Geldim mutfağa ne yapabilirim diye salatalık doğradım üstüne sıktım limon eşim ne yiyorsun dedi canım limon istedi salatalık yiyorum limon sıktım dedim. Hıııı yeee ekşiyi doğur ayşeyi dedii adam ya cilveli cilveliAyy şöyle bol limonlu bi haşlanmış brokoli ne güzel olurdu. Ayy canım çekti. Evde var yarın yapiim ama limonsuz olmaz gerçekten yaa. Ben abartmadan yerim valla napiim. :)
Aynen sağlıklı olan çoğu şeyi severim zaten :)Ayy benimde canım çekti biliyor musun limonlu ne yapabilirim diye düşünüyorumm :)) bak ben brokoliyi çok seviyorum ama karnıbahar ve havuç haşlanmış dahada çokk seviyorum
Ayy o da güzel oluyor. Salatalık sirkeyle de güzel oluyor :)Geldim mutfağa ne yapabilirim diye salatalık doğradım üstüne sıktım limon eşim ne yiyorsun dedi canım limon istedi salatalık yiyorum limon sıktım dedim. Hıııı yeee ekşiyi doğur ayşeyi dedii adam ya cilveli cilveliadam moda girmiş yazık ya üzülecek
Aaa doğru doktor da verir liste. Bi sorayım Cuma günü.Anladım canım sende bi sor doktoruna bi liste iste bakalım.
TebriklerEşim hala emin degil ya benimde kafamı karıştırdı
Kuzummmm burdayım :)Canımmm nerdesinnn batımıza az kaldı gel artıkkk :))aknhn
Gecmedimi canim senin idrar sorunu sanirim sen usuttun acaba bi tahlil mi versen lokositine bi baksinlar belki idrar yolu enfeksiyonu oldun sen gecmis olsun canimmKuzummmm burdayım :)
Bizim hafta içi iş hafta sonları da pek boş kalamadıgımız için malesef çok bakamıorm :)
Bu hafta da ablama geldik kalmaya elime tel alamadm pek :)
Evet bat a az kaldı kuzum ama takip etmiyorum ay kaçıncı gündeyim kaç gün kaldı vs bakmıorm düşünmüyorum o yüzden biri söleyince burdan girip bakıorm ancak :)
Bu ay olcagnı sanmıorm benim inanılmaz idrar sorunum var bu ay çok çabuk sıkışıyorum ve idrara cıksamda arkasndan misal öksürsem hapşırsam idrarımı kaçırıyorumhalbuki sıkışık değilim daha yeni wc den cıkmısım ama böle oluyo ya çok üşüttüm ya da enfeksiyon falan var :/
Dolayısıyla bu ay benim bişe yoktur kuzum inşallah sende vardır :)))
Poffff geçmedi kuzum geçmedi pedle dolaşıyorum abdest tutamıorm yAaGecmedimi canim senin idrar sorunu sanirim sen usuttun acaba bi tahlil mi versen lokositine bi baksinlar belki idrar yolu enfeksiyonu oldun sen gecmis olsun canimm
Canım haftaya perşembe gittiğim de 2000 lerde olması lazımAnladım canım. Güzel olur tabi. Bhcg kaç peki canım. Eşin gelene kadar yükselir mi ki acaba o kadar hesapladın mı.
Nasıl ya ciddi misinMantar var büyük ihtimalle. Gebeliği engellemez ama o sırada gebelik oluşursa çocuğun engelli olma ihtimali yüksek. Kısa süreli zaten sabredin ilişkiye girmeyin.
Ooo süper, annişini bekletmeden hemen gösterir inşallah kesesiniCanım haftaya perşembe gittiğim de 2000 lerde olması lazım
Sen ilaca bi baksana internetten. Mantar ya da enfeksiyon içinse ilişki olmaz asla. Akıntıdan deyince ilk aklıma mantar akıntısı geldi. Kokulu muydu akıntın ?Nasıl ya ciddi misinbunu ilk üç ayda hamilelere dahi veriyoruz diyor doktor. İlişkiyi falan da yasaklamadı . Çok ilginç şuan çok korktum aylardır uğraşıyoruz zaten olmuyor bizim . ALLAH CC KORUSUN
Aynıları bende de oluyordu enfeksiyon belirtileri bunlar. Geçmiş olsun canım. İdrarını yaptıktan sonra yanma da oluyor mu?Kuzummmm burdayım :)
Bizim hafta içi iş hafta sonları da pek boş kalamadıgımız için malesef çok bakamıorm :)
Bu hafta da ablama geldik kalmaya elime tel alamadm pek :)
Evet bat a az kaldı kuzum ama takip etmiyorum ay kaçıncı gündeyim kaç gün kaldı vs bakmıorm düşünmüyorum o yüzden biri söleyince burdan girip bakıorm ancak :)
Bu ay olcagnı sanmıorm benim inanılmaz idrar sorunum var bu ay çok çabuk sıkışıyorum ve idrara cıksamda arkasndan misal öksürsem hapşırsam idrarımı kaçırıyorumhalbuki sıkışık değilim daha yeni wc den cıkmısım ama böle oluyo ya çok üşüttüm ya da enfeksiyon falan var :/
Dolayısıyla bu ay benim bişe yoktur kuzum inşallah sende vardır :)))
Yok kuzum yanma falan olmuyo şükür o da olsa kesin enfeksiyon dicem :/ adet olayım bitsin de gidicem dr a bakalım 1 2 hafta daha idare ediyimAynıları bende de oluyordu enfeksiyon belirtileri bunlar. Geçmiş olsun canım. İdrarını yaptıktan sonra yanma da oluyor mu?
Anladım canım. Kötü bişey yoktur inşallah. Ürolojiye git kadın Doğuma falan gitme rastgele bi ilaç yazıp gönderiyorlar öyle olunca. Bi idrar kültürü verirsin.Yok kuzum yanma falan olmuyo şükür o da olsa kesin enfeksiyon dicem :/ adet olayım bitsin de gidicem dr a bakalım 1 2 hafta daha idare ediyim
Çatlatma iğnesinin mi 12nci günü yumurtlamanın mı ?12 gün sonra test yapicam kızlar zaman geçmiyor şimdiden napicam offf oldu mu olmadı mi
Yok Cnm çatlatma iğnesi yapıldım daha 3 gün oldu 12 gün daha nasıl bekleyeceğim diyorum sanki zaman geçmiyorÇatlatma iğnesinin mi 12nci günü yumurtlamanın mı ?
Yumurtlamanınsa yap çatlatmanınsa yapma bence.
Ohoo daha çok var. 12 de erken bence.Yok Cnm çatlatma iğnesi yapıldım daha 3 gün oldu 12 gün daha nasıl bekleyeceğim diyorum sanki zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?