Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Agrm sozımda yok cnm anlamadmkı

Cnm nar kanı sulandıran bir şey limon gibi o yüzde. Pıhtılaş a sorunu olanlar yerse iyi ama normal bir gebede düşüşe neden oluyor normalden fazla kanı sıvılaştırdığı için . Yani herkesin bünyesine iyi gelen başkasına zarar verebiliyor sağlıkla bebeğini kucağına al inş

Öğrendiğim iyi oldu canım. Teşekkür ederim. Peki kaçıncı ayda yapmalıyım bunu.
Gebelik dusunmeye baslayinca da bakilabilir. Gebe kalinca da. Ben baktirmistim ve negatif cikti sonuc yani koruyuculugum yok. O yuzden gebe kalirsam et cig kofte vs uzak durmam gerekiyor. Torch paneli diye googledan arastirirsan cikar canim.

canım çinko folik asit b12 b6 vitaminlerini 3 ay öncesinde başladı. bunları 3 ay öncesinden almak gerekiyormuş

naz2018 canım hangi genlerde var sıkıntı bende mthfr 1298c homozigot faktor v leiden hetorozigot . Bir düşüğüm var benim de . İnş bu da düşük olmaz .
pal-ı 4g/5g heterezigot polimorfizm
mthfr c677 t heterezigot polimorfizm
çinko aldın mı hamile kalana kadar? doktor sana nasıl bi yol izliyor

canım benm de içim rahatladı en azından artık sebebini biliyorum.
sen nasılsın ?
akıntıların devam ediyor mu

canım benm de içim rahatladı en azından artık sebebini biliyorum.
sen nasılsın ?
akıntıların devam ediyor mu
İyiyim çok şükür canım. Sen nasılsın? Dün vardı bugün yok. 5 gün oldu. Bi haftaya kadar normalmiş.

Ayy ne diyorsun canım. Benim kanım zaten suludur. Mesela kan veriyorum ya her seferinde şaşırıyorlar. Tüpü takar takmaz fışkırır gibi 1-2 saniye de doluyor full. Noldu yaa nasıl olur diyen var siz bi doktor gidin mutlaka diyen var. Burnumda kemik vardı ameliyat oldum. Pıhtılaşma sorunu varmış. Orda öğrendim. Geç pıhtılaşıyormuş. Ameliyattan sonra 3 saatte durması gereken kan 2-3 günde durmayınca aşırı kan kaybından hastaneye kaldırıldım ameliyata alacaklardı allahtan iyi bir doktora denk geldim de ufak bi müdahaleyle ve kan takviyesiyle halletti. ufak bi parmak kesiği bile saatlerce kanar bende. Annem hamileyken çok limon tüketmiş. Annem o kadar abartmadım diyor ama günde 1-2 tane yiyormuş dilim dilim kesim tuzlayıp. Kardeşimde yapmamış canım tatlı istedi hep onda dedi. Onda hiç sıkıntı yok. Dikkatli olmam lazım yani.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederimmm
Belki de Benim lekelenmem ondan böyle uzun sürmüş olabilir adetim de de günlerce leke gelir zor kesilir zaten.

Gebelik dusunmeye baslayinca da bakilabilir. Gebe kalinca da. Ben baktirmistim ve negatif cikti sonuc yani koruyuculugum yok. O yuzden gebe kalirsam et cig kofte vs uzak durmam gerekiyor. Torch paneli diye googledan arastirirsan cikar canim.
Cuma muayenede doktoruma sorarım canım. Ne gerekiyorsa yapar bilgili bir doktora benziyor inşallah yanıltmaz beni:)

Bu ateş basması yumurta çatladı mı anlamına geliyor ben o kösemi anlamadım cnm yazarsan sevinirim
Aynen öyle canım. Çatlama olan gün ateşte yükselme olur. Adet sabahına kadar devam eder. Adet gelecekse gebelik yoksa düşer, gebelik varsa 9 ay boyunca devam eder. Ama herkeste bunaltacak kadar belli etmez kendini. Ben de havalara göre sıcak gittiğinde anlıyorum soğukken anlamıyorum. Gerçi ateş takibi yaptığımdan her ay çatlıyor benim ona Eminim de ateş basması yaşamıyorum her ay özellikle soğuklarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…