Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunlarda ne dediğini bilmiyor mu ne.

Videoyu izlesene canım, doğal progesteron diyor.
Ama proteston yüksekse içmeyin diyor.
Benim rahim duvarı kalın canım 11.7 mm aynı şekilde progesteron da yüksek. Kullanmamalıyım demekki. bi de bu hamile olanlar için değil düşünenler için gibi geldi bana. Günde 1 tane yemekten bişey olmaz heralde. Bundan sonra tüketmem olur biter :)

Şöyle düşündüm 10.12.13.14.15.16.18 olur hesap ettim ne kadr uyarım bilmiyorum da inşallah gerek kalmaz doktor ayın tam ortasını tutturmanız lazım demiş
Mantıklı canım yumurtlama dünleri peş peşe olsun sonra 2 günde bir de olur. Yumurtlama takibi yapıyor muydun ?

Onlar yok çok şükür. Cuma keseyi görmeye gittiğimde ayrıntılı sorarım ben neyi yiyiim neyi yemiim diye. Ağrıları da sorarım. İçimi rahatlatsın bi, o kadar para verdik hakkını versin
Yani tabiki ama ben hic sormadim be ne yiyim ne iciyim diye bisey gerekiyosa kendisi soyluyor zaten kaldiki ben bulanti ve istifradan pek biseyde yiyemiyorm canim hic istemiyor bise

Tamam canım çok teşekkür ederimm

Yani tabiki ama ben hic sormadim be ne yiyim ne iciyim diye bisey gerekiyosa kendisi soyluyor zaten kaldiki ben bulanti ve istifradan pek biseyde yiyemiyorm canim hic istemiyor bise
Kendiliğinden anlatıyorsa gerek yok zaten :)
Şimdiden başladı mı mide bulantısı. Çocuk tüylenmeye başladığında olur derler hep ama doğru değil miymiş ki.

Eşime diyorum seri üretime geçmen lazım ne yersin içersin bilmiyorum dedim keçiboynuzu özü aldırdım adam hiç yemiyor unutuyor
Kız içsin fındık fıstık ceviz falan da yedir. Bi süre sonra ereksiyon sorunu yaşar ilişkiden soğur. Sen ısrar et psikolojik baskı yap keçiboynuzu özü de süper faydalı.

Kendiliğinden anlatıyorsa gerek yok zaten :)
Şimdiden başladı mı mide bulantısı. Çocuk tüylenmeye başladığında olur derler hep ama doğru değil miymiş ki.
Yok ya ne tuylenmesi 6.haftadan sonra basliyor canim 3 haftaya yakin oldu iste öldürüyor beni ilk 3 gun mahvoldum ilac verdi doktorum simdi onu aldigim halde devam ediyor canim yapacak bisey yok 4.ay gibi gecer diyolar

Yok ya ne tuylenmesi 6.haftadan sonra basliyor canim 3 haftaya yakin oldu iste öldürüyor beni ilk 3 gun mahvoldum ilac verdi doktorum simdi onu aldigim halde devam ediyor canim yapacak bisey yok 4.ay gibi gecer diyolar
Mentollü mendillerden al kokla çok güzel hafifletiyor. Ya da mentollü nane de atabilirsin ağzına. Polo şeker var naneli o da çok güzel gideriyor mide bulantısını. Ben normalde yaşamam ama uzun yolda çok bulanır midem Metod geliştirmeye başladım bi süre sonra :) hamilelikten dolayı olursa bi de yandım ben:)

Ay yok bacim buna hic bise fayda etmiyor yasarsan gorursun sakiz bile cigniyorum ama cık su icsen o bile geri cikiyor

Eki Görüntüle 2109395 eşimin eski değerleri bu dün atamamıştım ya anlayan
Hız güzel canım. Miktarı ve sıvılaşma süresi güzel. Sen uzun süre yatmasan da olur. Yapışıklılığa bakılmamış.
Sayı bana biraz düşük geldi. Bizde 39 milyondu az demişti doktor. Ama 20 milyon üzerinde sıkıntı olmaz gebelik gerçekleşebilir yine de. İleri hıza da bakılmamış onu da anlamadım. Asıl önemli olan ileri hızdır, genelde ileri hızlı olanlar döller yumurtayı.
Morfolojiyi okuyamadım, sağ üste % kaç yazıyor canım?

Normal yapılı yüzde 9 toplam total 54 milyon sperm

Canım burada sana yazmıştık nar hamileyken yenmez diye okumadangeçmiş olabilirsin.

Kizlar estradiol ne oluyor
Benim değerlerim
Serbest t3 2.95
Serbest t4 1.11
Tsh 7.25 ten 3.43 e dustu
Lh 5.9
Estradiol 68.43
Fsh 6.5 bu 2 Şubat'ta gittigimde yapilan tahlil sonucu doktor cok guzel dedi ama sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…