Bende bu ay ilk kez kullandım ama herkes kullanmıyor kii kuzum belli olmaz sanki herkes testle mi hamile kalıyor. Hamilelikte ovulasyın testinde koyulaşma bata yakın zamanda oluyormuşBebeğim ben bu ay takip yapmadm ki ovü testi arada bi öle merakımdan yaptm ama hiç pik ya da koyu yakalamadm ilişkide ona göre yaşamadm yani bu aksam da öle aklıma geldi 10 da yaptım ki diyorum ya sıvı alımına falan da dikkat etmedim. Wc gidince öylesine aklma.geldi bi yapam dedm baktm koyulaşmaya baslamıs çizgi şaşırdm bi hafta kala yumurtlama olurmu ki :/
Kasık ağrısı oluyor ara ara tek belirtim bu bide arada sanki adet ololacakmış gibi gt belim ağrıyir benim sat 11 ocakti canim şuan 4 haftalik oluyor varsaHerkeste lekelenme olmazmış canım. Olmak zorunda değil yani. Ama sancı herkeste olurmuş. Kasık ağrısı falan.
Kuzum ben geçen ay fulk takip yaptm belirtileri yokladm vs vs çok umutlanıp kan testibde negatif görünce yıkılmıstm o yüzden bu ay asla takip.yapmicam belirti aramıcam dedim forumdan bile uzagm etkilenmemek adına. O yüzden istemiyorum kafama takmak :) hayırlısı inş olmazsada bu ay beklemiyorm zaten hiç dert değil Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyorm sadece :)Bende bu ay ilk kez kullandım ama herkes kullanmıyor kii kuzum belli olmaz sanki herkes testle mi hamile kalıyor. Hamilelikte ovulasyın testinde koyulaşma bata yakın zamanda oluyormuş
Canım Enes düşünüyor uz erkek kız olursa EylülErkek olursa Halil Ferhat, kız olursa belli değil :)
Halil dedemin ismi Ferhat kayınpederimin. İki tarafında gönlünü yapıcaz inşallah :)
Siz düşündünüz mü :) daha çok erken ama.
Evet bı mucize canım erken olmuş yumurtlama çok garip ama
Canım inşallah değildir bu sefer ama sonuç olarak hamile lik belirtisi degilmi ikisideKuzum gecen ay kimyasal oldu benim ve o zaman ne belirtim olduysa aynen yasiyorum su an psikolojik mi bilmiyorum ama eger oyleyse cok sasiririm. Cunku hep ayni seyleri yasiyorum sasmadi biri bile
Canım kaç haftalık hamilesin kese gozuktu muEvet bı mucize canım erken olmuş yumurtlama çok garip ama
Daha kadın doğuma gidemedim canım 4+3 gözüküyor suanCanım kaç haftalık hamilesin kese gozuktu mu
Bende uygulama indirdim benimde 4+3 diyor beta kaçtı? valla belkide daha önce sormuşumdur kusura bakma canim ilk olunca insan bilemiyor merak ediyorDaha kadın doğuma gidemedim canım 4+3 gözüküyor suan
Canım ben çok sabırsız ve meraklı bir insan olduğum için kafaya takmadan duramıyorum :) ama yıkılmıyorum hastalanınca birde ben bata kadar testte koyulaşma takip ederim olursa kan vermem diye düşünüyorum çünkü kan biraz daha yıkıcı oluyordur. Valla istisnalar var ama varsa idrar testinde çıkıyor geneldeKuzum ben geçen ay fulk takip yaptm belirtileri yokladm vs vs çok umutlanıp kan testibde negatif görünce yıkılmıstm o yüzden bu ay asla takip.yapmicam belirti aramıcam dedim forumdan bile uzagm etkilenmemek adına. O yüzden istemiyorum kafama takmak :) hayırlısı inş olmazsada bu ay beklemiyorm zaten hiç dert değil Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyorm sadece :)
Erken yunurtlama denmesi icin takvimlerde gosterilen tahmini tarihten kac gun oncesi oluyo .14 gosterirr ya geneldeEvet bı mucize canım erken olmuş yumurtlama çok garip ama
Benimde ilk kuzum sorun değil cuma günü 177 ydi salı tekrar kan verecem ama aile hekimliği neBe
Bende uygulama indirdim benimde 4+3 diyor beta kaçtı? valla belkide daha önce sormuşumdur kusura bakma canim ilk olunca insan bilemiyor merak ediyor
Canım sole söyleyim ben 45 günde adet oluyordum bu ay garip bı şekilde 29 a düşmüş ki 15 inde yumuş olmuş çünkü 16. Günde akıntı gelmişti ama ciddiye almamistim kafamdan atmıştım adetim de düzene girmişErken yunurtlama denmesi icin takvimlerde gosterilen tahmini tarihten kac gun oncesi oluyo .14 gosterirr ya genelde
Benim 104 acaba düşükmu ya yarın sağlık ocaginda versem mi bende gün içinde çıkarmı sonuçBenimde ilk kuzum sorun değil cuma günü 177 ydi salı tekrar kan verecem ama aile hekimliği ne
Anladim aslinda normal e donmus ewetCanım sole söyleyim ben 45 günde adet oluyordum bu ay garip bı şekilde 29 a düşmüş ki 15 inde yumuş olmuş çünkü 16. Günde akıntı gelmişti ama ciddiye almamistim kafamdan atmıştım adetim de düzene girmiş
Canım herkesin farklı değeri yani 10 da olsa sıkıntı yok herkeste aynı olacak diye bişey yok benim bugün 400 lerde olması gerekti salı gidecem inşallah 1000 lerde olurBenim 104 acaba düşükmu ya yarın sağlık ocaginda versem mi bende gün içinde çıkarmı sonuç
Çok stresli bı hayatım vardı canım bu ay biraz rahatlamış tim farketmia hemenAnladim aslinda normal e donmus ewet
Canım inşallah değildir bu sefer ama sonuç olarak hamile lik belirtisi degilmi ikiside
Bende senin gibi hamiş olmuşum sanırım bende akıntıdan Birgün önce ilişki oldu sonraki 4 gün olmadıBen bu ay gümüş günlerimi değerlendiremedim. 16 da lh pik yapmıştı ama ben en son 15 i değerlendirdim. 17 de uyuyup kaldım bugün de kavga ettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?