Benim rahim duvarı kalın canım 11.7 mm aynı şekilde progesteron da yüksek. Kullanmamalıyım demekki. bi de bu hamile olanlar için değil düşünenler için gibi geldi bana. Günde 1 tane yemekten bişey olmaz heralde. Bundan sonra tüketmem olur biter :)Bunlarda ne dediğini bilmiyor mu ne.
Videoyu izlesene canım, doğal progesteron diyor.
Ama proteston yüksekse içmeyin diyor.
Mantıklı canım yumurtlama dünleri peş peşe olsun sonra 2 günde bir de olur. Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?Şöyle düşündüm 10.12.13.14.15.16.18 olur hesap ettim ne kadr uyarım bilmiyorum da inşallah gerek kalmaz doktor ayın tam ortasını tutturmanız lazım demiş
Yok yapmıyorum adetlerim düzenli hep 28 yada 29 gün tutmazsa adet olunca alıcam bu ay sanırımMantıklı canım yumurtlama dünleri peş peşe olsun sonra 2 günde bir de olur. Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?
Yani tabikiOnlar yok çok şükür. Cuma keseyi görmeye gittiğimde ayrıntılı sorarım ben neyi yiyiim neyi yemiim diye. Ağrıları da sorarım. İçimi rahatlatsın bi, o kadar para verdik hakkını versin
Eşime diyorum seri üretime geçmen lazım ne yersin içersin bilmiyorum dedim keçiboynuzu özü aldırdım adam hiç yemiyor unutuyorMantıklı canım yumurtlama dünleri peş peşe olsun sonra 2 günde bir de olur. Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?
Tamam canım çok teşekkür ederimmAşırıya kaçmadan kullanırsan sıkıntı olmaz canım korkma. Hormon tahlili yapacaksan adetliyken gitmelisin. Ama sadece rahmine bakılsın kist falan var mı dersen adetten sonra gitmelisin. Adet sırasında rahim duvarı döküldüğünden ultrasonda net görünmüyor. Eşin de bir an önce gitsin bence. Erkeklerde de en az kadınlar kadar sorun olabiliyor.
Çokta gerek yok o zaman canım. Sen bilirsin.Yok yapmıyorum adetlerim düzenli hep 28 yada 29 gün tutmazsa adet olunca alıcam bu ay sanırım
Kendiliğinden anlatıyorsa gerek yok zaten :)Yani tabikiama ben hic sormadim be ne yiyim ne iciyim diye bisey gerekiyosa kendisi soyluyor zaten kaldiki ben bulanti ve istifradan pek biseyde yiyemiyorm canim hic istemiyor bise
Kız içsin fındık fıstık ceviz falan da yedir. Bi süre sonra ereksiyon sorunu yaşar ilişkiden soğur. Sen ısrar et psikolojik baskı yapEşime diyorum seri üretime geçmen lazım ne yersin içersin bilmiyorum dedim keçiboynuzu özü aldırdım adam hiç yemiyor unutuyor
Yok ya ne tuylenmesi 6.haftadan sonra basliyor canim 3 haftaya yakin oldu iste öldürüyor beni ilk 3 gun mahvoldum ilac verdi doktorum simdi onu aldigim halde devam ediyor canim yapacak bisey yok 4.ay gibi gecer diyolarKendiliğinden anlatıyorsa gerek yok zaten :)
Şimdiden başladı mı mide bulantısı. Çocuk tüylenmeye başladığında olur derler hep ama doğru değil miymiş ki.
Mentollü mendillerden al kokla çok güzel hafifletiyor. Ya da mentollü nane de atabilirsin ağzına. Polo şeker var naneli o da çok güzel gideriyor mide bulantısını. Ben normalde yaşamam ama uzun yolda çok bulanır midem Metod geliştirmeye başladım bi süre sonra :) hamilelikten dolayı olursa bi de yandım ben:)Yok ya ne tuylenmesi 6.haftadan sonra basliyor canim 3 haftaya yakin oldu iste öldürüyor beni ilk 3 gun mahvoldum ilac verdi doktorum simdi onu aldigim halde devam ediyor canim yapacak bisey yok 4.ay gibi gecer diyolar
Ay yok bacim buna hic bise fayda etmiyor yasarsan gorursun sakiz bile cigniyorum ama cıkMentollü mendillerden al kokla çok güzel hafifletiyor. Ya da mentollü nane de atabilirsin ağzına. Polo şeker var naneli o da çok güzel gideriyor mide bulantısını. Ben normalde yaşamam ama uzun yolda çok bulanır midem Metod geliştirmeye başladım bi süre sonra :) hamilelikten dolayı olursa bi de yandım ben:)
Hız güzel canım. Miktarı ve sıvılaşma süresi güzel. Sen uzun süre yatmasan da olur. Yapışıklılığa bakılmamış.Eki Görüntüle 2109395 eşimin eski değerleri bu dün atamamıştım ya anlayan
Ayy çok kötü. İnşallah geçer bi an önce.Ay yok bacim buna hic bise fayda etmiyor yasarsan gorursun sakiz bile cigniyorum ama cıksu icsen o bile geri cikiyor
InsallahAyy çok kötü. İnşallah geçer bi an önce.
Normal yapılı yüzde 9 toplam total 54 milyon spermHız güzel canım. Miktarı ve sıvılaşma süresi güzel. Sen uzun süre yatmasan da olur. Yapışıklılığa bakılmamış.
Sayı bana biraz düşük geldi. Bizde 39 milyondu az demişti doktor. Ama 20 milyon üzerinde sıkıntı olmaz gebelik gerçekleşebilir yine de. İleri hıza da bakılmamış onu da anlamadım. Asıl önemli olan ileri hızdır, genelde ileri hızlı olanlar döller yumurtayı.
Morfolojiyi okuyamadım, sağ üste % kaç yazıyor canım?
Aynen canım bende çok duydum. Biraz önce bişey öğrendim çok canım sıkıldı. Nar bebeğin tutunmasını kolaylaştırır diye duymuştum bir haftadır her gün bir büyük nar yiyordum az önce de yedim. Ama öğrendim ki ilk 3 ay asla yenmemeliymiş. Limon ve maydonoz gibi yani. rahim kasılmasına neden olup bebeğin düşmesine neden oluyormuş. Acaba benim sancım bu yüzden mi böyle fazla. Günde 1 taneden bişey olmaz heralde. Saraçoğlu asla yemeyin ilk 3 ay demiş.
Biliyor muydun sen ?
%9 mu. Çok iyi. Total değil ml de ki önemli. Ama bence bu değerlerle çocuk olmaması mucize olur :) güzel değerler. Sende var mıydı sıkıntı.Normal yapılı yüzde 9 toplam total 54 milyon sperm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?