- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ay cnm herles düşer bakarsa keseyı ellıyo yero degısıyo dusuyp falan dıyo korkuyorum ya bugun kahvelık bıraz daha fazla ve koyuydu oyuzden korkuyorumBişey olmaz canım daha mercimek kadar. Alttan bakmak isteyecektir doktor zaten.
Ben baktırdım ultrason aletine biraz kahverengi akıntı geldi o biraz rahatsız etti beni ama ağrı sızı ya da bi zararı olmadı.
Senin son adet tarihin kaç canim. ..?
Ozman haftaya gideyim ben ama bende kan uyusuyuşmazligi var ondan tedirgin oluyorum
Bişey olmaz canım daha mercimek kadar. Alttan bakmak isteyecektir doktor zaten.
Ben baktırdım ultrason aletine biraz kahverengi akıntı geldi o biraz rahatsız etti beni ama ağrı sızı ya da bi zararı olmadı.
Ozamn lh ypmanin bi anlami yokAma benim idrarda pozitif gösterdiğinde ovü. Testinde silikti. Silik görüpte moralinizi bozmayın :)
İzmit kadın Doğum hastanesi var canım özel. Demet boyacı var orda. Ona gidiyorum memnunum. Devlette de 2 doktor var beğendiğim Alikahya'daki kadın Doğumda ama, devlet hastanesinde kadın Doğumcu yok biliyorsundur. SEKA'ya bağlı olarak yürüyüş yolunda var bi doktor o kadar. Gitmek istersen onların adını da veririm. Kocaeli'nin neresindesin ?Canım hangi doktora gidiyorsun Kocaeli’de oturuyorm bende dr a karar veremedim hala
Bi kere kötü bi tecrübesi olduysa ondandır canım. Ya da ileri ki dönemler için demiştir. 1 mm bile olmayan bebişe ultrason aleti ne yapabilir :) kasıtlı zarar verilmediği sürece tabi.Benim doktorum hamilelere alttan bakmıyorum dedi. Adet günü kahve lekelenmem olduğunda böyle demişti.
Bence adete yakın yapılabilir ama çok öncelerden haber verebileceğini sanmıyorum açıkçası.Ozamn lh ypmanin bi anlami yok
Ayy canım keseye nasıl dokunsun :) kim dedi onu :) o kadar küçük değil rahmin merak etme. Ama içinde kuşku varsa baktırma. Çünkü kendini kasacaksın zorlayacaksın gerek yok. Ama en net sonucu da vajinal ultrason veriyor işte. Sen karar ver artık. Ben olsam baktırırdım.Ay cnm herles düşer bakarsa keseyı ellıyo yero degısıyo dusuyp falan dıyo korkuyorum ya bugun kahvelık bıraz daha fazla ve koyuydu oyuzden korkuyorum
Kaç gün sürdü canım. Bak bende 5 gün boyunca her gün oldu günde 2-3 sefer 1-2 damla. Ama son gün resmen adet olur gibi pıt pıt 3-4 damla düştü klozete. Korktum. Normalde peçeteye silince gelirdi sadece çamaşırıma gelmedi hiç ama o sefer sanki adetin son günü gibi oldu. Ama daha da görmedim. Sarı akıntım var şimdi. Bebiş yerini beğendi mi daha kanaman olmaz merak etme :) içini ferah tut. Doktor ilgili olsun olmasın soracağın ne varsa sor aklında kalmasın bişey.Ay cnm herles düşer bakarsa keseyı ellıyo yero degısıyo dusuyp falan dıyo korkuyorum ya bugun kahvelık bıraz daha fazla ve koyuydu oyuzden korkuyorum
Mecbur baktırcaz salakca seyler demısşer bende slaak gıbı korktm ya allahn ıznıyle bısı olmaz sonucta o sey oraya kdr gormıyo zatenAyy canım keseye nasıl dokunsun :) kim dedi onu :) o kadar küçük değil rahmin merak etme. Ama içinde kuşku varsa baktırma. Çünkü kendini kasacaksın zorlayacaksın gerek yok. Ama en net sonucu da vajinal ultrason veriyor işte. Sen karar ver artık. Ben olsam baktırırdım.
bebıs yerınımı aroyo yoksa benıs bana kendımı yordm ıcın uyarımı verıyo bılmıyom cnm kaynanaya gıttık dun arabada sarsıldm bıraz kahve leke arttı sılınce gelıyo zaten arttı bıraz ıste bı de sabah hafıf kucucuk parca geldı peceteye korktmKaç gün sürdü canım. Bak bende 5 gün boyunca her gün oldu günde 2-3 sefer 1-2 damla. Ama son gün resmen adet olur gibi pıt pıt 3-4 damla düştü klozete. Korktum. Normalde peçeteye silince gelirdi sadece çamaşırıma gelmedi hiç ama o sefer sanki adetin son günü gibi oldu. Ama daha da görmedim. Sarı akıntım var şimdi. Bebiş yerini beğendi mi daha kanaman olmaz merak etme :) içini ferah tut. Doktor ilgili olsun olmasın soracağın ne varsa sor aklında kalmasın bişey.
Ben devlette baktırmıştım sonra özele gifince söyledim kesinlikle bir daha baktırma çok zararlı dediAyy canım keseye nasıl dokunsun :) kim dedi onu :) o kadar küçük değil rahmin merak etme. Ama içinde kuşku varsa baktırma. Çünkü kendini kasacaksın zorlayacaksın gerek yok. Ama en net sonucu da vajinal ultrason veriyor işte. Sen karar ver artık. Ben olsam baktırırdım.
Tehlikeli olan kırmızı kanama canım. Kahverenginin bi zararı yok. Korkma. Stres bebeğe zarar verir.bebıs yerınımı aroyo yoksa benıs bana kendımı yordm ıcın uyarımı verıyo bılmıyom cnm kaynanaya gıttık dun arabada sarsıldm bıraz kahve leke arttı sılınce gelıyo zaten arttı bıraz ıste bı de sabah hafıf kucucuk parca geldı peceteye korktm
Ben devlette baktırmıştım sonra özele gifince söyledim kesinlikle bir daha baktırma çok zararlı dedi
Geçmiş olsun canım. Zor olmalı. Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah.
Bende özele gidiyorum alttan bakıyor. Mantık olarak düşününce zararlı olabileceği saçma geliyor açıkçası. Herkesin kendi kararı tabi. Baktırırken kendini kasıp zorlayacaksa hiç gerek yok.Ben devlette baktırmıştım sonra özele gifince söyledim kesinlikle bir daha baktırma çok zararlı dedi
Aynen herşeyde vardır bi hayır. Ama sende çoğul hamilelik olabiliyor demekki. Tekrarlayabilir. Rabbim hakkında hayırlısı neyse o şekilde versin.Amin canım yaşamam inşallah.
3 üz bakamazdım zaten.
Teşekkür ederim canım :) az artıyor derken fırladı birden :) çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?