Günaydın canım. Gelmez inşallah :)Gunaydin,benim bat bugun
:) teşekkür ederim kuzumm darısı başına inşallah.Canım sana hamilelik takvimi çok yakışmış ya
Böyle yapınca daha net görünüyor canım. Çok hafif bir çizgi belirmiş.Bekleyince daha netlesti sanki.fotoda gozle goruldugu gibi olmuyo
Hayalet bi çizgi var gibi gördüm. İnşallah doğru görüyorumdur.Bekleyince daha netlesti sanki.fotoda gozle goruldugu gibi olmuyo
Yukardan kişisel bilgilerine tıkla. Aşağı doğru in ortalarda hamilelik takvimi diye bi satır var oraya tahmini Doğum tarihini gir. Kaydet.Nasil yapılıyor hamilelik takvimi?
Kaç gün var tatlım bataKan verdim biraz once bakalim cikacakmi
8Kaç gün var tatlım bata
Tebrik ediyorumm 8 gün kala nasıl çıkarttı öyle :) erken mi yumurtlaman oldu
10.gun lh pik yapmistiTebrik ediyorumm 8 gün kala nasıl çıkarttı öyle :) erken mi yumurtlaman oldu
Ee tatlım batını ozaman ona göre hesapla10.gun lh pik yapmisti
Bugün vercem canım. Doktor Cuma dedi ama bekleyemem o kadar :)
Takvimde degistirdim ama bat i degistirmediEe tatlım batını ozaman ona göre hesapla
O güne 14 gün ekle batın ogünmüş bende burdan öğrendimTakvimde degistirdim ama bat i degistirmedi
Yumurtlama erken olunca beklenen tarih degisyormu adet olarak yasadin mi bu durumu.Ee tatlım batını ozaman ona göre hesapla
Canım tamamen farketmez en azındna artış var mı yok mu onu anlarsın ama yinede sen bilirsin ben bile merak ediyorum :)Bugün vercem canım. Doktor Cuma dedi ama bekleyemem o kadar :)
Başka şehirdeyim şimdi değerler çok farkeder mi acaba vermesem mi kararsız kaldım. Moralim bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?