Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öğrendiğim iyi oldu canım. Teşekkür ederim. Peki kaçıncı ayda yapmalıyım bunu.

Eklentiler

• B99B8A44-DE10-4DC5-95AC-0722AF91A97E.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 53
  • 8EDFE683-ECD5-4BF0-B0B6-F6EB7374BA92.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 54
Limon yasak canım. Keşke olmasa. Tansiyonu düşürüp kanı sulandırıyor. Özellikle düşük tehlikesi olanlar asla kullanmamalıymış. He bi de çiğ soğan yenmez.
Canımm limon nasıl yasak ya benim arkadaşım bizim yediğimiz marul salatası olsun brokoli olsun hepsini yiyordu. Limonsuz yemek yada brokoli mii oluuur

Adete yakın gebelik varsa koyulaşıyormus. O yüzden ben yaklaştıkça yapacağım ovulasyon testi.
Ee benimki hiç silikleşmedi ki tam olarak baksana koyu değil mi bunlaar. Canım benim adet gibi sancılarım ağrılarım var geçen ayda olmuştu o yüzden bi garip oldum bütün hevesim gitti ya tek fark bacağıma vuruyor ve yeri sanki değişik gibi. Bat yakın olsa adet olcam dicem okadar yani

Evet hep koyu gibi. Az mi su tuketiyorsun canım. Ondan mi acaba? Karin ağrısı oluyor gebelikte. Karnın komple her tarafı ağrıyor. Benim görünmeyecek derecede siliklesti şimdi köyü cikti

Eşim şehir dışına çıkacak gidip gelsin hemen bı doktor a gidecem ya

Canımm limon nasıl yasak ya benim arkadaşım bizim yediğimiz marul salatası olsun brokoli olsun hepsini yiyordu. Limonsuz yemek yada brokoli mii oluuur
Ayy şöyle bol limonlu bi haşlanmış brokoli ne güzel olurdu. Ayy canım çekti. Evde var yarın yapiim ama limonsuz olmaz gerçekten yaa. Ben abartmadan yerim valla napiim. :)

Eşim şehir dışına çıkacak gidip gelsin hemen bı doktor a gidecem ya
Panik yapma canım. Herşey yolunda. Hatta sancın olmasa tuhaf olur bebekte hiç hareket yok diye. Sevinmen lazım tam tersi. Ama içim rahat etmez dersen git tabi.

Panik yapma canım. Herşey yolunda. Hatta sancın olmasa tuhaf olur bebekte hiç hareket yok diye. Sevinmen lazım tam tersi. Ama içim rahat etmez dersen git tabi.
Hem kese görürüm en azından canım inşallah aile hekimi daha çocuğun ne zaman rahme yerleştiğini bilmiyor

Bebel doğduktan sonra belli ediyor kendini. Yoğurt yemeyip kemiklerinin zayıf olması gibi düşün. Hamilelik sürecinde etkisi görülmez. Ama çocukta etki bırakır aşırı kullanımı tabi.

Hem kese görürüm en azından canım inşallah aile hekimi daha çocuğun ne zaman rahme yerleştiğini bilmiyor
Anladım canım. Güzel olur tabi. Bhcg kaç peki canım. Eşin gelene kadar yükselir mi ki acaba o kadar hesapladın mı.

Evet hep koyu gibi. Az mi su tuketiyorsun canım. Ondan mi acaba? Karin ağrısı oluyor gebelikte. Karnın komple her tarafı ağrıyor. Benim görünmeyecek derecede siliklesti şimdi köyü cikti
Ben bugün tutulmamış idrarla yaptım hatta afedersin kaba çok az gelmişti idrar yarın bi tutup denerim. Yoo çok su içerim. Karnım değilde kasıklarım ve yan kısımları gibi bacağıma vuruyor ağrısı. Göğsümde ağrıyor ama şöyle yara gibi sanki bıçakla kesilmiş gibi ağrıyor oda ovulasyon gününden 2. Gün sonra başladı onunda ilgisi yok yani. Sende atsana testini merak ettim

Ayy şöyle bol limonlu bi haşlanmış brokoli ne güzel olurdu. Ayy canım çekti. Evde var yarın yapiim ama limonsuz olmaz gerçekten yaa. Ben abartmadan yerim valla napiim. :)
Ayy benimde canım çekti biliyor musun limonlu ne yapabilirim diye düşünüyorumm :)) bak ben brokoliyi çok seviyorum ama karnıbahar ve havuç haşlanmış dahada çokk seviyorum

Bebel doğduktan sonra belli ediyor kendini. Yoğurt yemeyip kemiklerinin zayıf olması gibi düşün. Hamilelik sürecinde etkisi görülmez. Ama çocukta etki bırakır aşırı kullanımı tabi.
Anladım canım sende bi sor doktoruna bi liste iste bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…