Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet maalesef. iki gün önceki değer 10.7 bugün ise 4.5 ve yoğun phtılı kanamam var. yaşım 35. eylül sonu ekim başında boş gebelikten ötürü kürtaj olmuştum canım.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Allahtan değerin çok yükselip seni heveslendirmeden gelmiş adetin. Beterin beteri var. Bana kaç doktor kimyasal dedi ama çok şükür arttı.

Limon yasak değil ama maydonoz Rahmi kasılmasına sebep olduğu için yasak. Ne miktar değil ama aşırı miktarda yenirse
Limon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.

Canım buradaki hamilelerin hepsine oluyor o. Bende de var. Hemde dayanılmayacak gibi oluyor bazen. İçini ferah tut. Kese büyüdüğü için olabilir.

Dikkat edicem canım teşekkür ederim :)

Çok sağol canım ya inşallah keçi boynuzu özünü kıza yediriyorum bol bol benim kız çiroz biraz yemekle hiç işi olmaz
Kilo almasını istiyorsan yemekten hemen sonra yedir canım. Önce yenirse kilo verdiriyor sonra yenirse aldırıyor.

Kilo almasını istiyorsan yemekten hemen sonra yedir canım. Önce yenirse kilo verdiriyor sonra yenirse aldırıyor.
Yemekten sonra yediriyorum zaten sabah kahvaltıda en son veriyorum çok şükür ki pekmez filan seviyor 4 yılda 3 şişe bitirdi daha önce kilo yapmadı ama sağlık yönünden faydası olmuştur en azından

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrar yaşatmasın. Allahtan değerin çok yükselip seni heveslendirmeden gelmiş adetin. Beterin beteri var. Bana kaç doktor kimyasal dedi ama çok şükür arttı.
çok şükür artmış. Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:) evet benim çok erken farkedildi yani kanama hemen oldu. sonra daha da üzülürdüm. bir ay sonra gel dedi. ama bu ikinci olumsuz gebeliğim.

Arkadaşlar bi sorum olacak , eşim idrar yolu enfeksiyonu olmuş . Doktor antibiyotik verdi . Sizce bi Sıkıntı olur mu ?bu aydan benim umudum yok açıkçası .. Bu hafta yumurtlama haftasıydı eşimde isteksizlik ve sıkıntı oldu. Sadece iki günü değerlendirebildik . Onun dışında denemelerimiz boş çıktı . Acaba bunun enfeksiyonla ilgisi olabilir mi?

Yemekten sonra yediriyorum zaten sabah kahvaltıda en son veriyorum çok şükür ki pekmez filan seviyor 4 yılda 3 şişe bitirdi daha önce kilo yapmadı ama sağlık yönünden faydası olmuştur en azından
Tabi canım olur. Kilo niye yapmadı bilemedim ama. Eşime yemeklerden sonra verdim aldı hemen kilo. Baya zayıftı.

Bata 8 gün var sol göğsüm acıyor sanki sağda bişi yok önceki aylarda sadece dolgunluk olurdu acıma olmamıştı sevineyim mi

Bata 8 gün var sol göğsüm acıyor sanki sağda bişi yok önceki aylarda sadece dolgunluk olurdu acıma olmamıştı sevineyim mi
Ağrı da oluyor dolgunlukta oluyor ama iki göğüste de oluyor canım. Yeşil damarlar var mı göğsünde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…