Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtanın büyüklüğüyle alakalı diye duydum canım. Genelde tam koyu görenlerde yoğun akıntı oluyor. Yani yumurta çok gelişmiş olanlarda. Ama ben kendimi bildim bileli öyle bariz bi yumurta akıntım olmazdı bu ay da olmadı ama tuttu. Çokta önemli değil gibi. Bugün çalışın ama bırakmayın, 2 günde bir devam edin.

Adet belirtisi var mı canım.
Dünden beri âdet olurkenki o garip his var rahim bölgemde ama hem akıntım temiz hem de göğüslerde dolgunluk yok bu sefer, hatta küçülmüş gibi... Göğüs uçları sızlıyor ve çok iştahlıyım. 1 gün içinde canım hem balık hemde peynir çekti ilk defa. Sanırım olacağım yakında.

Canim hayırlı olsun, artmış değerin. Artık tadını çıkar ve kuruntu yapma.

Gebelik belirtisine benzemiyorlar canım pek. Psikolojik olabilir canının bişeyler çekmesi. Ama inşallah adet olmazsın tabi. Herkes belirti gösterecek diye bişey yok

Gebelik belirtisine benzemiyorlar canım pek. Psikolojik olabilir canının bişeyler çekmesi. Ama inşallah adet olmazsın tabi. Herkes belirti gösterecek diye bişey yok
Hayırlısı canım. Bu ay olmasa da 1-3 ay içerisinde olursa daha hayırlı olacaktır inşaAllah. Tarih hesaplayıp tutturmaya çalışıyoruz valla.

Heee yok artik ahahahahaha Allah seni ya beni guldurdun kiz benim nasil agrilarim oldu sende biliyosun adet agrisindan kivrandim sabahlara kadar bana masallah bisey olmadi sana hic olmaz merak etme. Hem benim soldaydi agrim soldami bu bebek diyodum gittigimde saga dogruydu o belli olmuyor canim. Doktorum hamilelik boyunca kasik agrisi olucak diyor bana

Kötülük görmedim estağfurullah biraz inat oluyorlar ya ondan yani :) her Koç aynı olacak diye bişey yok yükseleni farklı olur onun özelliklerini taşır :)
Inat olmalari dogru dedigim dediktirler bide mukemmelliyetcilik cok cok fazla var hersey tam tamina olsun isterler

Oyy ne diyon. İlacı bişeyi yokmuymuş bunun :) 12 haftadan sonra azalır yazıyor internette. O haftaya kadar rahim hızla büyüdüğünden oluyormuş ağrılar.

Hayırlısı olsun hakkımızda. Bundaki çok azdı ve alakasız bir günde oldu

Hayırlısı canım. Bu ay olmasa da 1-3 ay içerisinde olursa daha hayırlı olacaktır inşaAllah. Tarih hesaplayıp tutturmaya çalışıyoruz valla.
Aslında en güzeli bebek işini kafadan atıp düzenli çalışmaktan başka bişey yapmamak. Denenmiş yöntem tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…