- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Huyuna suyuna gıdersen akrepte sıkıntı yok cnm koskanc sahıplenır severBenim kocam da akrep akreplerle anlaşması çok zor bence. Ben de Aslanım. Oğlan da oğlak ama b zoru oğlak gerçekten. Akrep ve oğlağın inadı beni hasta etti:))
Canım 112 iyi bir değer. En geç haftaya cuma keseyi görürsün gibi geldi bana
Huyuna suyuna çık gidemiyorum işte ben de baskın karakterimHuyuna suyuna gıdersen akrepte sıkıntı yok cnm koskanc sahıplenır sever
Ben kafadan zor atarım canım. Eşim Ağustosta askere gidecek ve bende o zaman kadar hamile kalıp Ağustosta ailem ile birlikte yurtdışına çıkmam lazım. Ağustosta en fazla 6 aylık hamile olmalıyım yoksa uçak sıkıntı. Askerden eşim Ocak - Şubat gibi dönecek ve o zamana kadar lohusalığımın bitmesi gerekecek ki eşimin yanına döneyim. Bunun olması için de Mayısta 1 aylık hamile olmam gerekiyor. ÖfAslında en güzeli bebek işini kafadan atıp düzenli çalışmaktan başka bişey yapmamak. Denenmiş yöntem tutuyor
Amin canım. Darısı başına inşallah.
Karanlıktan falan korkup gelebilir doğru dikkat etmek lazım :)Tam 3 yaşında çok engel olmuyor da gece korkuyoruz yanımıza gelecek diye
Aaa senin durum farklıymış canım. Haklısın o zaman ne diyeyim. Askerlik sıkıntısı bizde de var. Eşim ısrarla 4 seneliğe tamamlayıp kısa dönem gitmek peşinde, 7nci senesi oldu artık ne zaman bitecekse okul :)Ben kafadan zor atarım canım. Eşim Ağustosta askere gidecek ve bende o zaman kadar hamile kalıp Ağustosta ailem ile birlikte yurtdışına çıkmam lazım. Ağustosta en fazla 6 aylık hamile olmalıyım yoksa uçak sıkıntı. Askerden eşim Ocak - Şubat gibi dönecek ve o zamana kadar lohusalığımın bitmesi gerekecek ki eşimin yanına döneyim. Bunun olması için de Mayısta 1 aylık hamile olmam gerekiyor. Öf
Amin canım benim hepimize bol bol çocuk versin allahKaranlıktan falan korkup gelebilir doğru dikkat etmek lazım :)
Allah oğluşunu sana bağışlasın tez zamanda bi kardeş versin inşallah :)
Fsh normal lh yüksek. Fsh niye yüksek görünüyor anlamadım. Doktorlar neyi söylüyor ki canım.Kızlar e nabıza baktım şimdi kasım ayında yaptırdığım hormon testleri nasıl ? Lh ve fsh de değer normal çıkmamış doktor birşey dememişti bana
Daha mantıklı geliyor ama karnımın büyüdüğünü bile göremeyecek canım, daha kötü bence ama askerliği olmasaydı bile yurtdışında doğum yapacaktım. Ailem yurtdışında olduğu için o askerdeyken bende ailemin yanına gidip kendi doğduğum yerde doğum yapacağım Allah nasîb ederse. Doğumda olmasını çok isterdim ama tek başıma doğururum artıkAaa senin durum farklıymış canım. Haklısın o zaman ne diyeyim. Askerlik sıkıntısı bizde de var. Eşim ısrarla 4 seneliğe tamamlayıp kısa dönem gitmek peşinde, 7nci senesi oldu artık ne zaman bitecekse okul :)
hamilelikte askerde olması daha mantıklı. Doğumda eşin olmayacak yani.
Neden sordun canım bunu ? Öyle mi düşündürdü değerler ? Şöyle anlatıyım ilk gittiğim doktor pko görünümü var dedi adet düzensizliğin var mı dedi hayır dedim aşırı kıllanma kilo falan yok sende görünüm var sendrom yok dedi. Hemen kuzenimi aradım şehirdışında jinekolog bi görünüm birde sendrom var pkoda dedi seninki görünümdür dedi sonra ben tekrar burda başka bi doktora gittim pko falan yok görünümde yok saçmalamış dedi.Fsh normal lh yüksek. Fsh niye yüksek görünüyor anlamadım. Doktorlar neyi söylüyor ki canım.
Bu arada pko var dedi mi doktor
Niye yurtdışında Doğum yapıyorsun canım. Sen gideceğine ailen gelsin. Eşinin ailesinin yanında da doğurabilirsin ama kendi ailen gibi olmaz tabi. Hem askerde rapor falan yazdırıp doğuma gelebilir. Uçak riskiyle de uğraşmış olmazsın.Daha mantıklı geliyor ama karnımın büyüdüğünü bile göremeyecek canım, daha kötü bence ama askerliği olmasaydı bile yurtdışında doğum yapacaktım. Ailem yurtdışında olduğu için o askerdeyken bende ailemin yanına gidip kendi doğduğum yerde doğum yapacağım Allah nasîb ederse. Doğumda olmasını çok isterdim ama tek başıma doğururum artık
Sadece prolaktini söyledi biraz yüksek çıkmış ama önemli değil 50 nin üstündeki değerler önemli bizim için dediFsh normal lh yüksek. Fsh niye yüksek görünüyor anlamadım. Doktorlar neyi söylüyor ki canım.
Bu arada pko var dedi mi doktor
Bu arada prolaktin de yüksek onu da mı söylemedi yoksa
Lh/fsh 1,5'tan fazlaysa pko sendromu oluyor. Pko için doktorunun anlattığı belirtilerde olmalı yanında.Neden sordun canım bunu ? Öyle mi düşündürdü değerler ? Şöyle anlatıyım ilk gittiğim doktor pko görünümü var dedi adet düzensizliğin var mı dedi hayır dedim aşırı kıllanma kilo falan yok sende görünüm var sendrom yok dedi. Hemen kuzenimi aradım şehirdışında jinekolog bi görünüm birde sendrom var pkoda dedi seninki görünümdür dedi sonra ben tekrar burda başka bi doktora gittim pko falan yok görünümde yok saçmalamış dedi.
Aynen öyle gebeliğe engel değil ama hamilelikte yükseleceği için daha düşükken hamileliğe başlaman daha iyi senin için.Sadece prolaktini söyledi biraz yüksek çıkmış ama önemli değil 50 nin üstündeki değerler önemli bizim için dedi
Kist vardı bende bu testler yapıldığında 1.5 diyorsun benimki 12 çıkmışşşLh/fsh 1,5'tan fazlaysa pko sendromu oluyor. Pko için doktorunun anlattığı belirtilerde olmalı yanında.
Yok öyle değil canım lh değerini fsh değerine bölünce 1,5'tan büyük çıkarsa PKO'dan şüphelenir doktorlar.Kist vardı bende bu testler yapıldığında 1.5 diyorsun benimki 12 çıkmışşş
Az önce başka bi doktorla görüştüm hastalanırsam ona gidicem. Çok duydum adını bakalım birde o baksın. Niye söylemiyorlar yani ben açık açık söylüyorum çocuk düşünüyorum diyorum kendilerine mi saklıyorlar benim bilgilerimi anlamıyorum ki folikasit bile önermiyorlar ben kendi kendime gittim aldım 3 ay öncesinden başlanması gerekiyormuş çokta önemliymiş. Ayrıca dünden beri okadar adet sancım var ki şuan sanki adet olmak üzereyim 9 gün var ama geçen ayda olmuştu 10 gün önce ama bu kadar şiddetli değil bacağıma bacağıma vuruyor sol bacağım uyuşuk düşün yani. Bıktım kisti iltihabı hiç bitmiyor. Şuna bak kaç yıl tıp okumuş ben ondan değil senden alıyorum bu bilgileri gıcık oldum doktorlara :)Aynen öyle gebeliğe engel değil ama hamilelikte yükseleceği için daha düşükken hamileliğe başlaman daha iyi senin için.
Çocuklarımın da benim gibi çift vatandaş olmasını istiyorum canım. İleride yurtdışına çıkmak istediğimde çocuk için vize almayla uğraşmak yerine orada doğurup vatandaşlık alması daha mantıklı. Pasaportuyla rahat rahat gider geliriz. Hem kraliçemiz sağolsun 16 yaşına kadar çocuklara her ay ödeme yapıyor :)Niye yurtdışında Doğum yapıyorsun canım. Sen gideceğine ailen gelsin. Eşinin ailesinin yanında da doğurabilirsin ama kendi ailen gibi olmaz tabi. Hem askerde rapor falan yazdırıp doğuma gelebilir. Uçak riskiyle de uğraşmış olmazsın.
Yok canım benim düzenlidir 2-3 gün erken olur kırk yılda bir gecikir ondada kist çıkıyor zaten. Kilolu falan değilimLh/fsh 1,5'tan fazlaysa pko sendromu oluyor. Pko için doktorunun anlattığı belirtilerde olmalı yanında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?