Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım burada sana yazmıştık nar hamileyken yenmez diye okumadangeçmiş olabilirsin.
Sen mi yazmıştın canım. Görmemişim valla. Herkeste biliyormuş bi ben bilmiyormuşum :) olsun rabbim korur sonraki günlerde daha dikkatli olurum. Başka ne var kullanılmaması gereken. Limon maydonoz roka duydum bi de.

%9 mu. Çok iyi. Total değil ml de ki önemli. Ama bence bu değerlerle çocuk olmaması mucize olur :) güzel değerler. Sende var mıydı sıkıntı.
Bunla ilk ayda çocuk oldu zaten kızım 4.5 yaşında hamile kalınca baika doktora sordu hanç yalandan hocam değerler nasıl sıkıntı var mı diye meğer adam aöeliyat etmek için bunla çocuk olmaz demiş eşimde oldu bile eşim hamile demiş şimdi 2. Için uğraşıyoruz henüz tutmadı eski kağıtları aldı gitti başka doktor bunlar çok iyi sıkıntı yok ki demiş tekrar bakalım demiş işte çarşamba gitcek yine şimdi ne çıkıcam bakalım.çok şükür bende sorun yok sanırım hiç sıkıntım olmadı rahimle ilgili çok şükür adetlerim de hep düzenli

Bu değerlere nasıl olmaz demiş yaa vicdansız. İnşallah eşinin değerleri böyle kalmıştır canım. Sağlıklı besleniyorsa sigara alkol tüketmiyorsa bişey olacağını sanmam. Ama tekrardan bakmakta fayda var tabi.

Sigara alkol kullanmıyor sağlıklı besleniyor sayılır arada aldığı cipslerin yarısını çöpe döksem de varikosel var işte o etkiliyor onu için ultrason çekindi sol tarafda var sadece ama ağrılı filan değil

Kızlar doktoruma akıntım olduğunu söyledim bana gyno lomexin fitil verdi 600 mg ovül. 6 tane verdi her gece 1 tane diye önerdi eczacı da . Sizce bu fitiller gebeliği engeller mi bir de krem verdi kaşıntım için . ?

Sen mi yazmıştın canım. Görmemişim valla. Herkeste biliyormuş bi ben bilmiyormuşum :) olsun rabbim korur sonraki günlerde daha dikkatli olurum. Başka ne var kullanılmaması gereken. Limon maydonoz roka duydum bi de.

Maydonoz ada çayı nar kahve kokoreç sakatat açık süt pastörize olmayan peynir mayonez çiğ balık. Ete filan eldivensiz dokunma. Bana tavuk da yasak demişti doktorum. Bitki çayı olarak çok acil durumlarda ıhlamur önermişti. Hazır soslar ve ketçap da yasak. Aklıma geldikçe yazarım.

Bende diyorum her değer tavan yapmışken sayı niye onlara göre daha düşük. Ondan demekki aklıma geldi de dillendirmek istemedim. İleri boyutta değilse sıkıntı olacağını sanmam canım. Sayının daha düşük olmasına sebep oluyor belli ki ama düşük hali bile engel değil olur yani. Sen keçiboynuzu özünü ne yap ne et içir ona. Dediğin gibi cips falan tükettirme. Canı çok isterse sen evde kızart. Çok zararlı onlar. Bence bu değerlerle çok geçmeden hamilelik haberini alırız senin. Öyle hissediyorum :)

Ayy açık süt derken, ben hiç hazır süt tüketmem tatlılar dışında. Babaannemin inekleri var her ailemin yanına gittiğimde 10-20 kilo verir bi kısmını yoğurt yaparım, bi kısmını içmek için kavanozlara doldurur tüketirim. Daha sağlıklı değil mi yaa. İçmiiim mi daha. Eti biliyorum çocukta leke yapmasın diye heralde ciğer falan da öyleymiş.
Bi de etsiz çiğ köfte bile yeme dedi yengem doğru mu yoksa abartıyor mu. Çok severim çiğ köfteyi

Mantar var büyük ihtimalle. Gebeliği engellemez ama o sırada gebelik oluşursa çocuğun engelli olma ihtimali yüksek. Kısa süreli zaten sabredin ilişkiye girmeyin.

Çok sağol canım ya inşallah keçi boynuzu özünü kıza yediriyorum bol bol benim kız çiroz biraz yemekle hiç işi olmaz

Hayır canım çocukta leke yapmasın filan diye değil bunlar batıl inanç. Etin üzerinde yaşayan bakterilerden dolayı aynı şeyi tavuk için de geçerli.

Arkadaş çok doğru yazmış canım birde toprağa filan çıplak elle dokunulmicak tavuk filan ben hiç çiğ köfte yememiştim sucuk mayonez filan kola filan da yasak tabi arada ayda bir canım çekerse azıcık yerdim

Maydonoz ve limon niye yasak

Kızlar merhaba hamile kalmaya çabalayan tğm arkadaslar inşallah en kısa zamanda güzel haberi alır. Benim gibi haberi alanlara da sorunsuz hayırlı mutlu gebelikler dilerim. Benim de hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Dün kendi dr um dısında bir dr a gittim keseyi gördü ama küçük bir hafta sonra gel dedi. Bugün belimde ağrı var kasıklarımda bi gerginlik kasılma hissi bacaklarıma vuruyor. Benzer seyler olan varsa nolur Allah rızası için yazsın lütfen.. Bide kese olayında her kücük olana iğne mi yapılır burada öyle okudum benim küçükmüş ama hiç iğne falan demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…