Aynen canım. 9 gün geç döllenme olmuş düzeltince Doğumda 9 gün ileri gitti senin peşine geldim :) kese falan göründükten sonra daha net tarihi öğrencez inşallah.Olursa eğer birlikte doğuracaz galibaaa
İnşallah canım inşallah niyeyse bende bir huzursuzluk varAynen canım. 9 gün geç döllenme olmuş düzeltince Doğumda 9 gün ileri gitti senin peşine geldim :) kese falan göründükten sonra daha net tarihi öğrencez inşallah.
Nasıl bi huzursuzluk canım. Kalk iki rekat namaz kıl. Dua et bebeğin için. Öyle hızlı bir şekilde huzur doluyor ki içine iyi ki yapmışım dersin. Bi de kurandan sureler aç iş yaparken bile dinle. Pozitif enerji veriyor insana. Allah'a güvendiğimizi herşeyi ona bıraktığımızı hatırlatıyor çok iyi geliyor:)İnşallah canım inşallah niyeyse bende bir huzursuzluk var
Gözükmez canım. İmkanı yok alttan bile gözükmez. 1500leri geçtikten sonraKızlar 4+3 te kese gözükür mü ? Beta 700 olunca gözüken var mı?
Yumurtlama ve çatlama nasıl anlaşılıyor illaki dr mu anlar, ve adeti 31 günde olan bir kişi mutlaka yumurtluyor müdür, bir yerde okumuştum iki adet arası 34 gün ve fazla ise yumurtlama olmuyor demekmiş kafam çok karıştı 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ben de.Benim önceki günlerde yumurtlamam oldu ama çatlama olmadı yani ateşim yükselmedi.
Ayakların yanması da gebelikle ilgili değilmiş. Araştırdım. Yumurta çatladığında vücut ısısı artıyormuş o da ayaklarda yanmaya sebep oluyormuş.
Of bir an önce gözüksün insan gününü gün ediyor hiç geçmiyor günler ya acaba kese gözükecek mi acaba betam nasıl of offGözükmez canım. İmkanı yok alttan bile gözükmez. 1500leri geçtikten sonra
Dikkat et cnm kendine bir şey soracağım burun Ameliyatından kaç ay sonra gebe kaldınAyy ne diyorsun canım. Benim kanım zaten suludur. Mesela kan veriyorum ya her seferinde şaşırıyorlar. Tüpü takar takmaz fışkırır gibi 1-2 saniye de doluyor full. Noldu yaa nasıl olur diyen var siz bi doktor gidin mutlaka diyen var. Burnumda kemik vardı ameliyat oldum. Pıhtılaşma sorunu varmış. Orda öğrendim. Geç pıhtılaşıyormuş. Ameliyattan sonra 3 saatte durması gereken kan 2-3 günde durmayınca aşırı kan kaybından hastaneye kaldırıldım ameliyata alacaklardı allahtan iyi bir doktora denk geldim de ufak bi müdahaleyle ve kan takviyesiyle halletti. ufak bi parmak kesiği bile saatlerce kanar bende. Annem hamileyken çok limon tüketmiş. Annem o kadar abartmadım diyor ama günde 1-2 tane yiyormuş dilim dilim kesim tuzlayıp. Kardeşimde yapmamış canım tatlı istedi hep onda dedi. Onda hiç sıkıntı yok. Dikkatli olmam lazım yani.
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederimmm
Belki de Benim lekelenmem ondan böyle uzun sürmüş olabilir adetim de de günlerce leke gelir zor kesilir zaten.
Ateş takibi yaparsan kendin de anlayabilirsin. Ateş düştüğünde yumurtlamış oluyorsun. Çıktığında çatladığını anlıyorsun. Adet olan herkes mutlaka yumurtluyordur ama çatlamıyor olabilir. Zaten yumurtlama olmazsa adet de olmaz. Adetin nedeni döllenmeyen yumurtanın dışarı atılmasıdırYumurtlama ve çatlama nasıl anlaşılıyor illaki dr mu anlar, ve adeti 31 günde olan bir kişi mutlaka yumurtluyor müdür, bir yerde okumuştum iki adet arası 34 gün ve fazla ise yumurtlama olmuyor demekmiş kafam çok karıştı 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ben de.
Bekarken oldum canım 2015'te. Baya oldu yani. Ama benim estetik falan değildi içten kamerayla yapıldı basit bi ameliyattı.Dikkat et cnm kendine bir şey soracağım burun Ameliyatından kaç ay sonra gebe kaldın
700 olan günden 3 gün sonra git canım. Yine de görünmeyebilir ama görünmezse panik yapıp üzülme. 3000e kadar normal sayıyorlar görünmemesini. Bi de ultrason ve alttan bakılma çok farkediyor. Ultrasonla baktırmak istiyorsan belinde yağlanma varsa o bile engel olabiliyor. Ama ben göreyim yeter dersen alttan baktırırsın. Ben sabredemem mesela baktırırım :)Of bir an önce gözüksün insan gününü gün ediyor hiç geçmiyor günler ya acaba kese gözükecek mi acaba betam nasıl of off
Aynen canım. 9 gün geç döllenme olmuş düzeltince Doğumda 9 gün ileri gitti senin peşine geldim :) kese falan göründükten sonra daha net tarihi öğrencez inşallah.
Sağol isteyen herkese nasip olsun inşallahÇOK SEVİNDİM CANIM ALLAH SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLAT EYLESİN İNŞALLAH
Yok canım yaa. geç döllenme öyle bişey değilmiş. Doktor anlattı. Ben de size anlatıyordum gerçi doğru biliyormuşum. Geç döllenme yumurtanın spermle daha geç buluşması demek değil. Yumurtlamanın geç olması demek. Yani bi kadının ortalama adetin 14-15nci günleri yumurtladığı var sayılıyor. Ama daha erken ya da da geç olabilir. Bu da bebeğin önden ya da diğerlerine göre daha arkadan gitmesine neden oluyor. Ben 23nde yumurtladım adetini 9 gün geç söyle dedi doktor. 4 Ocak'ta değil de 13 Ocak'ta adet olmuşum varsayılıyor.Canım geç döllenme olduğunu nasıl anladın. Şimdi yumurtlama gününü biliyoruz diyelim. Ee bu yumurta 1 gün yaşıyor deniyor, geç döllenme nasıl oluyor. O zaman yumurta uzun mu yaşıyor. Şu işlere bir aklım fikrim ermedi gitti. :)))
Canım doğru söylüyorsun inşallah ferahlarimNasıl bi huzursuzluk canım. Kalk iki rekat namaz kıl. Dua et bebeğin için. Öyle hızlı bir şekilde huzur doluyor ki içine iyi ki yapmışım dersin. Bi de kurandan sureler aç iş yaparken bile dinle. Pozitif enerji veriyor insana. Allah'a güvendiğimizi herşeyi ona bıraktığımızı hatırlatıyor çok iyi geliyor:)
B Bs001 canım sancım devam edince dayanamayıp pazar pazar doktoru aradım :) her gün arayabilirsin deyince rahat davrandım galiba :) neyse sancı çok normal, bu zamanlarda olması gerekiyor 12 haftaya kadar olur, birden sancın ağrıların kesilirse hiç bişey hissetmezsen beni ara mutlaka dedi. Kısa süreli değil bir daha sancın olmazsa sıkıntı var demektir ara ara da olsa devam etmesi gerekiyor dedi. Bebeğin gelişimin durup durmadığını anlamak için bi kaç yöntem var dedi. buraya gelmeden de kontrol edebiliriz merak etme dedi. Kadının ses tonu bile içimi rahatlatıyor yaa :)
Aynı şeyi yengem de söyledi bi bebeği karnında öldü. O da daha çok küçüktü. Her gün ağrım vardı o gün normal bi güne uyanır gibi uyanınca işkillendim dayını çağırdım beni acile götürdü karnımda ölmüş çocuk hissettim dedi.
Yani sancılardan korkma herkes yaşadı. Ve aylarca devam eden bile oluyor. Benim içim rahatladı senin de için rahatlasın diye anlattım canım.
Batıı yaklaşanlar olarakk her ayrıntıyı merak etmemizzzzCanım geç döllenme olduğunu nasıl anladın. Şimdi yumurtlama gününü biliyoruz diyelim. Ee bu yumurta 1 gün yaşıyor deniyor, geç döllenme nasıl oluyor. O zaman yumurta uzun mu yaşıyor. Şu işlere bir aklım fikrim ermedi gitti. :)))
Çok normal canım. Ara ara olucak. Olduğunda iş yapmamaya çalış uzan dinlen kendini sıcak tut.Allah razı olsun canım bugün de sağ tarafım da ağrıdı biraz geçti
Yok canım yaa. geç döllenme öyle bişey değilmiş. Doktor anlattı. Ben de size anlatıyordum gerçi doğru biliyormuşum. Geç döllenme yumurtanın spermle daha geç buluşması demek değil. Yumurtlamanın geç olması demek. Yani bi kadının ortalama adetin 14-15nci günleri yumurtladığı var sayılıyor. Ama daha erken ya da da geç olabilir. Bu da bebeğin önden ya da diğerlerine göre daha arkadan gitmesine neden oluyor. Ben 23nde yumurtladım adetini 9 gün geç söyle dedi doktor. 4 Ocak'ta değil de 13 Ocak'ta adet olmuşum varsayılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?