Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canm ben sabrederim beklerim benim beta hızlı ilerliyor gbi geldi bana çünkü adete 5 gün varken beta 81 geldi.o güne kadar baya artar diye tahmin ediyorum belki beta iyi gelirse doktorda karından bakar . 55 kiloyum canım yaglanma kilo sıkıntım yok . İdrara iyice sıkışırım belki gözükür.

Batıı yaklaşanlar olarakk her ayrıntıyı merak etmemizzzz

Tabi ki alniz bu ayi umudu olmayan ben hangi ara gaza geldim ben.

Bugün ovulasyon koyulaşma çıkmadı bende iyi mi?
Yalnız dun geceden beri karnım gürül gurul haldir haldir dışardan duyuluyor.

Gunaydin karin guruldamasi bende d var,ama kanda ve idrarda bisey cikmadi

Gunaydin karin guruldamasi bende d var,ama kanda ve idrarda bisey cikmadi

Bu belirtimi bilmiyorum tabi. Öylesine yazdim. Zaten bu kadar harekete sese tutunması zor olur ki. Resmen karnında acayip sarsıntılar var. Senin adete kaç gün vardı yaptırdın.

Bu belirtimi bilmiyorum tabi. Öylesine yazdim. Zaten bu kadar harekete sese tutunması zor olur ki. Resmen karnında acayip sarsıntılar var. Senin adete kaç gün vardı yaptırdın.
Adet takvimine gore 5 gun kala
Kan testi yaptirdim,takvimde
12 sinde goZukuyor ama
İki aydir her ayin 15 inde oluyorum,15 inde olursamda 8 gun kala yaptirmis oluyorum,idrar testinide cumartesi yapmistim

Adet takvimine gore 5 gun kala
Kan testi yaptirdim,takvimde
12 sinde goZukuyor ama
İki aydir her ayin 15 inde oluyorum,15 inde olursamda 8 gun kala yaptirmis oluyorum,idrar testinide cumartesi yapmistim

Belli olmaz ki bu işler. Adete 5 ya da 7 gün kala yaptırmıştı efulim negatif çıkmıştı. Sanırım 3 gün kala cıktı değeri.

Benim hep öylee gaz problemimde varr. Akşam 11de eşim hadi biraz dışarı çıkalım dedi giyinmeye gittim bi baktım pantolon kapanmıyor yattım yatağa sırtüstü zor kapattım e kalktım patlıcam çıkardım mecbur tayt giydim birde dün akşam hayatımda ilk kez çarpıntım oldu ve rahimde böyle karıncalanma gibi birley hissettim. Son olarakta 2 gecedir eşim sarılmadan uyuyalım mı diyor neden dedim yanıyorsun diyor. Bende yapmadım canım ben bugün dışarıdayım zaten 2 tane kaldı. Birde o östrojendeki dalgalanmaya göre değişiyor canım ya.

Belki de öyledir canım.
İdrarda 11nci gün çıktı. 10da çıkmazdı ama çok silikti. Kanda aynı gün çıktığı için onu bilemiyorum. Yerleşme kanaması da 7nci gün.

Çok sabırsızim iki hafta beklemem gerekiyor en az ve biraz kilom var inşallah görürüm
Geçmek bilmiyor günler. Gerçekten. Cuma gel dedi doktor da bana ama nasıl bekliycem bilmiyorum.
Kiloyu dert etme canım. Karından görmezsin de vajinal ultrasonla görürsün.

Bence gözükür canım. Senin değerlerin baya Yüksek. Yağlanma da yokmuş bence sıkıntı olmaz. İdrara sıkışıklıkla ne ilgisi var onu hiç duymadım

Ama ben bunların hiçbirini belirti olarak saymıyorum çünkü vücut sadece hamilelik için çalışmıyor oluyordur başka şeyler.

Onu ilk gebeligimde eşimde dedi. Yanıyordun resmen sonra birden sıcaklığın gitti o zaman anladım bebeğin gittiğini ama sana söylemedim dedi.

Östrojen niye dalgalanıyor durduk yere ki :))

Çok teşekkür ederim, ateş takibine ne zaman başlamalıyım, döngünün kaçıncı günü gibi düşerse yumurtlamış çıkarsa çatlamış olur?

Çok teşekkür ederim, ateş takibine ne zaman başlamalıyım, döngünün kaçıncı günü gibi düşerse yumurtlamış çıkarsa çatlamış olur?
Kişiden kişiye değişiyor o. Ama her ay aynı sürede olan kişinin aşağı yukarı aynı günlerde olur yumurtlaması. Adetten 14 gün önce.
Ateş takibine mümkün olduğunca erken başlamalısın. Adetin ilk günü başla ama bitmeden başlarsan da olur.

Hayırlı olsun canım hamilesinnn☺Ben bu ay bazı sebeplerden ara verdik tavsiyelerin neler bize

Hayırlı olsun canım hamilesinnn☺Ben bu ay bazı sebeplerden ara verdik tavsiyelerin neler bize
Teşekkür ederim canım.
Hemen bi liste yapayım sana:)
1) eşinde de sende de bir problem olmadığına emin olun.
2) stres yapmayın ve eşinle bebek düşünerek birlikte olmayın akışına bırakın.
3) bolca dua edin manevi huzur için çok etkili. Strese de iyi geliyor.
4) sağlıklı beslenin. Abur cubur tüketmeyin. Özellikle şekeri mümkün olduğunca azaltın.
5) eşin de sen de elinizden geldiğince spor yapmaya çalışın günde 10-15 dk da olsa tempolu yürüyüş yapın. Kan dolaşımını hızlandırarak üreme sistemine fayda sağlıyormuş. Özellikle kadında. rahim bölgesinde kan akışını hızlandırıp yumurtanın gelişimini destekliyor.
Erkeklerde de aynı şekilde sperm gelişimini.
Bunlara dikkat ederseniz çok geçmeden olur Allah'ın izniyle :)

Kızlar ovülasyon testi gerçekten koyu gösteriyor mu diye merak ettim test yaptım. Bi de ilk idrarla olmayan gebelik testi yaptım böyle çıktı. LH C'den de koyu. Doğruymuş LH yükselişe geçiyormuş.

İnşallah canım önümüzdeki ay dikkat edecegim Allah kucagina almayı nsdip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…