- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Aynen herşeyde vardır bi hayır. Ama sende çoğul hamilelik olabiliyor demekki. Tekrarlayabilir. Rabbim hakkında hayırlısı neyse o şekilde versin.
Aynen canım mecbur kalınca hamileliğin ileriki aylarında bile bakabiliyorlar. Rahim ağzında duruyor kamera ileri itmiyorlar. Yumurta takibi yapılırken tüplere doğru bakıyorlar sadece. Bi de ben sana bişey söyliim ama korkma. Devletteki doktor da alttan baktı bana. Dış gebelik olabilir mi diye tüplere doğru itti cihazı ama hiç bişey hissetmedim ne cihazı hissettim ne ağrım ne kanamam oldu. İyi bi doktor olduğu sürece hiç sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle korkma.Mecbur baktırcaz salakca seyler demısşer bende slaak gıbı korktm ya allahn ıznıyle bısı olmaz sonucta o sey oraya kdr gormıyo zaten
Haklısın canım. Ne diyeyim. O zaman bol bol dua edeceksin. Tek olsun diye. Çok da bişey yapılamaz bu durumda. Bende ikiz çok istiyorum ama neyine güveniyorsun diyorum kendime sonra:)İşte korkun da o annemin de vardı çoğul gebeliği. Bende de oldu bi kere. İlk hamilelik olsa oky de. Evde küçük bir çocuk varken inanılmaz sor olur.
Vaşla cnm kesem gozukmustu okdr ıtermınbılme. Ins ıyı dr dur allahın ıznıyle bebeklerımıze bısey olmaz yaAynen canım mecbur kalınca hamileliğin ileriki aylarında bile bakabiliyorlar. Rahim ağzında duruyor kamera ileri itmiyorlar. Yumurta takibi yapılırken tüplere doğru bakıyorlar sadece. Bi de ben sana bişey söyliim ama korkma. Devletteki doktor da alttan baktı bana. Dış gebelik olabilir mi diye tüplere doğru itti cihazı ama hiç bişey hissetmedim ne cihazı hissettim ne ağrım ne kanamam oldu. İyi bi doktor olduğu sürece hiç sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle korkma.
Hayırlosoyla ıns duaet cnmDoktordan doktora fark ediyor sanirim arkadasim özele gidiodu 3 ay alttan baktilar hepdlkkydlntpl
Cok sagol kuzummannem bana hamıleyken ıkınay kormızı yogun kanama da gecırmısTehlikeli olan kırmızı kanama canım. Kahverenginin bi zararı yok. Korkma. Stres bebeğe zarar verir.
Şunu bi izlede için rahatlasın :)
Haklısın canım. Ne diyeyim. O zaman bol bol dua edeceksin. Tek olsun diye. Çok da bişey yapılamaz bu durumda. Bende ikiz çok istiyorum ama neyine güveniyorsun diyorum kendime sonra:)
Tamam kuzum çok sağolAnladım canım. Kötü bişey yoktur inşallah. Ürolojiye git kadın Doğuma falan gitme rastgele bi ilaç yazıp gönderiyorlar öyle olunca. Bi idrar kültürü verirsin.
Zaten adam düşük demiyor düşük tehditi diyor. Belki anlattığı gibi sonradan kahverengiye dönmüştür anneninde.Cok sagol kuzummannem bana hamıleyken ıkınay kormızı yogun kanama da gecırmıs
Ben şimdiki çocuklardan korkuyorum zaten canavar gibilerValla çocuğun olursa ve erkek olursa anlarsın beni
İlk idrarla yapılma zcanim sabah 11 ve akşam 7 gibi yapsan iyi olurOvulasyon testini saat kaçta yapıyorsunuz sabah uyanır uyanmaz yapmak doğru mu
Merhaba canım benim batta bugün veya yarın bekliyorum ama bende hiç belirti yok gebelik belirtisi de yok adet belirtisi de yok göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiç bir şey yok bakalım bekliyorum inşallah sonuç güzel olurBenim bat yarin. ben heyecan bi heyecan ölüyorum. Hic de adet belirtim yok12 subatcilar nerdee
BNde baktm bılımsel olrk sıkıntı yok dıyolardlkkydlntpl
Canım biraz araştırdım internette. Sakıncalı diyen yer görmedim hiç.
Eki Görüntüle 2109733
Evet cnm kırmızı tehlıkelı ama bnmkı cok sukur kahvr belkı ıcımde daha once kalan kanlardı yerlesırken kanayanZaten adam düşük demiyor düşük tehditi diyor. Belki anlattığı gibi sonradan kahverengiye dönmüştür anneninde.
Aynen canım 1-2 güne o da biter. Merak etme.Evet cnm kırmızı tehlıkelı ama bnmkı cok sukur kahvr belkı ıcımde daha once kalan kanlardı yerlesırken kanayan
Canım bende hala belirti yok hamileyimBenim bat yarin. ben heyecan bi heyecan ölüyorum. Hic de adet belirtim yok12 subatcilar nerdee
İsim düşündünüz mü:)Aynen canım 1-2 güne o da biter. Merak etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?