Gebeliğe Hazırlık Ocak-Şubat-Mart Bat'ını Bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim BAT 2 gün gecikti bugün kızlar.

Sol göğüsümün koltuk altına giden kısmı dün geceden beri ağrıyor. Ayrıca göğüs uçlarım 1 haftadır hassas ve uçları ağrıyor, koyulaşma yok ama kırmızılık var. Normalde âdet olmadan dolgunlaşıp sertleşirler, uçlarda bir değişiklik olmaz ama bu sefer BAT'ta göğüslerim küçüldü. Şu an normal boyutunda.

İştah artışı var 4 gündür sürekli canım farklı farklı şeyler çekiyor ve BAT'tan beri âdet hissini yaşıyorum, hatta âdet sancısını da şiddetli bir şekilde BAT günü çektim, dizlerime kadar sızladı. Dünden itibaren de 1 hafta süren bembeyaz akıntımın rengi kremleşmeye başladı. Ayrıca 1 haftadır aşırı gaz var ve bir kaç gündür eşim sıcak olduğumu söylüyor.

Sipariş verdiğim gebelik testi yarın geliyor inşaAllah yarın alır almaz yapacağım. Sizce belirtilere bakarak birşey var diyebilir miyiz? Bazen bir kaç gün geciktiğim olabiliyor ama bu belirtileri ilk kez yaşıyorum.

E Efulimm41 canımm sen o günden sonra tekrar kan verdin mi naptın ? Cumayı mı bekliyorsun
Bugün vercem canım. Doktor Cuma dedi ama bekleyemem o kadar :)
Başka şehirdeyim şimdi değerler çok farkeder mi acaba vermesem mi kararsız kaldım. Moralim bozulmasın.

Bugün vercem canım. Doktor Cuma dedi ama bekleyemem o kadar :)
Başka şehirdeyim şimdi değerler çok farkeder mi acaba vermesem mi kararsız kaldım. Moralim bozulmasın.
Canım tamamen farketmez en azındna artış var mı yok mu onu anlarsın ama yinede sen bilirsin ben bile merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…