Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım senin görümcen seninle dalga geçitoe bence. 104 de kese görünmesi gibi bir olasılık YÖK ve herkesin gebeliği aynı değil. Bekle adetin 1 hafta geçsin öyle git. Bebeğin de hayırlı olsun bi süre görümcene bişiy söyleme bence.

Bakın bu geçen sene 10 şubatta yaptığım gebelik testim. Adete 1 gün kalmıştı.

Eklentiler

• B547F023-6B8E-44AB-A551-133622EAF8A3.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 72

Haftaya gidicez canım bakalım biraz sabırlı olmak lazım sanirim

Kızlar yaklaşık 4-5 aydır adetlerim 28-29-30 günde bir adet oluyordum. Sat 4 Ocak, bu ay geç yumurtladım sanki 29 Ocak çok akıntım vardı. 31 Ocak şüpheli ilişki oldu eşimle azkaçtı, dün ve ondan önceki gün test yaptım negatif çıktı, düne kadar ölçtüğüm ateş 37-37.6 bu aradaydı. Tabi boğaz ağrıda vardı şimdi geçti, bugün bi üşüme geldi ateş ölçtüm. 36.1-36.5 çıktı. Şimdi yine ölçtüm 37 hamilelik var mıdır. Enfeksiyon dan dolayı öncekiler o yüzden mi yüksektiki. Adet mi olurum sizce

Beklicem napayim bugün adet günüm daha adetim yeni geçiyor sen naptin canimc
2nci günü mü yani.
Benim 3ncü gün bugün. Aşağı yukarı aynı zamanlarda görürüz heralde. Ama bizim doktor cuma çağırdı. Ama bence görünmeyecek. Gerçi hızlı yükselişe geçti belli de olmaz.
Napiim canım hafif sancılarım var. Lekelenmem bitti yerini ara ara sarı akıntıya bıraktı o da iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kahverenginin üzerine daha az korkutucu :)
Sende lekelenme olmadı mı hiç.

Gün içinde ölçülen ateşin hiç bir faydası yok canım. Sabahları ve hep aynı saatte ölçmelisin. Ateşine gelince hamilelik olabilir de olmayabilir de dediğim gibi sabah olmadığı için bişey ifade etmiyor. Genel olarak sıcak bi insansındır yüksek olur. Benim normal vücut sıcaklığım 35.9 ama 36.4 ile devam ediyor hamileliğim aşağı yukarı.
Yarına kadar bekle. Eğer 29unda yumurtlama olduysa ve gebelik oluşmadıysa yarın adet olman gerekiyor. Olmazsan bi test yaparsın ertesi gün ilk idrarla.
Bu arada kür falan mı yaptın ilaç mı kullandın. Ne oldu da bu kadar gecikti yumurtlaman. 39 güne çıkmış döngün ciddi bi artış çünkü.

Hiçbişey yapmadım canım ya, 2 yaşında kızım var o doğduktan sonra kistim vardı. Emziriyordum 4 ay önce emmeden kestim, yaklaşık 4-5 aydır da düzenliydi. Ya yine kist oluştu yada bilmiyorum niye böyle oldu. Daha öncede böyle olmuştu o zaman hem kist vardı hem emiyordu hemde düzensizdi. Şimdi niye böyle oldu anlamadım. Ateş düşünce olacam sandım ama olmadım

Gün içinde ölçme anca kafanı karıştırır. Yarını bekle anlarız durumu. Adet olursan doktora görünürsün bi.

Kızlar kahve lekem varya dr a gıdıcem alttan baktırmak zararlımı ya ben bıraz kararsoz kaldım

Kızlar kahve lekem varya dr a gıdıcem alttan baktırmak zararlımı ya ben bıraz kararsoz kaldım
Bişey olmaz canım daha mercimek kadar. Alttan bakmak isteyecektir doktor zaten.
Ben baktırdım ultrason aletine biraz kahverengi akıntı geldi o biraz rahatsız etti beni ama ağrı sızı ya da bi zararı olmadı.

Canım hangi doktora gidiyorsun Kocaeli’de oturuyorm bende dr a karar veremedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…