Bekle bekle boşver ama dikkat et kendineAynen canim iki turlu de gebelik belirtisi bilemiyorumama beklicem 4 5 gun gecmeden kan vermeyi dusunmuyorum
Normal o zaman. Aynen canım aşağı yukarı o kadar olur. Benim de sat 4 ocak ama geç döllenme olduğu için 4 haftalık sayılıyor. Sat'a göre 5 olmalı ama.Kasık ağrısı oluyor ara ara tek belirtim bu bide arada sanki adet ololacakmış gibi gt belim ağrıyir benim sat 11 ocakti canim şuan 4 haftalik oluyor varsa
Enes güzelmiş :) anlamlı.Canım Enes düşünüyor uz erkek kız olursa Eylül
Adetin hemen peşinden yumurtlamış olmalısın o zaman.Evet bı mucize canım erken olmuş yumurtlama çok garip ama
Sanırım canım anlamadım inan nasıl olmuş rabbim isteyince oluyor ama çok dua etmiştimAdetin hemen peşinden yumurtlamış olmalısın o zaman.
Ay canim.ben nezamandir giremiodum hamismisin cok sevindim valla saglikla kucagina al insallah banada fua etNormal o zaman. Aynen canım aşağı yukarı o kadar olur. Benim de sat 4 ocak ama geç döllenme olduğu için 4 haftalık sayılıyor. Sat'a göre 5 olmalı ama.
Bende senin gibi hamiş olmuşum sanırım bende akıntıdan Birgün önce ilişki oldu sonraki 4 gün olmadı
İkinci dimi seninBenim akıntım da lh pikinden birkaç gün önce çok az olmuştu. Adamın spermler yaşadıysa bir ihtimal olabilir ama ilk Aydan zor benim
Evet canım ikinci. İlkinde haftada 1 ilişki oluyordu bunda gün aşık yaptık ama yum da yapamadık.İkinci dimi senin
Off ya batım 3 gün gecikti 3 gündür test yapıyorum bembeyaz vee deminde allahın cızırtısı geliverdinoldu şimdi ilk deneme başarısız mı yaa off
Kızlar bat a yakın ovü testi koyu çıkıyomuydu normal mi?
Bat haftaya pazar yani 7 gün var akşam ki sıvı alımına falan dikkat etmedim ama ovü testi yapim dedim. Geçen haftada öylesine yapmıstm silikti.
Testi yaptm bıraktm sanırım 25 dk sora falan aklıma geldi gidip baktm ki koyulaşmaya başlamış
Ben smdi yine mi yumurtlıcam acaba :/
Canım benimkide öyle bende acaba tekrar mı dedim efulim dalgalanmalar oluyor dedi
Üstüne düşünce zorlaşıyor sanirimEvet canım ikinci. İlkinde haftada 1 ilişki oluyordu bunda gün aşık yaptık ama yum da yapamadık.
Aynen ilki mesela tam boşverdiğim zamanda olmuştu. Bat tarihimi sat tarihimi bile bilmiyordum emaaann skçarlm ya demiştim Yani o derece.Üstüne düşünce zorlaşıyor sanirim
Olur öyle daha vücut alışıyor. Çalışmaya devam. :))
Yumurtlama gününü yakaladıysan şayet bu yumurtlama değil. Adete yakın ovulasyon koyulaşması hamilelik belirtisi. Ben ilk ay yaptigimda adete yakın bile koyulaşma hatta adet günü yakalamamıştım hep silikti. Geçen ay koyu oldu 4 gün kala. Sanırım kimyasal geçirdim. Bu ayda takipteyim.
Bu ay benimde vazgeçtiğim bir aydı. Ama sen peşpeşe biz verelim haberleri dedin beni de yaz dedin bende yazdim :)) sıra bizde :))
Sende tekrar olmaz sen bariz koyuyu yakaladin ki, sakın yumurtlama diye ilişki yaşama. Şimdi gene yaptım ama bakmayı unuttum.
Ben bu ay yumurtlamadan sonra ilişkiyi bıraktım. Adete kadarda aynı karardayım.yvz13 tek ilişki ile hamile kaldim demişti. Neden olmasın dedim bende, bu ay bu taktik yumurtlama günü 3 gün tamam. :))
Gerçi bir haftadır gribim, belki iyi olsam kaçamazdım:)))
Amin canım. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallahAy canim.ben nezamandir giremiodum hamismisin cok sevindim valla saglikla kucagina al insallah banada fua et
Yumurtlama gününü yakaladıysan şayet bu yumurtlama değil. Adete yakın ovulasyon koyulaşması hamilelik belirtisi. Ben ilk ay yaptigimda adete yakın bile koyulaşma hatta adet günü yakalamamıştım hep silikti. Geçen ay koyu oldu 4 gün kala. Sanırım kimyasal geçirdim. Bu ayda takipteyim.
Bu ay benimde vazgeçtiğim bir aydı. Ama sen peşpeşe biz verelim haberleri dedin beni de yaz dedin bende yazdim :)) sıra bizde :))
Sende tekrar olmaz sen bariz koyuyu yakaladin ki, sakın yumurtlama diye ilişki yaşama. Şimdi gene yaptım ama bakmayı unuttum.
Ben bu ay yumurtlamadan sonra ilişkiyi bıraktım. Adete kadarda aynı karardayım.yvz13 tek ilişki ile hamile kaldim demişti. Neden olmasın dedim bende, bu ay bu taktik yumurtlama günü 3 gün tamam. :))
Bende boaverdigim ay oldu testle falanda ugrasmadimAynen ilki mesela tam boşverdiğim zamanda olmuştu. Bat tarihimi sat tarihimi bile bilmiyordum emaaann skçarlm ya demiştim Yani o derece.
Aaayvz13 hamis miiiii nasi sevindim yaaa
bizim de bu ay yumurtlama kacti yumurtlamadan 2 gun sonra tek iliski oldu sonrasinda olmadi bakalim bende ne olacak yarin bat benim
Kızlar merhaba benim bat 18 şubat bir aksilik çıkmazsa evlenene kadar adetlerim çok düzenliydi evlendikten sonra bozuldu ne hikmetseilk ay 5 2.ay 7 3.ay 10 gün geviktim 4.ay yumurtlama günümde tatilde olduğum için kaçırdım ve hayatımda ilk defa 28.günde adet oldum bu ay yumurtlamam 3 şubattı normalde adet olmadan 1 gün önce gögüslerim ağrırdı ve bu ay yumurtlama günümden beri yaklaşık 7 gün sol kasık ve baş ağrısı çektim bugün kasık ağrım yok ama şiddetli bir şekilde baş ağrım var 2 gündür koyu sarı bir akıntım geldi bugün daha az ve 2 gündürde gögüs ağrım var dün biraz hafifti ama buhün çok ağrı var hamile olan arkadaşlar varsa onlardada böyle belirtiler oldu mu acaba 4.5 aylık evliyim bebiş istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?