Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmek bilmiyor günler. Gerçekten. Cuma gel dedi doktor da bana ama nasıl bekliycem bilmiyorum.
Kiloyu dert etme canım. Karından görmezsin de vajinal ultrasonla görürsün.
Bende perşembe tekrar aile hekimi ne gidip değer e bakıp diğer hafta da görmeye gidecem inşallah kalp atışını da duyariz

Kızlar merhaba hatırladinizmi beni
Enson perşembe günü kan vermiştim sonuç 104.27
Şimdi gorumcem pazartesi Dr gidelim muayene etsin diyor ama daha adetim geçmedi bile bişey gozukucegini sanmiyorum kendisi de hamile o da böyle gitmiş dokrora keseyi görmüş
Ne yapayım şimdi ben perşembe gitmeyi düşünüyorum

Bende perşembe tekrar aile hekimi ne gidip değer e bakıp diğer hafta da görmeye gidecem inşallah kalp atışını da duyariz
İnşallah canım
Ovülasyon ve gebelik testi yaptım gördün mü :) kopkoyu çıktı lh

Kanaman mı vardı canım.
Pazartesi gitmen bi anlam ifade etmiyor. Ama kan verip artışı görebilirsin. Bence pazartesi kan ver Perşembe keseyi görmeye gidersin.

Kızlar mide bulantısı ne zman basladı sizde bende şimdi mide bulantısı basladı

Onu ilk gebeligimde eşimde dedi. Yanıyordun resmen sonra birden sıcaklığın gitti o zaman anladım bebeğin gittiğini ama sana söylemedim dedi.

Östrojen niye dalgalanıyor durduk yere ki :))
Efulim söyledi tatlım banada dalgalnıyor dedi bilmiyorum kii :))

O yüzden lh daha önce gösteriyor diyorlar. Lh testi yapmaya devam edelim biz :)))

Kanaman mı vardı canım.
Pazartesi gitmen bi anlam ifade etmiyor. Ama kan verip artışı görebilirsin. Bence pazartesi kan ver Perşembe keseyi görmeye gidersin.
Kanama yok canım perşembe günü gözükebilir ki valla kafam karışti eşim kan vermeye gerek yok diyor pazartesi gidelim diyor dahadsaglam olsun die

Ctsi 220 ptsi 450 çarşamba 900 olur perşembe olsun olsun 1500 falan ya görünür küçücük yada hiç görünmez. Bence haftasonu falan git. Erken gidince küçük falan diyorlar daha da stres oluyor insan. Bana dr um 2000-2500den önce görmenin manası yok demişti ben dayanamadım baktırdım başka dr a gösterdim işte şurda küçük daha haftaya netleşir falan dedi yolladı. Şimdi büyücek mi büyümicek mi stresi yaşıyorum

Kanama yok canım perşembe günü gözükebilir ki valla kafam karışti eşim kan vermeye gerek yok diyor pazartesi gidelim diyor dahadsaglam olsun die
Pazartesi imkanı yok ama doktorun bişey görmesinin. Ultrasona bile almaz seni daha çok erken diyecek. Perşembe bir ihtimal görünebilir o da bhcg 2 kat değilde daha hızlı yükselirse.

Senin son adet tarihin kaç canim. ..?
Ozman haftaya gideyim ben ama bende kan uyusuyuşmazligi var ondan tedirgin oluyorum

Acaba ne zaman başladı koyulaşmaya lh
Bence adet günü gibi koyulaşmıştır ya da 1-2 gün öncesinden. Gebelik testi yerine kullanılabilir belki ya da gebelik testi yapıp pozitif görülürse bunla garantilenebilir. Günler öncesinden göstereceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…