Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasık ağrısı oluyor ara ara tek belirtim bu bide arada sanki adet ololacakmış gibi gt belim ağrıyir benim sat 11 ocakti canim şuan 4 haftalik oluyor varsa
Normal o zaman. Aynen canım aşağı yukarı o kadar olur. Benim de sat 4 ocak ama geç döllenme olduğu için 4 haftalık sayılıyor. Sat'a göre 5 olmalı ama.

Normal o zaman. Aynen canım aşağı yukarı o kadar olur. Benim de sat 4 ocak ama geç döllenme olduğu için 4 haftalık sayılıyor. Sat'a göre 5 olmalı ama.
Ay canim.ben nezamandir giremiodum hamismisin cok sevindim valla saglikla kucagina al insallah banada fua et

Off ya batım 3 gün gecikti 3 gündür test yapıyorum bembeyaz vee deminde allahın cızırtısı geliverdi noldu şimdi ilk deneme başarısız mı yaa off

Olur öyle daha vücut alışıyor. Çalışmaya devam. :))

Yumurtlama gününü yakaladıysan şayet bu yumurtlama değil. Adete yakın ovulasyon koyulaşması hamilelik belirtisi. Ben ilk ay yaptigimda adete yakın bile koyulaşma hatta adet günü yakalamamıştım hep silikti. Geçen ay koyu oldu 4 gün kala. Sanırım kimyasal geçirdim. Bu ayda takipteyim.

Bu ay benimde vazgeçtiğim bir aydı. Ama sen peşpeşe biz verelim haberleri dedin beni de yaz dedin bende yazdim :)) sıra bizde :))

Canım benimkide öyle bende acaba tekrar mı dedim efulim dalgalanmalar oluyor dedi

Sende tekrar olmaz sen bariz koyuyu yakaladin ki, sakın yumurtlama diye ilişki yaşama. Şimdi gene yaptım ama bakmayı unuttum.

Ben bu ay yumurtlamadan sonra ilişkiyi bıraktım. Adete kadarda aynı karardayım. yvz13 tek ilişki ile hamile kaldim demişti. Neden olmasın dedim bende, bu ay bu taktik yumurtlama günü 3 gün tamam. :))
Gerçi bir haftadır gribim, belki iyi olsam kaçamazdım:)))

Aaa yvz13 hamis miiiii nasi sevindim yaaa
bizim de bu ay yumurtlama kacti yumurtlamadan 2 gun sonra tek iliski oldu sonrasinda olmadi bakalim bende ne olacak yarin bat benim

Aaa yvz13 hamis miiiii nasi sevindim yaaa
bizim de bu ay yumurtlama kacti yumurtlamadan 2 gun sonra tek iliski oldu sonrasinda olmadi bakalim bende ne olacak yarin bat benim

Kızlar merhaba benim bat 18 şubat bir aksilik çıkmazsa evlenene kadar adetlerim çok düzenliydi evlendikten sonra bozuldu ne hikmetse ilk ay 5 2.ay 7 3.ay 10 gün geviktim 4.ay yumurtlama günümde tatilde olduğum için kaçırdım ve hayatımda ilk defa 28.günde adet oldum bu ay yumurtlamam 3 şubattı normalde adet olmadan 1 gün önce gögüslerim ağrırdı ve bu ay yumurtlama günümden beri yaklaşık 7 gün sol kasık ve baş ağrısı çektim bugün kasık ağrım yok ama şiddetli bir şekilde baş ağrım var 2 gündür koyu sarı bir akıntım geldi bugün daha az ve 2 gündürde gögüs ağrım var dün biraz hafifti ama buhün çok ağrı var hamile olan arkadaşlar varsa onlardada böyle belirtiler oldu mu acaba 4.5 aylık evliyim bebiş istiyoruz

inşallah tutmuştur canım günü yakaladınsa tamam :)
ben normalde çok titizlenirim herüfü sıkıştırırm sürekli :) ama bu ay tatile denk gelince kardeşimin evinde zar zor yumuş günü oldu bir tek o da tuttu :)
senin de tutmuştur kuzum güzel haberlerini bekliyorum

canım kasık agrısı benim en sevdiğim belirti
inşallah tutmuştur birkaç güne testte çıkar 3 şubat yumurtlama ise

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…