Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Allahtan değerin çok yükselip seni heveslendirmeden gelmiş adetin. Beterin beteri var. Bana kaç doktor kimyasal dedi ama çok şükür arttı.Evet maalesef. iki gün önceki değer 10.7 bugün ise 4.5 ve yoğun phtılı kanamam var. yaşım 35. eylül sonu ekim başında boş gebelikten ötürü kürtaj olmuştum canım.
Limon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.Limon yasak değil ama maydonoz Rahmi kasılmasına sebep olduğu için yasak. Ne miktar değil ama aşırı miktarda yenirse
Canım buradaki hamilelerin hepsine oluyor o. Bende de var. Hemde dayanılmayacak gibi oluyor bazen. İçini ferah tut. Kese büyüdüğü için olabilir.Kızlar merhaba hamile kalmaya çabalayan tğm arkadaslar inşallah en kısa zamanda güzel haberi alır. Benim gibi haberi alanlara da sorunsuz hayırlı mutlu gebelikler dilerim. Benim de hamile arkadaşlara bir sorum olacak. Dün kendi dr um dısında bir dr a gittim keseyi gördü ama küçük bir hafta sonra gel dedi. Bugün belimde ağrı var kasıklarımda bi gerginlik kasılma hissi bacaklarıma vuruyor. Benzer seyler olan varsa nolur Allah rızası için yazsın lütfen.. Bide kese olayında her kücük olana iğne mi yapılır burada öyle okudum benim küçükmüş ama hiç iğne falan demedi.
Hee anladım canım. Tamam teşekkür ederim:)Hayır canım çocukta leke yapmasın filan diye değil bunlar batıl inanç. Etin üzerinde yaşayan bakterilerden dolayı aynı şeyi tavuk için de geçerli.
Dikkat edicem canım teşekkür ederim :)Arkadaş çok doğru yazmış canım birde toprağa filan çıplak elle dokunulmicak tavuk filan ben hiç çiğ köfte yememiştim sucuk mayonez filan kola filan da yasak tabi arada ayda bir canım çekerse azıcık yerdim
Kilo almasını istiyorsan yemekten hemen sonra yedir canım. Önce yenirse kilo verdiriyor sonra yenirse aldırıyor.Çok sağol canım ya inşallah keçi boynuzu özünü kıza yediriyorum bol bol benim kız çiroz biraz yemekle hiç işi olmaz
Yemekten sonra yediriyorum zaten sabah kahvaltıda en son veriyorum çok şükür ki pekmez filan seviyor 4 yılda 3 şişe bitirdi daha önce kilo yapmadı ama sağlık yönünden faydası olmuştur en azındanKilo almasını istiyorsan yemekten hemen sonra yedir canım. Önce yenirse kilo verdiriyor sonra yenirse aldırıyor.
çok şükür artmış. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:) evet benim çok erken farkedildi yani kanama hemen oldu. sonra daha da üzülürdüm. bir ay sonra gel dedi. ama bu ikinci olumsuz gebeliğim.Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Allahtan değerin çok yükselip seni heveslendirmeden gelmiş adetin. Beterin beteri var. Bana kaç doktor kimyasal dedi ama çok şükür arttı.
Çiğ soğan neden yenmiyormuş ki? Bana doktorumun verdiği listede bunlar yoktu. Ona istinaden yazdım canımLimon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.
Canım göğsün ne durumda?yumuşamadığı zaman korkma.sürekli kontrol et.her zaman hassas olmasi lazım.Yapıskan alıntıyla hafıf kahvelık geldı benden yannıye oluyo bu korkuyorum artık
Tabi canım olur. Kilo niye yapmadı bilemedim ama. Eşime yemeklerden sonra verdim aldı hemen kilo. Baya zayıftı.Yemekten sonra yediriyorum zaten sabah kahvaltıda en son veriyorum çok şükür ki pekmez filan seviyor 4 yılda 3 şişe bitirdi daha önce kilo yapmadı ama sağlık yönünden faydası olmuştur en azından
Bende 5 gündür var o canım. Bebek yerleşirken oluyormuşmuş öyle dedi doktor.Yapıskan alıntıyla hafıf kahvelık geldı benden yannıye oluyo bu korkuyorum artık
Benim karnım çok ağrıdı bugün yaBende 5 gündür var o canım. Bebek yerleşirken oluyormuşmuş öyle dedi doktor.
Bebm kıza hiç bişi bişo yapmıyo kocaya yedirdim şimdi sabah yemiştim ben dedi olsun yine ye bişi olmaz çok faydalı dedimTabi canım olur. Kilo niye yapmadı bilemedim ama. Eşime yemeklerden sonra verdim aldı hemen kilo. Baya zayıftı.
Eğer tek taraflı bi ağrı değilse sıkıntı değil canım. Tek taraflı ağrı dış gebeliğe işaretmiş. Gerçi sen keseyi görmüştün dimi ?Benim karnım çok ağrıdı bugün ya
Ağrı da oluyor dolgunlukta oluyor ama iki göğüste de oluyor canım. Yeşil damarlar var mı göğsünde?Bata 8 gün var sol göğsüm acıyor sanki sağda bişi yok önceki aylarda sadece dolgunluk olurdu acıma olmamıştı sevineyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?