Öğrendiğim iyi oldu canım. Teşekkür ederim. Peki kaçıncı ayda yapmalıyım bunu.Hayır canım bir virüs kedi dışkısı iyi pişmemiş yada çiğ et ve topraklı sebzelerden geçiyor. Kan tahliliyle baktırması lazım her gebenin diğer kızamıkcık sarılık rubella gbi buna da bakılıyor. benim direncim yok yani daha once kediden etten yada çiğ sebzeden bana bulaşmamış bunun için gebelik boyunca ayda bir kan verip baktırmam lzm tedbir için. Eğer vürusu hamileyken kapar ve tedavi olmazsa hasta bebeği almaları bazen en sağlıklı sonuç oluyormuş ciddi birşey yani.
Onu da bi araştırayım canım. Kapsamlı bi araştırma yapıp büyükçe bi kağıda yazıp mutfağa duvara asıcam yoksa imkanı yok hatırlamamın :)Canım bende tarçın biliyorum ama doğru mu bilmem
Canım neden yapiyim merak ettim ? Bugün yaptım silik ama belirgin silik dur atıyımSearte Canım. Tekrar ovulasyon testi yapsana. Benim testim koyulaşmaya başlıyor yeniden.
Canım neden yapiyim merak ettim ? Bugün yaptım silik ama belirgin silik dur atıyım
Böyle az öncekinde attığımda bugün arada yapmadımSearte Canım. Tekrar ovulasyon testi yapsana. Benim testim koyulaşmaya başlıyor yeniden.
Evet canım:)Bak bu konuda zıttız :)
Canımm limon nasıl yasak ya benim arkadaşım bizim yediğimiz marul salatası olsun brokoli olsun hepsini yiyordu. Limonsuz yemek yada brokoli mii oluuurLimon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.
Böyle az öncekinde attığımda bugün arada yapmadım
Ee benimki hiç silikleşmedi ki tam olarak baksana koyu değil mi bunlaar. Canım benim adet gibi sancılarım ağrılarım var geçen ayda olmuştu o yüzden bi garip oldum bütün hevesim gitti ya tek fark bacağıma vuruyor ve yeri sanki değişik gibi. Bat yakın olsa adet olcam dicem okadar yaniAdete yakın gebelik varsa koyulaşıyormus. O yüzden ben yaklaştıkça yapacağım ovulasyon testi.
Ee benimki hiç silikleşmedi ki tam olarak baksana koyu değil mi bunlaar. Canım benim adet gibi sancılarım ağrılarım var geçen ayda olmuştu o yüzden bi garip oldum bütün hevesim gitti ya tek fark bacağıma vuruyor ve yeri sanki değişik gibi. Bat yakın olsa adet olcam dicem okadar yani
Eşim şehir dışına çıkacak gidip gelsin hemen bı doktor a gidecem yaSüper canım. Herşey yolunda o zaman. Bebek yer hazırlıyor kendine:) Ufak kahverengi lekelenmeler olursa korkma. Gayet normal bişey. Sancı çok olursa ve giderek artarsa bi de kanama başlarsa o zaman sıkıntı. Ama sende durum böyle değil çok şükür.
Ayy şöyle bol limonlu bi haşlanmış brokoli ne güzel olurdu. Ayy canım çekti. Evde var yarın yapiim ama limonsuz olmaz gerçekten yaa. Ben abartmadan yerim valla napiim. :)Canımm limon nasıl yasak ya benim arkadaşım bizim yediğimiz marul salatası olsun brokoli olsun hepsini yiyordu. Limonsuz yemek yada brokoli mii oluuur
Misafirliğe gitmiştim bugün uzanamafimda ondan oldu sanırım 3 aylık olsaydikAy inşallah hepimiz lu evhamlı süreci en kısa zamanda atlatırız canım... Senin ağrıların benimki gibi sanırım. Ağrıyınca imkanın varsa yat geçiyor o zaman
Panik yapma canım. Herşey yolunda. Hatta sancın olmasa tuhaf olur bebekte hiç hareket yok diye. Sevinmen lazım tam tersi. Ama içim rahat etmez dersen git tabi.Eşim şehir dışına çıkacak gidip gelsin hemen bı doktor a gidecem ya
Hem kese görürüm en azından canım inşallah aile hekimi daha çocuğun ne zaman rahme yerleştiğini bilmiyorPanik yapma canım. Herşey yolunda. Hatta sancın olmasa tuhaf olur bebekte hiç hareket yok diye. Sevinmen lazım tam tersi. Ama içim rahat etmez dersen git tabi.
Bebel doğduktan sonra belli ediyor kendini. Yoğurt yemeyip kemiklerinin zayıf olması gibi düşün. Hamilelik sürecinde etkisi görülmez. Ama çocukta etki bırakır aşırı kullanımı tabi.Canımm limon nasıl yasak ya benim arkadaşım bizim yediğimiz marul salatası olsun brokoli olsun hepsini yiyordu. Limonsuz yemek yada brokoli mii oluuur
Anladım canım. Güzel olur tabi. Bhcg kaç peki canım. Eşin gelene kadar yükselir mi ki acaba o kadar hesapladın mı.Hem kese görürüm en azından canım inşallah aile hekimi daha çocuğun ne zaman rahme yerleştiğini bilmiyor
Ben bugün tutulmamış idrarla yaptım hatta afedersin kaba çok az gelmişti idrar yarın bi tutup denerim. Yoo çok su içerim. Karnım değilde kasıklarım ve yan kısımları gibi bacağıma vuruyor ağrısı. Göğsümde ağrıyor ama şöyle yara gibi sanki bıçakla kesilmiş gibi ağrıyor oda ovulasyon gününden 2. Gün sonra başladı onunda ilgisi yok yani. Sende atsana testini merak ettimEvet hep koyu gibi. Az mi su tuketiyorsun canım. Ondan mi acaba? Karin ağrısı oluyor gebelikte. Karnın komple her tarafı ağrıyor. Benim görünmeyecek derecede siliklesti şimdi köyü cikti
Ayy benimde canım çekti biliyor musun limonlu ne yapabilirim diye düşünüyorumm :)) bak ben brokoliyi çok seviyorum ama karnıbahar ve havuç haşlanmış dahada çokk seviyorumAyy şöyle bol limonlu bi haşlanmış brokoli ne güzel olurdu. Ayy canım çekti. Evde var yarın yapiim ama limonsuz olmaz gerçekten yaa. Ben abartmadan yerim valla napiim. :)
Anladım canım sende bi sor doktoruna bi liste iste bakalım.Bebel doğduktan sonra belli ediyor kendini. Yoğurt yemeyip kemiklerinin zayıf olması gibi düşün. Hamilelik sürecinde etkisi görülmez. Ama çocukta etki bırakır aşırı kullanımı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?