Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İsim düşündünüz mü:)
Erkek olursa Halil Ferhat, kız olursa belli değil :)
Halil dedemin ismi Ferhat kayınpederimin. İki tarafında gönlünü yapıcaz inşallah :)
Siz düşündünüz mü :) daha çok erken ama.

Arkadaşlar bi sorum olacak , eşim idrar yolu enfeksiyonu olmuş . Doktor antibiyotik verdi . Sizce bi Sıkıntı olur mu ?bu aydan benim umudum yok açıkçası .. Bu hafta yumurtlama haftasıydı eşimde isteksizlik ve sıkıntı oldu. Sadece iki günü değerlendirebildik . Onun dışında denemelerimiz boş çıktı . Acaba bunun enfeksiyonla ilgisi olabilir mi? Kızlar yaddım lütfen

Canim bende napim misaifr vardi gonderdim simdi uzandım keyif yapcam 1 saat sonra yatisa geccez insallah yarin okul var malum bende cuma icin randevu aldim gidip bi baktircam dr degistirdim sirf tahlillerimi yapsin die cars gunu regl olcam 3. Gun gidiliyor mu hormon icin acaba aldirsm mi 2..gune

Gecen ay kimyasal gebelik yasadim canim ben. O ay ne belirti yasadiysam aynilarini yasiyorum bu ay. gerci bu ay yumurtlama donemini kacirdik diye biliyorum ama emin olamadim ayni seyleri yasayinca bi umut olustu

Canım bende hala belirti yok hamileyim

Kuzum gecen ay kimyasal oldu benim ve o zaman ne belirtim olduysa aynen yasiyorum su an psikolojik mi bilmiyorum ama eger oyleyse cok sasiririm. Cunku hep ayni seyleri yasiyorum sasmadi biri bile

Off ya batım 3 gün gecikti 3 gündür test yapıyorum bembeyaz vee deminde allahın cızırtısı geliverdi noldu şimdi ilk deneme başarısız mı yaa off

Evet kuzum 2 ya da 3.gün yapıyolar tahlilleri her ikiside olur yani tabi regl olursan

Kızlar bat a yakın ovü testi koyu çıkıyomuydu normal mi?
Bat haftaya pazar yani 7 gün var akşam ki sıvı alımına falan dikkat etmedim ama ovü testi yapim dedim. Geçen haftada öylesine yapmıstm silikti.
Testi yaptm bıraktm sanırım 25 dk sora falan aklıma geldi gidip baktm ki koyulaşmaya başlamış
Ben smdi yine mi yumurtlıcam acaba :/

Eklentiler

• 20180211_223838.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 55
Canım benimkide öyle bende acaba tekrar mı dedim efulim dalgalanmalar oluyor dedi

Bide sen bu ay niye umutsuzum diyorsun. Yumuşta çalışamadın mı

Canım bende lekelenme olmadı hiç ama sarimtirak akıntim oluyor baya nedeni ne bilmiyorum valla çok kafaya takmak istemiyorum

Bide sen bu ay niye umutsuzum diyorsun. Yumuşta çalışamadın mı
Bebeğim ben bu ay takip yapmadm ki ovü testi arada bi öle merakımdan yaptm ama hiç pik ya da koyu yakalamadm ilişkide ona göre yaşamadm yani bu aksam da öle aklıma geldi 10 da yaptım ki diyorum ya sıvı alımına falan da dikkat etmedim. Wc gidince öylesine aklma.geldi bi yapam dedm baktm koyulaşmaya baslamıs çizgi şaşırdm bi hafta kala yumurtlama olurmu ki :/

Canım bende lekelenme olmadı hiç ama sarimtirak akıntim oluyor baya nedeni ne bilmiyorum valla çok kafaya takmak istemiyorum
Herkeste lekelenme olmazmış canım. Olmak zorunda değil yani. Ama sancı herkeste olurmuş. Kasık ağrısı falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…