Aynı fikirdeyim canım tekrar yumurtlama falan olacağını sanmıyorum yumurtlamadan sonra ben ilişkiyi bırakmadım. Hem eşimi öyle kısıtlamak soğutmak istemiyorum hemde kendimi kuluçka makinesi gibi hissetmek istemiyorum insanlr bizim gibi beklemiyor beklemedikleri anda oluyor adet gecikmesinden sonra öğreniyorlar hamileliği ee ozamana kadarda ilişki yaşıyorlar. Eşim reddedildiğinde çok bozuluyor bide ben ya hamileysem falanda demek istemiyorum zaten hevesli üzülmesin erkekler içine atıyor onlar için daha zor. Olacağı varsa allahım korur tabi dikkat etmekte lazım daha sakin olabilir mesela ilişki :)Olur öyle daha vücut alışıyor. Çalışmaya devam. :))
Yumurtlama gününü yakaladıysan şayet bu yumurtlama değil. Adete yakın ovulasyon koyulaşması hamilelik belirtisi. Ben ilk ay yaptigimda adete yakın bile koyulaşma hatta adet günü yakalamamıştım hep silikti. Geçen ay koyu oldu 4 gün kala. Sanırım kimyasal geçirdim. Bu ayda takipteyim.
Bu ay benimde vazgeçtiğim bir aydı. Ama sen peşpeşe biz verelim haberleri dedin beni de yaz dedin bende yazdim :)) sıra bizde :))
Sende tekrar olmaz sen bariz koyuyu yakaladin ki, sakın yumurtlama diye ilişki yaşama. Şimdi gene yaptım ama bakmayı unuttum.
Ben bu ay yumurtlamadan sonra ilişkiyi bıraktım. Adete kadarda aynı karardayım.yvz13 tek ilişki ile hamile kaldim demişti. Neden olmasın dedim bende, bu ay bu taktik yumurtlama günü 3 gün tamam. :))
Gerçi bir haftadır gribim, belki iyi olsam kaçamazdım:)))
canım kasık agrısı benim en sevdiğim belirti
inşallah tutmuştur birkaç güne testte çıkar 3 şubat yumurtlama ise
inşallah tutmuştur canım günü yakaladınsa tamam :)
ben normalde çok titizlenirim herüfü sıkıştırırm sürekli :) ama bu ay tatile denk gelince kardeşimin evinde zar zor yumuş günü oldu bir tek o da tuttu :)
senin de tutmuştur kuzum güzel haberlerini bekliyorum
İnsallah kuzummAmin canım. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah
Ovulasyon testini buraya attım, yumurtlama bugün dediler :)
Inşallah tutmuştur. Valla gripli gripli kocayı ikna ettim. Çocuğa grip bulaşacak dedi bide :) Çocuğa bulaştı mi bilmem de, bana bulaştı :)
Inşallah güzel haberleri veririz. Nazla ben bu ayı pas geçme kararı almıştık. Son anda döndüm olmazsa da bi dahaki ay daha iyi hazirlanacagim artık
Aynı fikirdeyim canım tekrar yumurtlama falan olacağını sanmıyorum yumurtlamadan sonra ben ilişkiyi bırakmadım. Hem eşimi öyle kısıtlamak soğutmak istemiyorum hemde kendimi kuluçka makinesi gibi hissetmek istemiyorum insanlr bizim gibi beklemiyor beklemedikleri anda oluyor adet gecikmesinden sonra öğreniyorlar hamileliği ee ozamana kadarda ilişki yaşıyorlar. Eşim reddedildiğinde çok bozuluyor bide ben ya hamileysem falanda demek istemiyorum zaten hevesli üzülmesin erkekler içine atıyor onlar için daha zor. Olacağı varsa allahım korur tabi dikkat etmekte lazım daha sakin olabilir mesela ilişki :)
sağol kuzum :) darısı başına olsun
kuzum naz yumuş gününü değerlendirmemişti zaten itiraf etti :)
sen degerlendirdinse sorun yok
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzz
Canım bak bu videoyu izle hiç alakası yok onunla anlatıyor doktor kimyasalın sebepleriniBende çok karşı değilim ama. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim için, bişey olmaz herkes bunu yaşıyor diye ilişki yaşamıştım. Fazla sürmeden kimyasalla sonuçlandı. Bende acaba bana gelmiyor mu ilişki diye düşünüyorum. Bu ay yapmicam diye denicem dedim.
Arkadaslar arkadasim doguma girecek dua edermisiniz
Ben çok inçe bir çizgi görür gibi oldum inşallah vardır :)
Kadinlar daha yumusak valla erkekler inatci:))Kızlar ya aranızda benim gibi eşi küsünce zor barışan var mı bana çok ağır bir şey yapsa bile ben hemen barışıyorum ama o çok inatçı barışmıyor bir türlü size danışayım dedim
Gerçekten öyle ben peşimden geldiğini özür dilediğini görünce istemsiz şekilde gülümsüyorum affediyorum ama o çok uzatıyor sıkılıyorum artık :)Kadinlar daha yumusak valla erkekler inatci:))
Hic üstüne düşme küstüğunde.umursama.Kızlar ya aranızda benim gibi eşi küsünce zor barışan var mı bana çok ağır bir şey yapsa bile ben hemen barışıyorum ama o çok inatçı barışmıyor bir türlü size danışayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?