- 30 Ocak 2018
- 476
- 234
- 103
Ben internette okudum kasık ağrısı ne zaman tehlikeli olur diye bel ile birlikte ağrırsa lekenme olursa vs yazıyordu o yüzden çok tedirgin oldum ama senin başından beri ağrıyorsa aynı şey değil benceBana da normal geldide belim ilk andan beri ağrıyor
Hiç kanaman var mı. Ama dış gebelikte ki ağrı dayanılmayacak kadar şiddetli oluyormuş.Hayır görmedim canım ama sol üst karnım agridi
Aynen herkeste olan şu sıradan sancı bile aklımı başımdan aldıİnaan cok panik yapıyor hele kesesi kücük olduğu için iğne yapılanları okuyunca iyice korktum bana yapılmadı diye... Ay şu ilk üç ayı bir atlatsak gerisi kolay gbi geliyor
O ney ki hiç duymadım. Alerjik bişeyse hiç bişeye alerjim yok.Toprak çiğ ete dokunmama vs toksoplazma direnciniz yoksa geçerli eğer varsa sıkıntı değil
Yapmayı unuttum yaaa:) Yarın yapayım madem. Yarım saattir düşünüyorum bişey yapcaktım diye :)Yaptinmi:))
Ya limon deme bana.zaten anne de değil çocukta kanının sulu olmasına tansiyonun hep düşük olmasına neden oluyor. Ben bizzat örneğiyim bunun. Annem deli gibi ekşi aşermiş bana hamileyken dilim dilim limon yemiş. Şimdi benim kanın sulu, o yüzden kanamalarım zor durur pıhtılaşma geç oluyor. Kaza falan yaşarsam sıradan insanlardan daha fazla hayati riskim oluyor yani. Burun kanamasından durmayıp acillik olan biriyim ben düşün :)
Hemde tansiyonum doğuştan düşüktür. 5-10'u geçmiyor tansiyon. Ve işin kötü tarafı limona bende bayılıyorum. Ama çok tüketemiyorum elim kolum uyuşmaya başlıyor halsizlik geliyor durduruyorum kendimi. Herşeye limon sıkan biriyim ben. :)
Bekle bakalım biraz. Damarlanma önemli bi belirtiymiş ama bende hassasiyetin ikinci günü oldu.Yeni başladı akşamüstü belki yarın da diğerinde olur damar göremedim ilkinde göğüslerim baya büyümüştü o kaldı sadece aklımda
Kız 4 .5 yaşındaKişiye göre değişiyor demekki. Ilki neydi canım.
Allah seniYapmayı unuttum yaaa:) Yarın yapayım madem. Yarım saattir düşünüyorum bişey yapcaktım diye :)
Aylardır sadece sertlik olurdu ilk defa acıma olunca umutlandım işte her ay farklı bişi oluyor zatenBekle bakalım biraz. Damarlanma önemli bi belirtiymiş ama bende hassasiyetin ikinci günü oldu.
Akşam ağrıdı geçti canım kanama falan yok suanHiç kanaman var mı. Ama dış gebelikte ki ağrı dayanılmayacak kadar şiddetli oluyormuş.
Ben ölçtürmek için gitmedim canım. Alttan muayene oldu. Endometrium'u 11.7 git asistanına dedi. Ne olduğunu bildiğim için anladım güzel bile dedim içimden, peşinden açıkladı doktor rahim duvarı kalınlaşmış kendini gebeliğe hazırlamış rahim dedi. Tabi bu kimyasal diyen doktor :) ama progesteronum yumurtlamadan 7 gün sonra 24tü ordan belli yani rahim duvarının kalınlaşmakta olduğu.Günde 1 taneden bişey olmaz canım. O bir bardak nar suyu diyor bir bardak nar suyu için 2-3 nar lazım.
Şimdi doğal progesteron diyor. Düşük riski olanlara da progesteron veriliyor anlamadım bu işi. Benim anladigim tutunmayı sağlıyor rahmi kalinlastirarak.. Rahim duvarını nasıl olcturdun ki? Bende progesteron testi yapmadan progestan verdi. Belki yeterli bilmeden. Valla bu doktorlar ne yapıyor anlamış değilim.
Sürekli olmuyor ağrıyor geçiyor leke yol çok şükürBen internette okudum kasık ağrısı ne zaman tehlikeli olur diye bel ile birlikte ağrırsa lekenme olursa vs yazıyordu o yüzden çok tedirgin oldum ama senin başından beri ağrıyorsa aynı şey değil bence
Süper canım. Herşey yolunda o zaman. Bebek yer hazırlıyor kendine:) Ufak kahverengi lekelenmeler olursa korkma. Gayet normal bişey. Sancı çok olursa ve giderek artarsa bi de kanama başlarsa o zaman sıkıntı. Ama sende durum böyle değil çok şükür.Akşam ağrıdı geçti canım kanama falan yok suan
İnşallah hissettiğin gibidir canım.Aylardır sadece sertlik olurdu ilk defa acıma olunca umutlandım işte her ay farklı bişi oluyor zaten
Bak bu konuda zıttız :)Ya limon deme bana.
Bende nefret ederim.midem bulanır.
Ekşiyi hiç sevmem.eksi elma mandalina portakal hic yiyemem.eksi bisey olursa çöpe atarım.
Hayır canım bir virüs kedi dışkısı iyi pişmemiş yada çiğ et ve topraklı sebzelerden geçiyor. Kan tahliliyle baktırması lazım her gebenin diğer kızamıkcık sarılık rubella gbi buna da bakılıyor. benim direncim yok yani daha once kediden etten yada çiğ sebzeden bana bulaşmamış bunun için gebelik boyunca ayda bir kan verip baktırmam lzm tedbir için. Eğer vürusu hamileyken kapar ve tedavi olmazsa hasta bebeği almaları bazen en sağlıklı sonuç oluyormuş ciddi birşey yani.O ney ki hiç duymadım. Alerjik bişeyse hiç bişeye alerjim yok.
Canım bende tarçın biliyorum ama doğru mu bilmemSen mi yazmıştın canım. Görmemişim valla. Herkeste biliyormuş bi ben bilmiyormuşum :) olsun rabbim korur sonraki günlerde daha dikkatli olurum. Başka ne var kullanılmaması gereken. Limon maydonoz roka duydum bi de.
Korkuyorum her hafta araliklarla kan testi yaptirdim hep negatif ama yarin test aliyim pazartesi sabah yapiyim en iyisi ikinci adet tarihim geliyo bizim batlar ayniydi 20 ocak hatirladin miCanım ne duruyorsun yapsana test, bakalım neymiş.
Ay inşallah hepimiz lu evhamlı süreci en kısa zamanda atlatırız canım... Senin ağrıların benimki gibi sanırım. Ağrıyınca imkanın varsa yat geçiyor o zamanS
Sürekli olmuyor ağrıyor geçiyor leke yol çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?