Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı fikirdeyim canım tekrar yumurtlama falan olacağını sanmıyorum yumurtlamadan sonra ben ilişkiyi bırakmadım. Hem eşimi öyle kısıtlamak soğutmak istemiyorum hemde kendimi kuluçka makinesi gibi hissetmek istemiyorum insanlr bizim gibi beklemiyor beklemedikleri anda oluyor adet gecikmesinden sonra öğreniyorlar hamileliği ee ozamana kadarda ilişki yaşıyorlar. Eşim reddedildiğinde çok bozuluyor bide ben ya hamileysem falanda demek istemiyorum zaten hevesli üzülmesin erkekler içine atıyor onlar için daha zor. Olacağı varsa allahım korur tabi dikkat etmekte lazım daha sakin olabilir mesela ilişki :)

Ovulasyon testini buraya attım, yumurtlama bugün dediler :)
Inşallah tutmuştur. Valla gripli gripli kocayı ikna ettim. Çocuğa grip bulaşacak dedi bide :) Çocuğa bulaştı mi bilmem de, bana bulaştı :)

Inşallah güzel haberleri veririz. Nazla ben bu ayı pas geçme kararı almıştık. Son anda döndüm olmazsa da bi dahaki ay daha iyi hazirlanacagim artık

kuzum naz yumuş gününü değerlendirmemişti zaten itiraf etti :)
sen degerlendirdinse sorun yok
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzz

Bende çok karşı değilim ama. Ben kimyasal gebelik geçirdiğim için, bişey olmaz herkes bunu yaşıyor diye ilişki yaşamıştım. Fazla sürmeden kimyasalla sonuçlandı. Bende acaba bana gelmiyor mu ilişki diye düşünüyorum. Bu ay yapmicam diye denicem dedim.

kuzum naz yumuş gününü değerlendirmemişti zaten itiraf etti :)
sen degerlendirdinse sorun yok
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzz

Nazin son yaptığı teste değerlerinde bir sorun varmış 2 ay erteledi çocuk işini, vitamin takviyeleri ile geri dönecek.
Değerlendirdik takdir Allah'ın artık.

Canım bak bu videoyu izle hiç alakası yok onunla anlatıyor doktor kimyasalın sebeplerini

Kızlar ya aranızda benim gibi eşi küsünce zor barışan var mı bana çok ağır bir şey yapsa bile ben hemen barışıyorum ama o çok inatçı barışmıyor bir türlü size danışayım dedim

Kızlar merhaba sat 15 ocak fakat adet düzensizliğim olduğu için bat nezman olur bu ay bilemiyorum bugün merakımdan test yaptım teste pek bişi anlaşılmıyor fotosunu çekip negatif yaptım sizce var mı orda hayali bişiler :)

1 hfta öncede ovulasyon testi yapmıştım 3 gün üst üste onlarda bunlardı geç yumurtladım bu ay sanırım ya kafayı yemeden gelsin meleklerimiz inşallah :) :)

Eklentiler

• 208A354D-0120-494B-8B33-FEE5AB550C04.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 63
Hic üstüne düşme küstüğunde.umursama.
Sende ona küs.ama kararli ol.
Bizde esim küsmez ben küserim.ama hemen barisirim.
Bence erkegin küsmesi cok saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…