Teşekkürler bende hep sabah yapıyordum hep boş çıkıyorduİlk idrarla yapılma zcanim sabah 11 ve akşam 7 gibi yapsan iyi olur
İrde 3 saat önce sıvı almamaya çalış canım yoksa yakalayamaSinTeşekkürler bende hep sabah yapıyordum hep boş çıkıyordu
Erkek olursa Halil Ferhat, kız olursa belli değil :)İsim düşündünüz mü:)
Ins cnm bı dr a gıdımde barı hayırlısıylaAynen canım 1-2 güne o da biter. Merak etme.
Canim bende napim misaifr vardi gonderdim simdi uzandım keyif yapcam 1 saat sonra yatisa geccez insallah yarin okul var malum bende cuma icin randevu aldim gidip bi baktircam dr degistirdim sirf tahlillerimi yapsin die cars gunu regl olcam 3. Gun gidiliyor mu hormon icin acaba aldirsm mi 2..gunePoffff geçmedi kuzum geçmedi pedle dolaşıyorum abdest tutamıorm yAa
Enfeksiyon olmasn da üşütmeyi atlatırım bi.şekilde
Adet.olaym bitsin de öle giderim diyorm kuzum yoksa vezdim valls gitmem lazım :/
Sağoş.bitanem sen napıosun kuzum
Merhaba canım benim batta bugün veya yarın bekliyorum ama bende hiç belirti yok gebelik belirtisi de yok adet belirtisi de yok göğüs hassasiyeti kasık ağrısı hiç bir şey yok bakalım bekliyorum inşallah sonuç güzel olur
Canım bende hala belirti yok hamileyim
Benim 4 ocak. Git yine ama gorememe ihtimalini bilerek gitSenin son adet tarihin kaç canim. ..?
Ozman haftaya gideyim ben ama bende kan uyusuyuşmazligi var ondan tedirgin oluyorum
Benim de daha hiç olmadıKızlar gebelikte bulantınız ne zaman basladı ?
Evet kuzum 2 ya da 3.gün yapıyolar tahlilleri her ikiside olur yani tabi regl olursanCanim bende napim misaifr vardi gonderdim simdi uzandım keyif yapcam 1 saat sonra yatisa geccez insallah yarin okul var malum bende cuma icin randevu aldim gidip bi baktircam dr degistirdim sirf tahlillerimi yapsin die cars gunu regl olcam 3. Gun gidiliyor mu hormon icin acaba aldirsm mi 2..gune
Canım benimkide öyle bende acaba tekrar mı dedim efulim dalgalanmalar oluyor dediKızlar bat a yakın ovü testi koyu çıkıyomuydu normal mi?
Bat haftaya pazar yani 7 gün var akşam ki sıvı alımına falan dikkat etmedim ama ovü testi yapim dedim. Geçen haftada öylesine yapmıstm silikti.
Testi yaptm bıraktm sanırım 25 dk sora falan aklıma geldi gidip baktm ki koyulaşmaya başlamış
Ben smdi yine mi yumurtlıcam acaba :/
Bide sen bu ay niye umutsuzum diyorsun. Yumuşta çalışamadın mıKızlar bat a yakın ovü testi koyu çıkıyomuydu normal mi?
Bat haftaya pazar yani 7 gün var akşam ki sıvı alımına falan dikkat etmedim ama ovü testi yapim dedim. Geçen haftada öylesine yapmıstm silikti.
Testi yaptm bıraktm sanırım 25 dk sora falan aklıma geldi gidip baktm ki koyulaşmaya başlamış
Ben smdi yine mi yumurtlıcam acaba :/
Canım bende lekelenme olmadı hiç ama sarimtirak akıntim oluyor baya nedeni ne bilmiyorum valla çok kafaya takmak istemiyorum2nci günü mü yani.
Benim 3ncü gün bugün. Aşağı yukarı aynı zamanlarda görürüz heralde. Ama bizim doktor cuma çağırdı. Ama bence görünmeyecek. Gerçi hızlı yükselişe geçti belli de olmaz.
Napiim canım hafif sancılarım var. Lekelenmem bitti yerini ara ara sarı akıntıya bıraktı o da iyi mi kötü mü bilmiyorum ama kahverenginin üzerine daha az korkutucu :)
Sende lekelenme olmadı mı hiç.
Bebeğim ben bu ay takip yapmadm ki ovü testi arada bi öle merakımdan yaptm ama hiç pik ya da koyu yakalamadm ilişkide ona göre yaşamadm yani bu aksam da öle aklıma geldi 10 da yaptım ki diyorum ya sıvı alımına falan da dikkat etmedim. Wc gidince öylesine aklma.geldi bi yapam dedm baktm koyulaşmaya baslamıs çizgi şaşırdm bi hafta kala yumurtlama olurmu ki :/Bide sen bu ay niye umutsuzum diyorsun. Yumuşta çalışamadın mı
İyide canım 5 haftalik gözükür muş benim 5 haftayı geçiyor bile ozamanaBenim 4 ocak. Git yine ama gorememe ihtimalini bilerek git
Herkeste lekelenme olmazmış canım. Olmak zorunda değil yani. Ama sancı herkeste olurmuş. Kasık ağrısı falan.Canım bende lekelenme olmadı hiç ama sarimtirak akıntim oluyor baya nedeni ne bilmiyorum valla çok kafaya takmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?