmiştim. Oğlan da ananesinde kalmıştı o gün hiç kalkmadım yataktan alla sabah da 11 de uyandım mis gibi uyumuşum

Dua ette o eve bi de Koç gelmesin
Ayy inşallah canım yaa. Kimyasal olmaz herhalde bu değerlerden sonra.
Koçla da uğraşamam annem Koç hiç anlaşamıyoruz. Bir de benim yumurtlama akıyım çok çok az geldi o etken mi yoksa lh mı baz almalıyım? Oğlanda bi yumurtlama akıntım gelmişti şöyle koca bir avuç kolum kadar da uzuyordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…