Günde iki kere yiycek tabi. Bi sefer yeterli olmaz. Söylenmesin faydalı bişey yediriyorsun sonuçta :)Bebm kıza hiç bişi bişo yapmıyo kocaya yedirdim şimdi sabah yemiştim ben dedi olsun yine ye bişi olmaz çok faydalı dedim
Kız bu ne kopkoyu olmuş lh. Bende niye olmadı ki. Ayy meraklandım bi test yapcam:)Eki Görüntüle 2109471 Kızlar bol su tüketerek yaptığım ovulasyon testi
Ay ben kesip kesip limon yiyom bazen tuzlayıp kim bilir kaç kere yedim iki üç limonu aynı anda.. Hiç bilmiyordumLimon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.
Hayır görmedim canım ama sol üst karnım agridiEğer tek taraflı bi ağrı değilse sıkıntı değil canım. Tek taraflı ağrı dış gebeliğe işaretmiş. Gerçi sen keseyi görmüştün dimi ?
Toprak çiğ ete dokunmama vs toksoplazma direnciniz yoksa geçerli eğer varsa sıkıntı değilDikkat edicem canım teşekkür ederim :)
Yaptinmi:))Kız bu ne kopkoyu olmuş lh. Bende niye olmadı ki. Ayy meraklandım bi test yapcam:)
İnaan cok panik yapıyor hele kesesi kücük olduğu için iğne yapılanları okuyunca iyice korktum bana yapılmadı diye... Ay şu ilk üç ayı bir atlatsak gerisi kolay gbi geliyorCanım buradaki hamilelerin hepsine oluyor o. Bende de var. Hemde dayanılmayacak gibi oluyor bazen. İçini ferah tut. Kese büyüdüğü için olabilir.
Benim genel olarak sol taraf ağrır ama keseyi de gördümHayır görmedim canım ama sol üst karnım agridi
Benim genel olarak sol taraf ağrır ama keseyi de gördüm
Daha da olacak canım o normal rahim büyüyor. Benim bugün bel ve kasık birlikte ağrıyordu ona tedirgin oldum. Ama ilk öğrendiğimde kasıklarım ağrırken dr a çok sordum rahmin büyüyor normal dedi hepBugün ağrıdı ya sadece
Yeni başladı akşamüstü belki yarın da diğerinde olur damar göremedim ilkinde göğüslerim baya büyümüştü o kaldı sadece aklımdaAğrı da oluyor dolgunlukta oluyor ama iki göğüste de oluyor canım. Yeşil damarlar var mı göğsünde?
Yapıskan alıntıyla hafıf kahvelık geldı benden yannıye oluyo bu korkuyorum artık
Bata 8 gün var sol göğsüm acıyor sanki sağda bişi yok önceki aylarda sadece dolgunluk olurdu acıma olmamıştı sevineyim mi
Binim ilkibde hiç bulantı vs olmadı ilk 6. Haftada başladı bulantı yada 7 filandı ilk göğüslerim baya büyümüştü hiç inmediProgestan aliyormusun canım. Çalışıyorsun, bence istirahat etmen gerekiyor. Şu aşamada bir hafta izin alsan belki şu dönemi atlatırsın.
Göğüsler bazende hiç ağrımıyor. Benimkinde hiç his yoktu. Geçen aylarda da simsizladi. Ama gebelik olmadi. Ben mide bulantısını baz alıyorum en çok hamilelik belirtisinde. Diğer ağrılar adette e gebelikte e oluyor.
Benim rahim duvarı kalın canım 11.7 mm aynı şekilde progesteron da yüksek. Kullanmamalıyım demekki. bi de bu hamile olanlar için değil düşünenler için gibi geldi bana. Günde 1 tane yemekten bişey olmaz heralde. Bundan sonra tüketmem olur biter :)
zaten anne de değil çocukta kanının sulu olmasına tansiyonun hep düşük olmasına neden oluyor. Ben bizzat örneğiyim bunun. Annem deli gibi ekşi aşermiş bana hamileyken dilim dilim limon yemiş. Şimdi benim kanın sulu, o yüzden kanamalarım zor durur pıhtılaşma geç oluyor. Kaza falan yaşarsam sıradan insanlardan daha fazla hayati riskim oluyor yani. Burun kanamasından durmayıp acillik olan biriyim ben düşün :)Ay ben kesip kesip limon yiyom bazen tuzlayıp kim bilir kaç kere yedim iki üç limonu aynı anda.. Hiç bilmiyordum
Binim ilkibde hiç bulantı vs olmadı ilk 6. Haftada başladı bulantı yada 7 filandı ilk göğüslerim baya büyümüştü hiç inmedi
Bana da normal geldide belim ilk andan beri ağrıyorDaha da olacak canım o normal rahim büyüyor. Benim bugün bel ve kasık birlikte ağrıyordu ona tedirgin oldum. Ama ilk öğrendiğimde kasıklarım ağrırken dr a çok sordum rahmin büyüyor normal dedi hep
Kızlar adetlerim duzensiz en fazla 10 gun gecikmisti ama hic bu kadar gecikmemisti 20 gun oldu 8 gun once kan testi yaptirdim 0.30 negatif ama iki gundur ara ara adet sancisi cekiyorum oldum saniyorum seffaf akinti geliyo adet sokturucu icmek istemiyorum gecen ay doktora gittim yumurtaliklarin gayet iyi hic bi problem yok dedi ondan sonrada adet gormedim zaten tekrar test yapmali miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?