Ooo süper olmuş. Kavuşmuşlardır inşallah içerdeAaaa uçuruyor mu spremleri cidden bak 15 inde 1 saat önce filan içirmiştim. Oğlan da ananesinde kalmıştı o gün hiç kalkmadım yataktan alla sabah da 11 de uyandım mis gibi uyumuşum
Yumurtanın büyüklüğüyle alakalı diye duydum canım. Genelde tam koyu görenlerde yoğun akıntı oluyor. Yani yumurta çok gelişmiş olanlarda. Ama ben kendimi bildim bileli öyle bariz bi yumurta akıntım olmazdı bu ay da olmadı ama tuttu. Çokta önemli değil gibi. Bugün çalışın ama bırakmayın, 2 günde bir devam edin.Koçla da uğraşamam annem Koç hiç anlaşamıyoruz. Bir de benim yumurtlama akıyım çok çok az geldi o etken mi yoksa lh mı baz almalıyım? Oğlanda bi yumurtlama akıntım gelmişti şöyle koca bir avuç kolum kadar da uzuyordu valla
Dünden beri âdet olurkenki o garip his var rahim bölgemde ama hem akıntım temiz hem de göğüslerde dolgunluk yok bu sefer, hatta küçülmüş gibi... Göğüs uçları sızlıyor ve çok iştahlıyım. 1 gün içinde canım hem balık hemde peynir çekti ilk defa. Sanırım olacağım yakında.Adet belirtisi var mı canım.
Yumurtanın büyüklüğüyle alakalı diye duydum canım. Genelde tam koyu görenlerde yoğun akıntı oluyor. Yani yumurta çok gelişmiş olanlarda. Ama ben kendimi bildim bileli öyle bariz bi yumurta akıntım olmazdı bu ay da olmadı ama tuttu. Çokta önemli değil gibi. Bugün çalışın ama bırakmayın, 2 günde bir devam edin.
Gebelik belirtisine benzemiyorlar canım pek. Psikolojik olabilir canının bişeyler çekmesi. Ama inşallah adet olmazsın tabi. Herkes belirti gösterecek diye bişey yokDünden beri âdet olurkenki o garip his var rahim bölgemde ama hem akıntım temiz hem de göğüslerde dolgunluk yok bu sefer, hatta küçülmüş gibi... Göğüs uçları sızlıyor ve çok iştahlıyım. 1 gün içinde canım hem balık hemde peynir çekti ilk defa. Sanırım olacağım yakında.
Teşekkür ederim canım. Kafam rahat artık :)Canim hayırlı olsun, artmış değerin. Artık tadını çıkar ve kuruntu yapma.
Hayırlısı canım. Bu ay olmasa da 1-3 ay içerisinde olursa daha hayırlı olacaktır inşaAllah. Tarih hesaplayıp tutturmaya çalışıyoruz valla.Gebelik belirtisine benzemiyorlar canım pek. Psikolojik olabilir canının bişeyler çekmesi. Ama inşallah adet olmazsın tabi. Herkes belirti gösterecek diye bişey yok
Ben kocum kiz ne olmus koclara ne kotulugumuzu gordun aaaDua ette o eve bi de Koç gelmesin
Ayy inşallah canım yaa. Kimyasal olmaz herhalde bu değerlerden sonra.
Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.Teşekkür ederim canım. Kafam rahat artık :)
Kötülük görmedim estağfurullahBen kocum kiz ne olmus koclara ne kotulugumuzu gordun aaa
Heee yok artik ahahahahaha Allah seni ya beni guldurdun kiz benim nasil agrilarim oldu sende biliyosun adet agrisindan kivrandim sabahlara kadar bana masallah bisey olmadi sana hic olmaz merak etme. Hem benim soldaydi agrim soldami bu bebek diyodum gittigimde saga dogruydu o belli olmuyor canim. Doktorum hamilelik boyunca kasik agrisi olucak diyor banaHilal coban U Umudumbitmedi_
Kızlar benim adet sancım var ara ara giriyor sonra geçiyor siz de olmuş muydu bu ?
Rahmimin tam ortasına bi de hafif sola doğru yoğunlaşan bi sancı. Acaba ikiz mi bebişler o yüzden mi iki bölge ağrıyor acaba
Amin canım. Darısı başına inşallah.Çok sevindim, rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin.
Inat olmalari dogru dedigim dediktirler bide mukemmelliyetcilik cok cok fazla var hersey tam tamina olsun isterlerKötülük görmedim estağfurullahbiraz inat oluyorlar ya ondan yani :) her Koç aynı olacak diye bişey yok yükseleni farklı olur onun özelliklerini taşır :)
Oyy ne diyon. İlacı bişeyi yokmuymuş bunun :) 12 haftadan sonra azalır yazıyor internette. O haftaya kadar rahim hızla büyüdüğünden oluyormuş ağrılar.Heee yok artik ahahahahaha Allah seni ya beni guldurdun kiz benim nasil agrilarim oldu sende biliyosun adet agrisindan kivrandim sabahlara kadar bana masallah bisey olmadi sana hic olmaz merak etme. Hem benim soldaydi agrim soldami bu bebek diyodum gittigimde saga dogruydu o belli olmuyor canim. Doktorum hamilelik boyunca kasik agrisi olucak diyor bana
Hayırlısı olsun hakkımızda. Bundaki çok azdı ve alakasız bir günde olduYumurtanın büyüklüğüyle alakalı diye duydum canım. Genelde tam koyu görenlerde yoğun akıntı oluyor. Yani yumurta çok gelişmiş olanlarda. Ama ben kendimi bildim bileli öyle bariz bi yumurta akıntım olmazdı bu ay da olmadı ama tuttu. Çokta önemli değil gibi. Bugün çalışın ama bırakmayın, 2 günde bir devam edin.
aynen tüm tanıdığım koçlar öyle. Bi de çok tutumlu oluyorlar genelde. Sende de öyle mi :)Inat olmalari dogru dedigim dediktirler bide mukemmelliyetcilik cok cok fazla var hersey tam tamina olsun isterler
Hayırlısı olsun. Bi daha ki aya daha sıkı çalışırsınız. Bu arada oğluşun kaç yaşında. Engel oluyor mu çalışmalara :)Hayırlısı olsun hakkımızda. Bundaki çok azdı ve alakasız bir günde oldu
Aslında en güzeli bebek işini kafadan atıp düzenli çalışmaktan başka bişey yapmamak. Denenmiş yöntem tutuyorHayırlısı canım. Bu ay olmasa da 1-3 ay içerisinde olursa daha hayırlı olacaktır inşaAllah. Tarih hesaplayıp tutturmaya çalışıyoruz valla.
Tam 3 yaşında çok engel olmuyor da gece korkuyoruz yanımıza gelecek diyeHayırlısı olsun. Bi daha ki aya daha sıkı çalışırsınız. Bu arada oğluşun kaç yaşında. Engel oluyor mu çalışmalara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?