Bişeyler var gibi. İnşallah doğru görüyorumdur :)
Ya inşallah canım çok acele ediyorum testler için sanırım ama aklım hep acaba ya gidiyor bu ay unofolic içtim ve düzensizde olsa 4 gün soğan kürü yaptım inşallah faydasını görürüm :)Bişeyler var gibi. İnşallah doğru görüyorumdur :)
adet oldunmuOff ya batım 3 gün gecikti 3 gündür test yapıyorum bembeyaz vee deminde allahın cızırtısı geliverdinoldu şimdi ilk deneme başarısız mı yaa off
bu soğan kuru nasıl yapılıp uygulanıyor.rica etsem anlayabilirsiniz ve yararı nedirYa inşallah canım çok acele ediyorum testler için sanırım ama aklım hep acaba ya gidiyor bu ay unofolic içtim ve düzensizde olsa 4 gün soğan kürü yaptım inşallah faydasını görürüm :)
Olurum canim benm pk umudum yok biz yumurtlamayi bile yakalayamioz drla yumurta takibi isticem evde cocuk oldugu icin sartlar el vermiyor :)Evet kuzum 2 ya da 3.gün yapıyolar tahlilleri her ikiside olur yani tabi regl olursan
Bencede saçma tam 1 buçuk gün oldu hala konuşmuyor çok sinirlerim bozuluyorHic üstüne düşme küstüğunde.umursama.
Sende ona küs.ama kararli ol.
Bizde esim küsmez ben küserim.ama hemen barisirim.
Bence erkegin küsmesi cok saçma.
Canım sana hamilelik takvimi çok yakışmış yaBişeyler var gibi. İnşallah doğru görüyorumdur :)
Yani canım görür gibi oldum...Sanki bu daha net
Bekleyince daha netlesti sanki.fotoda gozle goruldugu gibi olmuyoYani canım görür gibi oldum...
Aynen canım bat ne zamandı çok acele etme gecmediyseBekleyince daha netlesti sanki.fotoda gozle goruldugu gibi olmuyo
Millet sabaha benim 10 milyon test resmimle uyanicakYani canım görür gibi oldum...
Yok daha gecmedi cok varAynen canım bat ne zamandı çok acele etme gecmediyse
O zaman net çıkmaz tabi canım azıcık sabır zor biliyorum ama en güzeli valla hakkında hayırlısı tatlimYok daha gecmedi cok var
İnşallah canım. 4 gün soğan kürünün çok etkili olacağını sanmıyorum 15 gün olmalı ama olacağı vardır vesile olmuştur umarım :)Ya inşallah canım çok acele ediyorum testler için sanırım ama aklım hep acaba ya gidiyor bu ay unofolic içtim ve düzensizde olsa 4 gün soğan kürü yaptım inşallah faydasını görürüm :)
Kaç günde bir adetinSat 8 Ocak...
9 Şubat'ta test yaptım negatif çıktı...
Hâlâ adet olmadım beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?