Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bu ay ilk kez kullandım ama herkes kullanmıyor kii kuzum belli olmaz sanki herkes testle mi hamile kalıyor. Hamilelikte ovulasyın testinde koyulaşma bata yakın zamanda oluyormuş

Herkeste lekelenme olmazmış canım. Olmak zorunda değil yani. Ama sancı herkeste olurmuş. Kasık ağrısı falan.
Kasık ağrısı oluyor ara ara tek belirtim bu bide arada sanki adet ololacakmış gibi gt belim ağrıyir benim sat 11 ocakti canim şuan 4 haftalik oluyor varsa

Bende bu ay ilk kez kullandım ama herkes kullanmıyor kii kuzum belli olmaz sanki herkes testle mi hamile kalıyor. Hamilelikte ovulasyın testinde koyulaşma bata yakın zamanda oluyormuş
Kuzum ben geçen ay fulk takip yaptm belirtileri yokladm vs vs çok umutlanıp kan testibde negatif görünce yıkılmıstm o yüzden bu ay asla takip.yapmicam belirti aramıcam dedim forumdan bile uzagm etkilenmemek adına. O yüzden istemiyorum kafama takmak :) hayırlısı inş olmazsada bu ay beklemiyorm zaten hiç dert değil Rabbim ne zaman hayırlıysa o zaman versin diyorm sadece :)

Kuzum gecen ay kimyasal oldu benim ve o zaman ne belirtim olduysa aynen yasiyorum su an psikolojik mi bilmiyorum ama eger oyleyse cok sasiririm. Cunku hep ayni seyleri yasiyorum sasmadi biri bile
Canım inşallah değildir bu sefer ama sonuç olarak hamile lik belirtisi degilmi ikiside

Canım ben çok sabırsız ve meraklı bir insan olduğum için kafaya takmadan duramıyorum :) ama yıkılmıyorum hastalanınca birde ben bata kadar testte koyulaşma takip ederim olursa kan vermem diye düşünüyorum çünkü kan biraz daha yıkıcı oluyordur. Valla istisnalar var ama varsa idrar testinde çıkıyor genelde

Be

Bende uygulama indirdim benimde 4+3 diyor beta kaçtı? valla belkide daha önce sormuşumdur kusura bakma canim ilk olunca insan bilemiyor merak ediyor
Benimde ilk kuzum sorun değil cuma günü 177 ydi salı tekrar kan verecem ama aile hekimliği ne

Erken yunurtlama denmesi icin takvimlerde gosterilen tahmini tarihten kac gun oncesi oluyo .14 gosterirr ya genelde
Canım sole söyleyim ben 45 günde adet oluyordum bu ay garip bı şekilde 29 a düşmüş ki 15 inde yumuş olmuş çünkü 16. Günde akıntı gelmişti ama ciddiye almamistim kafamdan atmıştım adetim de düzene girmiş

Anladim aslinda normal e donmus ewet

Benim 104 acaba düşükmu ya yarın sağlık ocaginda versem mi bende gün içinde çıkarmı sonuç
Canım herkesin farklı değeri yani 10 da olsa sıkıntı yok herkeste aynı olacak diye bişey yok benim bugün 400 lerde olması gerekti salı gidecem inşallah 1000 lerde olur

Ben bu ay gümüş günlerimi değerlendiremedim. 16 da lh pik yapmıştı ama ben en son 15 i değerlendirdim. 17 de uyuyup kaldım bugün de kavga ettik

Canım inşallah değildir bu sefer ama sonuç olarak hamile lik belirtisi degilmi ikiside

Aynen canim iki turlu de gebelik belirtisi bilemiyorum ama beklicem 4 5 gun gecmeden kan vermeyi dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…