Yok canm ben sabrederim beklerim benim beta hızlı ilerliyor gbi geldi bana çünkü adete 5 gün varken beta 81 geldi.o güne kadar baya artar diye tahmin ediyorum belki beta iyi gelirse doktorda karından bakar . 55 kiloyum canım yaglanma kilo sıkıntım yok . İdrara iyice sıkışırım belki gözükür.700 olan günden 3 gün sonra git canım. Yine de görünmeyebilir ama görünmezse panik yapıp üzülme. 3000e kadar normal sayıyorlar görünmemesini. Bi de ultrason ve alttan bakılma çok farkediyor. Ultrasonla baktırmak istiyorsan belinde yağlanma varsa o bile engel olabiliyor. Ama ben göreyim yeter dersen alttan baktırırsın. Ben sabredemem mesela baktırırım :)
Batıı yaklaşanlar olarakk her ayrıntıyı merak etmemizzzz
Gunaydin karin guruldamasi bende d var,ama kanda ve idrarda bisey cikmadiTabi kialniz bu ayi umudu olmayan ben hangi ara gaza geldim ben.
Bugün ovulasyon koyulaşma çıkmadı bende iyi mi?
Yalnız dun geceden beri karnım gürül gurul haldir haldirdışardan duyuluyor.
Gunaydin karin guruldamasi bende d var,ama kanda ve idrarda bisey cikmadi
Adet takvimine gore 5 gun kalaBu belirtimi bilmiyorum tabi. Öylesine yazdim. Zaten bu kadar harekete sese tutunması zor olur ki. Resmen karnında acayip sarsıntılar var. Senin adete kaç gün vardı yaptırdın.
Adet takvimine gore 5 gun kala
Kan testi yaptirdim,takvimde
12 sinde goZukuyor ama
İki aydir her ayin 15 inde oluyorum,15 inde olursamda 8 gun kala yaptirmis oluyorum,idrar testinide cumartesi yapmistim
Çok sabırsızim iki hafta beklemem gerekiyor en az ve biraz kilom var inşallah görürümÇok normal canım. Ara ara olucak. Olduğunda iş yapmamaya çalış uzan dinlen kendini sıcak tut.
Benim hep öylee gaz problemimde varr. Akşam 11de eşim hadi biraz dışarı çıkalım dedi giyinmeye gittim bi baktım pantolon kapanmıyor yattım yatağa sırtüstü zor kapattım e kalktım patlıcam çıkardım mecbur tayt giydimTabi kialniz bu ayi umudu olmayan ben hangi ara gaza geldim ben.
Belki de öyledir canım.Anladım canım. Zaten senin takvim fazla gösteriyordu:))
Belki geç yumurtlaman yumurtanın gelişmesi içindi. Bu ıncir kürü faydalı oldu bence sana. Peki yerleşme kanaması 7-10 gün içinde oluyor değil mi? Kanda idrarda çıkma süreleri neydi?
Geçmek bilmiyor günler. Gerçekten. Cuma gel dedi doktor da bana ama nasıl bekliycem bilmiyorum.Çok sabırsızim iki hafta beklemem gerekiyor en az ve biraz kilom var inşallah görürüm
Bence gözükür canım. Senin değerlerin baya Yüksek. Yağlanma da yokmuş bence sıkıntı olmaz. İdrara sıkışıklıkla ne ilgisi var onu hiç duymadımYok canm ben sabrederim beklerim benim beta hızlı ilerliyor gbi geldi bana çünkü adete 5 gün varken beta 81 geldi.o güne kadar baya artar diye tahmin ediyorum belki beta iyi gelirse doktorda karından bakar . 55 kiloyum canım yaglanma kilo sıkıntım yok . İdrara iyice sıkışırım belki gözükür.
Ama ben bunların hiçbirini belirti olarak saymıyorum çünkü vücut sadece hamilelik için çalışmıyor oluyordur başka şeyler.Tabi kialniz bu ayi umudu olmayan ben hangi ara gaza geldim ben.
Benim hep öylee gaz problemimde varr. Akşam 11de eşim hadi biraz dışarı çıkalım dedi giyinmeye gittim bi baktım pantolon kapanmıyor yattım yatağa sırtüstü zor kapattım e kalktım patlıcam çıkardım mecbur tayt giydimbirde dün akşam hayatımda ilk kez çarpıntım oldu ve rahimde böyle karıncalanma gibi birley hissettim. Son olarakta 2 gecedir eşim sarılmadan uyuyalım mı diyor neden dedim yanıyorsun diyor. Bende yapmadım canım ben bugün dışarıdayım zaten 2 tane kaldı. Birde o östrojendeki dalgalanmaya göre değişiyor canım ya.
Çok teşekkür ederim, ateş takibine ne zaman başlamalıyım, döngünün kaçıncı günü gibi düşerse yumurtlamış çıkarsa çatlamış olur?Ateş takibi yaparsan kendin de anlayabilirsin. Ateş düştüğünde yumurtlamış oluyorsun. Çıktığında çatladığını anlıyorsun. Adet olan herkes mutlaka yumurtluyordur ama çatlamıyor olabilir. Zaten yumurtlama olmazsa adet de olmaz. Adetin nedeni döllenmeyen yumurtanın dışarı atılmasıdır
Kişiden kişiye değişiyor o. Ama her ay aynı sürede olan kişinin aşağı yukarı aynı günlerde olur yumurtlaması. Adetten 14 gün önce.Çok teşekkür ederim, ateş takibine ne zaman başlamalıyım, döngünün kaçıncı günü gibi düşerse yumurtlamış çıkarsa çatlamış olur?
Hayırlı olsun canım hamilesinnn☺Ben bu ay bazı sebeplerden ara verdik tavsiyelerin neler bizeKişiden kişiye değişiyor o. Ama her ay aynı sürede olan kişinin aşağı yukarı aynı günlerde olur yumurtlaması. Adetten 14 gün önce.
Ateş takibine mümkün olduğunca erken başlamalısın. Adetin ilk günü başla ama bitmeden başlarsan da olur.
Teşekkür ederim canım.Hayırlı olsun canım hamilesinnn☺Ben bu ay bazı sebeplerden ara verdik tavsiyelerin neler bize
Teşekkür ederim canım.
Hemen bi liste yapayım sana:)
1) eşinde de sende de bir problem olmadığına emin olun.
2) stres yapmayın ve eşinle bebek düşünerek birlikte olmayın akışına bırakın.
3) bolca dua edin manevi huzur için çok etkili. Strese de iyi geliyor.
4) sağlıklı beslenin. Abur cubur tüketmeyin. Özellikle şekeri mümkün olduğunca azaltın.
5) eşin de sen de elinizden geldiğince spor yapmaya çalışın günde 10-15 dk da olsa tempolu yürüyüş yapın. Kan dolaşımını hızlandırarak üreme sistemine fayda sağlıyormuş. Özellikle kadında. rahim bölgesinde kan akışını hızlandırıp yumurtanın gelişimini destekliyor.
Erkeklerde de aynı şekilde sperm gelişimini.
Bunlara dikkat ederseniz çok geçmeden olur Allah'ın izniyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?